Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bu kilolar gitmiyor! diye süregelen şarkıyı hatırlayan varmı? paylaşım pls item pls char pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çükületalı pasta - YE elmalı turta -YE hamsum dondurma - YE asdasfaf - YE Dayanadım vallah vallah HE - vallah vallah vallah -YE dayanamadım vallah diye bir nakaratı olan giden komik şarkıyı diyorsun sanırım arşivde oluacağdı da bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 grup vitaminin o şarkı ama ismini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet o şarkıdan bahsediyorum. bulamadım bitürlü bende. gerçi google da aramadım daha ama olsun =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Fil Diyeti artık karar verdim şişmanlıktan kurtulacağım diyet yapıp zayıflayacağım bak rezil olduk aleme herkes tığ gibi şahane bizde göbek bahane güneş deniz hava sıcak ruhum bedenime sığmayacak bu mayo bana nasıl olacak? denedim denedim sığmadım boğazımı tutamadım dayanamadım valla valla valla dayanamadım valla herkes bana hava atıyor sülün gibi dolanıyor aslında ben daha güzelim agopun kazı gibi yiyorlar ama hiç şişmanlamıyorlar bak bende diyet yapıyorum çok az yemek yiyorum acılı adana söylüyorum yanında çoban salata işkembe çorba zeytin yağsız dolma bir de diyet cola bana künefe yolla valla valla dayanamadim valla ye çukalatalı pasta ye elmalı turta koca göbeği salla ehhh dayanamadım valla jimnastiğe gidiyorum step fitness yapıyorum çin çayı içiyorum tazı gibi koşuyorum bazende ip atlıyorum e bende spor yapıyorum bana jumbo diyorlar benimle dalga geçiyorlar ben bunlara alışığım kendimlen barışığım yine midem kazındı geldi ızgara karışığım fil diyetine alışığım diyeti bozdum valla niyeti bozdum valla koca göbeği salla ehhh dayanamadım valla benim bedenim xl şimdi oldum xxl yok mu buna bir çağre oklava çeviriyorum kalçamı duvarlara vuruyorum şinav mekik çekiyorum olmuyor olmuyor bu kilolar gitmiyor bu çile ne zaman biter? yeter allahım yeter yarım ekmek arası döner ayranla nasıl gider bu diyet burda biter! elmalı turta fıstıklı baklava çukulatalı pasta tavuk ızgara sütlaç fırında tatlı künefe hünkar beğendi imam bayıldı vezir parmağı şöbiyet baklava izmir lokma taze tulumba kazanın dibi tavuğun göğsü genç kız rüyası dayanamadım valla ! ee valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 google da arattım, şarkının adı fil diyeti, söyleyen Bizim Murat'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bizim Murat efsanedir Aslı için dağları deldi Kerem Kereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Aslı vermedi bir kerem düdü dü düdü dü BEn böyle şansı .................. Kereeeem Ne olmuş yani (ne olmuş yani) Veeeeeeermediyse Aslıııı Yokmu bunun kopyasıııııııı Yıllardan beridir var Var VAr VAR El arabasııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 mongollarında vardı olmuyor ısımlı bır parcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 senin nickin dağ ismi gibi? güwendiğin dağlara kar mı yağdı? edit: alttakine ayar wer ßaşlığında sandım bi an kendimi pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar