Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Philips Dvd-rw sorunsalı

Drall

Öne çıkan mesajlar

defalarca uyardılar philips dvd-rw konusunda beni, ama hepside aldıktan sonraydı... hayatımda ilk defa philips'e küfrettim, hemde çok! önceleri sadece bikaç dvd'yi okumuyodu, sonra bu dvdrw ile yazdığım dvdleri okumamaya başladı, ardından dvd yazarken yakmaya başladı, şimdide istisnasız yakıyo, %70 okumuyo... modeli SPD2411P, firmwire updatelerini kontrol ettim fulmüş updateleri. yani aklıma gelebilen tek sebep lens'in ölmüş olması.
şuan garanti belgesi elimde(teknosadan almıştık) ve 30/04/07 de almışız. garanti süresinin nekadar olduğuna dair bi yazı bulamadım. 1 seneyse eğer 2 hafta içinde götürmem gerekiyo ve garanti süresinin 1 yıl olduğunu tahmin ettiğim için riske girmekte istemiyorum. eğer bu bir lens sorunuysa götürsem garantiye değiştirirlermi?
alıp 2-3 hafta boyunca incelemek suretiyle beni dvdrom suz bırakmalarınıda istemiyorum tüm film arşivim dvdlerde ve sınavlar bitiyo film izlemek istiyorum bol bol şuaralar =/

napiyim ümidi kesip philips olmayan marka başka bi dvdrw için annemden paramı dileniyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ok teşekkürler.

peki 2-3 hafta elimden alınması gibi bişey sözkonusu olurmu? bilgisayarım bozulmuştu 5 hafta garantide kalmıştı yazın en sıcak zamanlarda hem, evde boş boş kapalı kalmıştım dışarı çıkanlar ölüyodu. onun 2inci versiyonunu yaşamak istemiyorum =/ gerçi busefer ne sıcak var ölümcül ne bişey ama olsun akşamları film izlemek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

maalesef. öyle aynı gün hemen yapacaklarını sanmıyorum. önce hasar tespit, sonra tamir olur mu olmaz mı olayı var. eğer olursa parça falan beklemen gerekirse o kdaar sürebilir, ama direkt yenisini de verebilirler. yine de dene derim.

he ohoo kim uğraşıcak onla gider paramla yeni bi dvdrw alrım filmimi izlerim dersen orasını bilemem :)
Sosyal ağlarda paylaş

cd romda cok bekletceklerini zannetmiyorum. bi hafta falan beklersin gibi geliyo bana. sonucta hem philips buyuk bi marka (gerci markalar ne kadar buyuk olsada teknik servisleri rezalet olabiliyo [bkz: lg]) bide cd romda parca bekleme gibi bi sorun olmaz sonucta 30-40 milyonluk aletler oldugu icin butun parcalar hazirda vardir ellerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

evet masaüstü. gezi var haftaya ordan döniyim götürücem direk söküp. peki direk teknosayamı gidiyim bi elimde garanti belgesi bi elimde dvdrw? bide daha 18 değilim o konuda sorun çıkmaz demi? ne biliyim belki reşit olmak gerekiyodur. eğer öyleyse abimle gidiyim =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...