NuKe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Metakuso said: yarar güzel demişin de bu filmi ne diye aratıcam netten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 FromTheHell said: BORAT abi yapma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 "pardon" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 NuKe said: Metakuso said: yarar güzel demişin de bu filmi ne diye aratıcam netten :D Metakuso said: Three Kims bu arada ingilizcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 friends full indir izle ya da al gerek yok film kasmaya her bölümde mi yarar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 -pardon -kutsal damacana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kermit said: süper ot diye bi film vardı pek komedi izlememde hoştu. şener şenin oynadığı eski tüm filmler bide. adam güldürüyo. http://i137.photobucket.com/albums/q225/hayaletx/HowHigh.jpg kesinlikle katılıyorum. çok güzeldir. izlemeyen hemen izlesin. http://michaelontheair.com/blog/wp-content/myimages/2008/02/idiocracy_thumb.gif bu var birde. digiturk sürekli veriyor şu sıralar, denk gelirseniz ordan izleyin olmadı indirin ama kesin izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 harold and kumar ^^ akşam bi liste hazırlayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 How High güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 su aralar asiri derecede film sikintisi icindeyim, topice bakiyorum, biri guzel demis bi filme obur kimse gelmis sakin indirmeyin berbat demis =/ bi derleme yapsaniz negzel olur misal ben now i pronounce you chuck and larry derim izleyin süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 borat hayatımda izlediğim en iğrenç filmlerdendir, laraken yüzünden sinemada izlemiştik, hala da laf işitir benden, borata gidek güzelmiş dediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Arkasokak said: -pardon -kutsal damacanaikiside zaman kaybı pardon yine idare ederde kutsal damacana iğrenç ötesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 top secret çok iyiydi ya.geyiğin dibine vurmuslar.val kilmer abim genç tabi road trip,eurotrip,hotfuzz,süper ot,the animal vs bu topicte yazılanların hepsini izlemek lzm.1-2 tanesi hariç hepsini izledim ve hepsi gayet komik pardon zaten tam olarka komedi değil bence.ama cok sağlam bir filmdir.kutsal damacana 10 yaş ve altı için ideal. gora falan demiyorum zaten.ondan komiği yok :) ayrıca biri john tucker a güldüm demiş :).zevk meselesi ama klasik ponpon kızlar ve ykaısıklı okul takımı kaptanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 ben çok sevmiştim ama arkadaşlar tiksindiler. farklı bi mizah anlayışı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar