Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ama ?!


Bleeding

Öne çıkan mesajlar

Ama ..
Hiç bir şeye uzun süre hasret kalamıyorum , hiç bir şeye karşı uzun süre heycan duyamıyorum. Elde etmek için o kadar emek verdiğim şeylere ulaştıktan sonra benim için hiç bir anlamı kalmıyor. Online oynadığım oyunlarda da böyle , gerçek hayatımda da öyle , paticik forumlarında da öyle . Uzun süredir UO Emülatörleri bölümüne takılıyordum , fakat artık o bölümden nedense hiç zevk almaz oldum , ve pek uğramıyorum . Şimdi burdayım yarın başka yerde ; ne yapacağım belli olmuyor.
Bunlar işin açıklama kısmısı , şimdi asıl konuya gelelim.
Ben bu sene öss ye hazırlanıyorum ( sabah akşam forumlarda görseniz de beni ) , baya da iyi çalışıyorum , sonuçlar iyi geliyor falan . Aslında bu sene paticik sayesinde çok sosyal bir asosyal insan oldum . Şimdi o kadar çalışıyorum , istediğim bölüme de girerim inşallah ama girdikten sonra ne olacak , hiç bir anlamı kalmayacak . Madem gelecekte hiç bir anlamı olmayacak neden gelecekte anlamı olmayacak bir şey için çalışayım emek vereyim ? Geçen haftadan beri hayatın ne kadar basit ve kısa olduğu aklıma geliyor , her an birine bir şey olacakmış gibi tedbirli yaşamaya başladım . Hep gelip geçici heveslere sahibim , kısa süreli mutluluklara sahibim . Şu andaki hevesim mesela paticik konu dışı ve geyik , arada 200 soru sonra biraz daha paticik biraz daha soru , biraz daha biraz daha biraz daha biraz daha ! . Yoksa hayatımın hep aynı olmasından sıkılmış olabilirmiym ? . Yoksa bu sadece bu seneye ait geçici bir sıkıntı mıdır ?
Kısacası hayatımda çözemediğim bir Ama var..
Hayatında bu evrelerden geçmiş birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Paticik Album Resimlerim
Istiaron
Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım

[Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 February 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla daha össye 1 senem var allaha şükür ama bnce monotonluktan sıkılmış olabilirsin..
bence arada bi sinemaya fln git arklarınla daıt fln.. neşelen. bu arada tedbir fln alma bence hiçbişey için olacaı varsa tedbirliyken de olur yani kafanı öle şeylere takma bence kesinlikle..
hiçbişey düşünme bulunduğun AN'ı yaşa ,rahat ol ve keyfini çıkar.. ve huzur bulduun müzikleri dinle forumda dolaşırken[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar sıkma kendini..
gelip geçici öss komplexi ben de yaşıyorum bu sene ben de giricem.. ama çok sıkmamaya karar verdim kendimi yine de 250 255 flan yapıyorum mutluyum. sene sonuna kadar 270 yapıp istediğim yere girmeyi planlıyorum.. bu kadar sıkma kendini..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth
MoLLy-Snn
Saykoo-Rw Realm
Oy asiye asiye tütün koydum kesiye...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen bende uo da öyleydim zaten önemli olan ordan çıkardığın zevk ona emek vermektir.Emeğin meyvesini almak o kadar zevkli olmuyor.

Bende düşünüyorum hayatın ne kadar zor ne kadar kısa ve çok komik olduğunu.
Mesela ben 19 yaşındayım çok stresli bir hayatım oldu.Çocukluğumu tehliker içinde güzel bir şekilde yaşadım.Ama bir kere olsun bu hayat ne güzelmiş demedim diyemedim.Bir kere yatağıma huzurlu bir şekilde girmedim.
Arkadaşlarımda böyleydi herkesin sorunları çok büyüktü.Kendiminki bitse bile onların sorunlarına üzülürdüm.
Şimdi bakıyorum yaş 19
üniyi kazandık veya kazanamadık kazanırsak önümüzde 4-5 sene daha var yaşamak hayattan tat almak için sonra bugune kadar hep yokuş çıktık.Üniden sonra yokuş aşşağıya koşmaya başlıyacağız ve bir bakmışız yaş 60
bu hayat çok komik ya...[signature][hline]bla bla bla ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Derin nefes al ver al ver. Sonra bunları düşünmediğini düşün.(hö?) Rahatça otur. Dışarıya bak cıbılcıbıl kuşların ötüşünü dinle. Sonra tekrar eski yerine dön. Hayata yaşamak için geldiysek yaşayalım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşlarda yaşadıkların oldukça normal belki farkında değilsin ama sınavında yaratmış olduğu bir olumsuz etki var üzerinde,bu tip duygu ve etkiler gelip geçer,geçtiğinde artık ne istediğini bilen amaçları uğrunda haraket eden bir kişi olursun,sancılı bir dönemdir,ama en önemli dönemlerden.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...