Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ama .. Hiç bir şeye uzun süre hasret kalamıyorum , hiç bir şeye karşı uzun süre heycan duyamıyorum. Elde etmek için o kadar emek verdiğim şeylere ulaştıktan sonra benim için hiç bir anlamı kalmıyor. Online oynadığım oyunlarda da böyle , gerçek hayatımda da öyle , paticik forumlarında da öyle . Uzun süredir UO Emülatörleri bölümüne takılıyordum , fakat artık o bölümden nedense hiç zevk almaz oldum , ve pek uğramıyorum . Şimdi burdayım yarın başka yerde ; ne yapacağım belli olmuyor. Bunlar işin açıklama kısmısı , şimdi asıl konuya gelelim. Ben bu sene öss ye hazırlanıyorum ( sabah akşam forumlarda görseniz de beni ) , baya da iyi çalışıyorum , sonuçlar iyi geliyor falan . Aslında bu sene paticik sayesinde çok sosyal bir asosyal insan oldum . Şimdi o kadar çalışıyorum , istediğim bölüme de girerim inşallah ama girdikten sonra ne olacak , hiç bir anlamı kalmayacak . Madem gelecekte hiç bir anlamı olmayacak neden gelecekte anlamı olmayacak bir şey için çalışayım emek vereyim ? Geçen haftadan beri hayatın ne kadar basit ve kısa olduğu aklıma geliyor , her an birine bir şey olacakmış gibi tedbirli yaşamaya başladım . Hep gelip geçici heveslere sahibim , kısa süreli mutluluklara sahibim . Şu andaki hevesim mesela paticik konu dışı ve geyik , arada 200 soru sonra biraz daha paticik biraz daha soru , biraz daha biraz daha biraz daha biraz daha ! . Yoksa hayatımın hep aynı olmasından sıkılmış olabilirmiym ? . Yoksa bu sadece bu seneye ait geçici bir sıkıntı mıdır ? Kısacası hayatımda çözemediğim bir Ama var.. Hayatında bu evrelerden geçmiş birisi varsa ve yardımcı olursa sevinirim.[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 05 February 2004 14:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Normalsin[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 valla daha össye 1 senem var allaha şükür ama bnce monotonluktan sıkılmış olabilirsin.. bence arada bi sinemaya fln git arklarınla daıt fln.. neşelen. bu arada tedbir fln alma bence hiçbişey için olacaı varsa tedbirliyken de olur yani kafanı öle şeylere takma bence kesinlikle.. hiçbişey düşünme bulunduğun AN'ı yaşa ,rahat ol ve keyfini çıkar.. ve huzur bulduun müzikleri dinle forumda dolaşırken[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 at kendini.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 normal bısey[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 aslında müzik iyi fikir de galiba ondan da sıkıldım . Ders çalışırken müzik , uyurken müzik .. ama bir deneyeyim . (Estel sen bir kere ölüsün " Garbage kavga topii .. ; gizli görevim " )[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu kadar sıkma kendini.. gelip geçici öss komplexi ben de yaşıyorum bu sene ben de giricem.. ama çok sıkmamaya karar verdim kendimi yine de 250 255 flan yapıyorum mutluyum. sene sonuna kadar 270 yapıp istediğim yere girmeyi planlıyorum.. bu kadar sıkma kendini..[signature][hline]Cyraxia Rha'lad-Rw Realm Nebula (Quann) MixReborn LostMyth MoLLy-Snn Saykoo-Rw Realm Oy asiye asiye tütün koydum kesiye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ya ne biliyim benim derdim odtü de kalmak(lisesindeyim), ev de yakın çok rahat olur[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hereistarion hocam bak bunu bilir bunu söylerim.. boşver bırak.. hiçbirşey kafaya takip kendini üzmeye değmez. koy dibine tekmeyi. takıl.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Aynen bende uo da öyleydim zaten önemli olan ordan çıkardığın zevk ona emek vermektir.Emeğin meyvesini almak o kadar zevkli olmuyor. Bende düşünüyorum hayatın ne kadar zor ne kadar kısa ve çok komik olduğunu. Mesela ben 19 yaşındayım çok stresli bir hayatım oldu.Çocukluğumu tehliker içinde güzel bir şekilde yaşadım.Ama bir kere olsun bu hayat ne güzelmiş demedim diyemedim.Bir kere yatağıma huzurlu bir şekilde girmedim. Arkadaşlarımda böyleydi herkesin sorunları çok büyüktü.Kendiminki bitse bile onların sorunlarına üzülürdüm. Şimdi bakıyorum yaş 19 üniyi kazandık veya kazanamadık kazanırsak önümüzde 4-5 sene daha var yaşamak hayattan tat almak için sonra bugune kadar hep yokuş çıktık.Üniden sonra yokuş aşşağıya koşmaya başlıyacağız ve bir bakmışız yaş 60 bu hayat çok komik ya...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 vayy odtü.. kalırsın işallah ne dielim[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 3lü emre ve hakanı tanır msın (emre 2 li de olabilir) aşırı keş bişey[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 heheh acaba eşim öğretmenin oldu mu? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ama gerçektende herkesin dediği doğru bu hayatta hiçbirşey kafana takıp düşünmeye kafanı yormaya değmez. Zaman herşeyi geçiriyor.Yeterki iyi değerlendirmeyi bilelim.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 abs adı ne ? Emre duydum adını çok[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İlkokul kısmında İngilizce öğretmeni yani muhtemelen tanımazsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 eskiyse tanırım[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Derin nefes al ver al ver. Sonra bunları düşünmediğini düşün.(hö?) Rahatça otur. Dışarıya bak cıbılcıbıl kuşların ötüşünü dinle. Sonra tekrar eski yerine dön. Hayata yaşamak için geldiysek yaşayalım.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hehe sofd firebat abi cıbıl kuş nerde görülmiş hepsi mağra adamı gibi kıllı[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ooo sen karamsar davranıyorsun be zeb. ;)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bu yaşlarda yaşadıkların oldukça normal belki farkında değilsin ama sınavında yaratmış olduğu bir olumsuz etki var üzerinde,bu tip duygu ve etkiler gelip geçer,geçtiğinde artık ne istediğini bilen amaçları uğrunda haraket eden bir kişi olursun,sancılı bir dönemdir,ama en önemli dönemlerden.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Önemli olan ne gördüğün değil nasıl düşündüğündür.(Vay be) Bu durumda bir arabayı anadol veya mercedes görme şansınız var...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar