Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer Online "US" oyunculari

Chorap

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaslar Amerika serverlarinda oynayacak veya oynamayi dusunenler var mi? Ben Amerika'da yasadigim icin burdan kendime bir Collectors Edition ismarladim, eger baska insanlar da varsa US serverlarinda oynamayi dusunen buraya yazsin.

Hep beraber bir servera girip erkenden guzel bir guild kurarsak guzel olur. WoW daki gibi eminim US de oynayan cok olmayacaktir ama 3-5 kisi bile olsak guzel oluyor yardimlasma, sohbet acisindan.

Evet kimler US'de oynayacak?

Not: OFF CIKSA DA OYNASAK!
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar US oyuncularını EU oyuncularına tercih etsemde, en güzel gaming dönemlerimi US serverlarında gerçirmiş olsamda, türkiyenin asla bitmeyen özellikle Amerika bazlı yurtdışı çıkışlarındaki sorun ve raidlerin saatlerinin bize göre (7-8pm) gece 2 olması oynanılamaz kılıyor =(.

Ama keşke.. Doğrusu bende yazın Amerikada olucam ama ;O
Sosyal ağlarda paylaş

Benim hikayem de herkesinkinin zitti...

Ben de Amerika'ya universite icin tasinmadan once Turkiye'den US serverlarinda oynuyodum WoW'u (cunku salak gibi bir Amerika ziyaretimde almistim ordan boxu, EU US hikayesinden haberim yoktu). US de oynarken insanlar olsun, girdigim guild olsun, orda edindigim arkadaslar olsun hepsi EU da yasadiklarima gore cok daha sicakti. EUda da icinde bulundugum ve super insanlardan olusan Turk grubu olmasa hic cekilmezdi yani. Ama US serverlari bir baskaydi...fakat EU ya gecince gecenin 3unde uyanmak zorunda kalmadim raidler icin ve latency cok daha iyiydi ve bunlar cidden oyunun kalitesini baska bir yonde arttirdi...

Simdi de Turkiye'de yasiyor olsam EU da oynardim, cunku zamanlar ve latency cidden cekilecek gibi deil US de oynamak ugruna...
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada kusura bakmayin, "EU mu US mi?" adli baska bir konu acilmisti daha onceden. Sadece US de oynayacak insanlardan haberdar olmak amacli actim bu konuyu. Burada konusalim, anlasalim, ilerisi icin kararlar verelim diye.

Eh biraz da sabirsizliktan Warhammer Online iliskili daha cok sohbet donsun, okuyup gaza geleyim diye actim acikcasi...

evet yazmaya devam, kimler US?
Sosyal ağlarda paylaş

Bende CB, OB ve releaseden sonra 6 ay boyunca US'de oynadım. Hatta, ilk MC yapan guildlerden biriydik, Avatarı bazılarınız belki bilir, hitler gibi guild lideriydi :). Ama insanlar inanılmaz kaliteydi, herkes yetenekliydi, herkes onurlu, şerefli insanlardı. Çok eğleniyoduk ki, WoW'dan gerçekten tek zevk aldığım dönem oydu, ama gel gelelim ki raidlerimiz 2'de başlıyodu sabah 8'e kadar devam ediyodu. Ve hani, yarın dersim var sınavım var gibi bi seçeneğinde yoktu :P, raid lideri hitler olunca direk gkick'i aşk ediyodu. Haliyle 4 ay boyunca hiç okula gitmedim =I. Hala hardcore gamer olarak görüyo olsaydım kendimi kesinlikle US'e girerdim. Herkese garanti ediyorum, US insanı ne kadar biraz aç gözlü olsa da, eğer hardcore oynamak istiyosanız oyunu kesinlikle seçiminiz US olsun. Tabii, imkanınız ve ortamınız varsa.

Benim EU serüvenim ve türklerle bağlantılarım hep fena sonuçlandı. Nedense türk insanı online ortamda çok farklı bir kimliğe bürünüyor, garip bi şey oluyor. Tabii genelleme yapmak doğru değildir, kesinlikle istisnalar vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

cok enteresan bunlari baska insanlardan da duymak...ben de hep WoW'u US de oynadigim zamanlari EU ile karsilastirdigimda sanki baska bir oyun oynamisim o zamanlar gibi geliyor. Ama tabi daha oyunun ilk zamanlariydi...daha MC filen cok gidilen yerler bile deildi hatta herkes UBRS kasardi vs. O zamanlar muthisti bence ama yine de insan iliskileri bi baska tatliydi...

hic unutmuyorum oyundaki en iyi iki arkadasim 41 yasinda 3 cocuklu bir kadinla (ve ayni zamanda guild leaderim), 2 bucuk ay ot tasimak yuzuden hapiste yatmis ve yeni cikmis bir programmerdi. :D

hatta guild leaderimiz son cocugunu MC ye daha yeni basladigimiz siralarda dogurmustu ve ondan hemen once de kocasindan bosanmisti. Baya duygusal dakikalarimiz olmustu vent uzerinden. Biz ucumuz baya ayrilaz olduk, ventte bildigin dost gibi konusuyoduk valla. Kadina cok piskolojik yardimda bulunmustuk ve officerlar olarak guilde de. O yuzden hic unutamam o gunleri. Tek oyun, eylence olarak degil, degisik arkadasliklar ve sosyal deneyimler olarak da bana cok sey kazandirmis bir donemdi o...

new yorka ilk tasindigimda hatta diger arkadasimla seneler sonra haberlestik, gorustuk bile...cok ozel seyler bunlar..

her neyse konu bir hayli sapti...kimler US? (pardon bir daha tekrar etmiycem bunu soz :D)
Sosyal ağlarda paylaş

Chorap said:
Ben New York'tayim, Eastern Time zoneda olan herhangi bir server secmeyi dusunuyorum. Fakat baska serverlara Turk yogunlasmasi fazla ise oralara da kayabilirim...

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Belki tanışırız new york'ta :).

@Aquila - ben avatarın main healerıydım :) hatta guilddekilerin çoğu bana aşık olduğunu düşünüyodu. kendisi ne kadar pintiliği ve açlığıyla bilinse de beni AH'e götürür itemlar fln alırdı hahaha. hatta bi kere tanaristeki ah'den alliance tavşanı almıştı ya. alay konusuydu ama en iyi progress aylarca, hatta sanırım 1 yıl boyunca o ve onun guildindeydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Şimdi bir sorum daha olucak. Herkes az çok hangi karakteri seçiceğini belirlemiştir. Bu durumda Order ile Dest. birbiriyle konuşamadığını varsayaraktan! Ne açmayı düşünüyorsunuz? Birde çoğunluk öbür tarafta olursa alternativiniz var mı?
Şahsen ben,
High Elves - Swordmaster oynamak istiyorum ama güzle bir grup toplanırsa diğer tarafta; Dark Elves - Black Guard'da olurum.
Sosyal ağlarda paylaş

%99 vermiş zaten %1'i açık bırakmış bana karşı! :) US ten EU da oynamak EU dan US te oynamaktan çok daha ters oluyor. Mesela burda raid başladığında orda derste oluyorsun öğlen ama mesela burda gece oturup sabahlayıp sonra derse gidersin. Veya çalışanlar için gün içinde ofisten oynamak mümkün olmaz tahminimce :P Yani US'te yaşıyan adamın EU da oynaması çok zor.
Sosyal ağlarda paylaş

CoolRider said:
Şimdi bir sorum daha olucak. Herkes az çok hangi karakteri seçiceğini belirlemiştir. Bu durumda Order ile Dest. birbiriyle konuşamadığını varsayaraktan! Ne açmayı düşünüyorsunuz? Birde çoğunluk öbür tarafta olursa alternativiniz var mı?
Şahsen ben,
High Elves - Swordmaster oynamak istiyorum ama güzle bir grup toplanırsa diğer tarafta; Dark Elves - Black Guard'da olurum.

seninle aynı tarafta olduğumuz belli oldu :) iletişimi kopartmayalım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...