Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Evet arkadaslar Amerika serverlarinda oynayacak veya oynamayi dusunenler var mi? Ben Amerika'da yasadigim icin burdan kendime bir Collectors Edition ismarladim, eger baska insanlar da varsa US serverlarinda oynamayi dusunen buraya yazsin. Hep beraber bir servera girip erkenden guzel bir guild kurarsak guzel olur. WoW daki gibi eminim US de oynayan cok olmayacaktir ama 3-5 kisi bile olsak guzel oluyor yardimlasma, sohbet acisindan. Evet kimler US'de oynayacak? Not: OFF CIKSA DA OYNASAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 eger oynarsam USte oynarim, 99%. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Diger topiclere bakiyodum simdi US de oynamak isteyen baya insan var sanirim. Bende ilk WoW oynarken US baslayip EU ya gecmistim, aradaki oyuncu kalitesi ciddi anlamda farkli. Fakat latency cok problem yaratmaz mi? Olsun ama gelin US de oynayalim! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ne kadar US oyuncularını EU oyuncularına tercih etsemde, en güzel gaming dönemlerimi US serverlarında gerçirmiş olsamda, türkiyenin asla bitmeyen özellikle Amerika bazlı yurtdışı çıkışlarındaki sorun ve raidlerin saatlerinin bize göre (7-8pm) gece 2 olması oynanılamaz kılıyor =(. Ama keşke.. Doğrusu bende yazın Amerikada olucam ama ;O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Benim hikayem de herkesinkinin zitti... Ben de Amerika'ya universite icin tasinmadan once Turkiye'den US serverlarinda oynuyodum WoW'u (cunku salak gibi bir Amerika ziyaretimde almistim ordan boxu, EU US hikayesinden haberim yoktu). US de oynarken insanlar olsun, girdigim guild olsun, orda edindigim arkadaslar olsun hepsi EU da yasadiklarima gore cok daha sicakti. EUda da icinde bulundugum ve super insanlardan olusan Turk grubu olmasa hic cekilmezdi yani. Ama US serverlari bir baskaydi...fakat EU ya gecince gecenin 3unde uyanmak zorunda kalmadim raidler icin ve latency cok daha iyiydi ve bunlar cidden oyunun kalitesini baska bir yonde arttirdi... Simdi de Turkiye'de yasiyor olsam EU da oynardim, cunku zamanlar ve latency cidden cekilecek gibi deil US de oynamak ugruna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bu arada kusura bakmayin, "EU mu US mi?" adli baska bir konu acilmisti daha onceden. Sadece US de oynayacak insanlardan haberdar olmak amacli actim bu konuyu. Burada konusalim, anlasalim, ilerisi icin kararlar verelim diye. Eh biraz da sabirsizliktan Warhammer Online iliskili daha cok sohbet donsun, okuyup gaza geleyim diye actim acikcasi... evet yazmaya devam, kimler US? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bende CB, OB ve releaseden sonra 6 ay boyunca US'de oynadım. Hatta, ilk MC yapan guildlerden biriydik, Avatarı bazılarınız belki bilir, hitler gibi guild lideriydi :). Ama insanlar inanılmaz kaliteydi, herkes yetenekliydi, herkes onurlu, şerefli insanlardı. Çok eğleniyoduk ki, WoW'dan gerçekten tek zevk aldığım dönem oydu, ama gel gelelim ki raidlerimiz 2'de başlıyodu sabah 8'e kadar devam ediyodu. Ve hani, yarın dersim var sınavım var gibi bi seçeneğinde yoktu :P, raid lideri hitler olunca direk gkick'i aşk ediyodu. Haliyle 4 ay boyunca hiç okula gitmedim =I. Hala hardcore gamer olarak görüyo olsaydım kendimi kesinlikle US'e girerdim. Herkese garanti ediyorum, US insanı ne kadar biraz aç gözlü olsa da, eğer hardcore oynamak istiyosanız oyunu kesinlikle seçiminiz US olsun. Tabii, imkanınız ve ortamınız varsa. Benim EU serüvenim ve türklerle bağlantılarım hep fena sonuçlandı. Nedense türk insanı online ortamda çok farklı bir kimliğe bürünüyor, garip bi şey oluyor. Tabii genelleme yapmak doğru değildir, kesinlikle istisnalar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 cok enteresan bunlari baska insanlardan da duymak...ben de hep WoW'u US de oynadigim zamanlari EU ile karsilastirdigimda sanki baska bir oyun oynamisim o zamanlar gibi geliyor. Ama tabi daha oyunun ilk zamanlariydi...daha MC filen cok gidilen yerler bile deildi hatta herkes UBRS kasardi vs. O zamanlar muthisti bence ama yine de insan iliskileri bi baska tatliydi... hic unutmuyorum oyundaki en iyi iki arkadasim 41 yasinda 3 cocuklu bir kadinla (ve ayni zamanda guild leaderim), 2 bucuk ay ot tasimak yuzuden hapiste yatmis ve yeni cikmis bir programmerdi. :D hatta guild leaderimiz son cocugunu MC ye daha yeni basladigimiz siralarda dogurmustu ve ondan hemen once de kocasindan bosanmisti. Baya duygusal dakikalarimiz olmustu vent uzerinden. Biz ucumuz baya ayrilaz olduk, ventte bildigin dost gibi konusuyoduk valla. Kadina cok piskolojik yardimda bulunmustuk ve officerlar olarak guilde de. O yuzden hic unutamam o gunleri. Tek oyun, eylence olarak degil, degisik arkadasliklar ve sosyal deneyimler olarak da bana cok sey kazandirmis bir donemdi o... new yorka ilk tasindigimda hatta diger arkadasimla seneler sonra haberlestik, gorustuk bile...cok ozel seyler bunlar.. her neyse konu bir hayli sapti...kimler US? (pardon bir daha tekrar etmiycem bunu soz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalu_theoriginal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben US de oyniycam, 2 tane CE box siparisimi tamamladim, 2 adet beta key im var falan filan. box lardan birini acmiycam :) hatira olarak sakliycam. San Diego da olanlar varmi? Beta zamaninda direk bir server seceriz orada oynariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben 44 gün sonra new jersey'de olucam :) ama US konusunda pek emin değilim. bir ihtimal, us'de oynayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben New York'tayim, Eastern Time zoneda olan herhangi bir server secmeyi dusunuyorum. Fakat baska serverlara Turk yogunlasmasi fazla ise oralara da kayabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi Avatar warsongun dalga konusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Chorap said: Ben New York'tayim, Eastern Time zoneda olan herhangi bir server secmeyi dusunuyorum. Fakat baska serverlara Turk yogunlasmasi fazla ise oralara da kayabilirim... Bende aynı şekilde düşünüyorum. Belki tanışırız new york'ta :). @Aquila - ben avatarın main healerıydım :) hatta guilddekilerin çoğu bana aşık olduğunu düşünüyodu. kendisi ne kadar pintiliği ve açlığıyla bilinse de beni AH'e götürür itemlar fln alırdı hahaha. hatta bi kere tanaristeki ah'den alliance tavşanı almıştı ya. alay konusuydu ama en iyi progress aylarca, hatta sanırım 1 yıl boyunca o ve onun guildindeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ben de oynucam USte buyuk ihtimal oyuna baslicam, baslarsam USte oynarim kesin ee pati amerika bulusmasi o zaman? dsfds:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 harbi yapalim yau...yakinlarda oturanlarla en azindan...NJ den biri vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 DC'deyim. Server secip beraber basliyalim, he mi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 2 haziranda NJ'de olucam ama ne yazık ki EU CE aldım, haliyle EU'de oynuyo olucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ben Ağustos gibi başlamayı düşünüyorum oyuna tabi çıkıcağı tarih belli değil şu an ama. Kesinlikle Us te oynucam. RVR ilgimi çekiyor ve Değişik bir meslek sisteminden bahsediyorlar. Görücez tabiki! Herkes bir server da toplanırsa süper olur Patiler olarak dağıtırız ortalığı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 evet server secip beraber baslayalim.. open beta basladigi siralar serverlari soylicekler zaten burdan haberlesiriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Şimdi bir sorum daha olucak. Herkes az çok hangi karakteri seçiceğini belirlemiştir. Bu durumda Order ile Dest. birbiriyle konuşamadığını varsayaraktan! Ne açmayı düşünüyorsunuz? Birde çoğunluk öbür tarafta olursa alternativiniz var mı? Şahsen ben, High Elves - Swordmaster oynamak istiyorum ama güzle bir grup toplanırsa diğer tarafta; Dark Elves - Black Guard'da olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bırakın US sevdasını, azıcık uykusuz kalın, azıcık da lagli oynayın EU'da oynayın. Aquila'yı falan da unutun o benim yamacımda olacak, aksi takdirde banlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 %99 vermiş zaten %1'i açık bırakmış bana karşı! :) US ten EU da oynamak EU dan US te oynamaktan çok daha ters oluyor. Mesela burda raid başladığında orda derste oluyorsun öğlen ama mesela burda gece oturup sabahlayıp sonra derse gidersin. Veya çalışanlar için gün içinde ofisten oynamak mümkün olmaz tahminimce :P Yani US'te yaşıyan adamın EU da oynaması çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 CoolRider said: Şimdi bir sorum daha olucak. Herkes az çok hangi karakteri seçiceğini belirlemiştir. Bu durumda Order ile Dest. birbiriyle konuşamadığını varsayaraktan! Ne açmayı düşünüyorsunuz? Birde çoğunluk öbür tarafta olursa alternativiniz var mı? Şahsen ben, High Elves - Swordmaster oynamak istiyorum ama güzle bir grup toplanırsa diğer tarafta; Dark Elves - Black Guard'da olurum. seninle aynı tarafta olduğumuz belli oldu :) iletişimi kopartmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Çok uzun zamandır bir oyunu bu kadar takip edip, beklemedim. Ağustosta çıkmış olursa, başlarız beraber! Dediğim gibi order, desturaction farketmez bu tarz oyunların zevki kaliteli bir grup bulursan 4-5 kat artıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Patideki bütün kaliteli oyuncular EU da ama. Malesef biz daha çok eğleneceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar