beybin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 "Ben bütün gün o simitçiyi düşünürüm" dedi adam. "Onunla meşgul ederim kafamı, ona yoğunlaşırım. Kaç simit sattığına yoğunlaşırım... Geçer giderim önünden ama gün boyu düşünürüm o adamı." Kadın incindi, kadın üzüldü, aralarındaki farka... "Ben" dedi kadın; "Ben simitçiyi düşünürüm, simitçinin karısını düşünürüm, araları nasıl, karısını döver mi, çocuklarını sever mi, iyi bir baba mı... Kaç simit sattı ve o simiti yiyenler beğendiler mi? Simitin pişirildiği fırın? O fırında çalışanlar sıcaktan pişmediler mi, maaşları az mı, o gün bir akrabaları öldü mü?... Ve gider bir simit alırım simitçiden." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 o tepkiyi fazla buldum gerek yok. naber kız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 beybin açılmamışmıydı bu ya? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yoktu lan. yoksa var mıydı? bilmiyorum varsa silelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bi dakka ya benim niye bayrağım yok. bayrak istiyorum. unutmuşum neler oluyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sen önde bayrak taşıyanısın zaten patinin aehfueahfuhea:D sana patide ayar vermeyedemi çalışcaktım bea bu günleridemi görcektik:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Açılmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 beybin yoksa faithless juliet sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 bence ta kendisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kız duygusal kaybeder,adam bir yerde kazanır. ve biz de böyle neticelerde fatality terimini fazlasıyla kullanırız efendim. kusursuz başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ya bak adam ne guzel 3 cumle dusunmus,biz masallah 5 cumle dusunuyoruz.biz dişiler sux ız ha bazen! begenmedim değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 irin güzel bir noktayı farketmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 "ben simitçinin sattığı simiti düşünürüm" dedi uğur dündar, "acaba tuz olarak sofra tuzu mu kullandılar? yoksa sanayii de kullanılan tuzu mu koydular ucuz diye? ya susamları.. aflatoksinli mi, taze mi? işçilerin eldivenleri var mıydı? bone taktılar mıydı? hamura fare pisliği karıştı mı, içine hamam böceği düştü mü?" uğur dündar o gece baskın yaptı imalathaneye.. adam heriften simit almadığına sevindi. kadın kustu! ve bir daha simit yememeye yemin etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ''simit insanın kendine yakışanı giymesidir diye düşünürüm'' dedi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar