beybin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Hiç iyi bir çocuk olmadım ama inatla karşıma çıktı bu mavi adamlar. Onları görmeyi hakeden yüzlerce iyi çocuk vardı halbuki. Ben Şirine'nin yerine hepsiyle seviştim. Süslü şirinin pipisi çok küçüktü. Ayna kompleksi hep buradan geliyordu. Gözlüklü Şirin fazla bilimsel yaklaştı bana, Google'da resimlerini gördüm, mutlaka G noktanı bulacağım dedi. İnandım ona. Sevişirken gözlüklerini çıkarttığından ve o iğrenç sesini yatakta kullanmaktan hoşlandığından, ilişkimiz pek de keyifli olamadı. Usta Şirin pozisyon meraklısıydı. Önce her açımı hesapladı. Kırkbeş, doksan, yüzseksen ve üçyüzatmışı denediysek de mutlu olamadık. Sonuç aynı; sıfıra sıfır elde var sıfır. Uykucu Şirin beni tadamadan uykuya daldı. Sabah uyandığımda bir notla karşılaştım : "Uyandım, uyuyordun, uyandırmaya kıyamadım terkettim seni. Aynı zamanlarda uyuyup, aynı zamanlarda uyandığım bir kadını aramaya çıktım." Yatağı toplamadan evden kaçtım, O'nu gördüm, araması fazla uzun sürmemişti, karşı kaldırımdaki ağaca kadar dayanabilmişti hayatının kadınını aramaya. Şakacı Şirin, boşalırken "Lanet olsun çocuklarım ölüyor!" esprisini yaptıktan sonra iletişimimiz koptu. Sinirli Şirin ise.. erken şirinlenme sorunu olan bir şirinin, Şinirli olmamasının imkanı yok. Müzisyen Şirin'e bir şarkı bestelettikten, Aşçı Şirin'e yemek yaptırttıktan ve Ressam Şirin'e nü pozlar verdikten sonra, Gargamel'e gittim. Gargamel. Ah, Gargamel. O, benden iyilerini hakediyor. '07 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 şirin baba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 '07 Mavi adamlar, sevişmek.. Herneyse, usta şirinle ilgili olan anı'da birazcık olsun güldüm.. Gerisinde yazının anlamaya çabaladım.. Ama anlamadım.. Üzgünüm, yorum da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 aha cok iyi.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 fantastik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 şirin baba şirinlerken kalpten gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Hoş bir çalışma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 başlık da yazıyla uyuşmuş (:)) hoş bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Çok hoş olmuş cidden eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 tantum şu kafa yapan ilaçtı di'mi :) uymuş hakkaten başlık. Vidar said: fantastik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 şirin babanın katili sen misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 turkish girls gone wild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Of, tam beybin. Yaratıcı olmuş, hoş. Tantumda 20 tane yenildiği taktirde 48 saatliğine hayatı zehir eden bir mide ilacıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 hoş olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar