Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tantum.

beybin

Öne çıkan mesajlar

Hiç iyi bir çocuk olmadım ama inatla karşıma çıktı bu mavi adamlar. Onları görmeyi hakeden yüzlerce iyi çocuk vardı halbuki. Ben Şirine'nin yerine hepsiyle seviştim.
Süslü şirinin pipisi çok küçüktü. Ayna kompleksi hep buradan geliyordu. Gözlüklü Şirin fazla bilimsel yaklaştı bana, Google'da resimlerini gördüm, mutlaka G noktanı bulacağım dedi. İnandım ona. Sevişirken gözlüklerini çıkarttığından ve o iğrenç sesini yatakta kullanmaktan hoşlandığından, ilişkimiz pek de keyifli olamadı. Usta Şirin pozisyon meraklısıydı. Önce her açımı hesapladı. Kırkbeş, doksan, yüzseksen ve üçyüzatmışı denediysek de mutlu olamadık. Sonuç aynı; sıfıra sıfır elde var sıfır. Uykucu Şirin beni tadamadan uykuya daldı. Sabah uyandığımda bir notla karşılaştım : "Uyandım, uyuyordun, uyandırmaya kıyamadım terkettim seni. Aynı zamanlarda uyuyup, aynı zamanlarda uyandığım bir kadını aramaya çıktım." Yatağı toplamadan evden kaçtım, O'nu gördüm, araması fazla uzun sürmemişti, karşı kaldırımdaki ağaca kadar dayanabilmişti hayatının kadınını aramaya. Şakacı Şirin, boşalırken "Lanet olsun çocuklarım ölüyor!" esprisini yaptıktan sonra iletişimimiz koptu. Sinirli Şirin ise.. erken şirinlenme sorunu olan bir şirinin, Şinirli olmamasının imkanı yok. Müzisyen Şirin'e bir şarkı bestelettikten, Aşçı Şirin'e yemek yaptırttıktan ve Ressam Şirin'e nü pozlar verdikten sonra, Gargamel'e gittim.
Gargamel.
Ah, Gargamel.
O, benden iyilerini hakediyor.

'07
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...