Crawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Selam. Aslinda metal muzik yeni dinlemeye basladim denebilir. Ama "death metal" muzikten hic hoslanmiyorum. Tercihim melodic metal ama yeni dinleyici oldugum icin grup ismiydi parca ismiydi hic bilmiyorum. Melodic metal'de "tek gecerim" "bunlar imba" dediginiz bir kac grup ismi veya parca ismi verebilen olursa cok mutlu olurum. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Tanım biraz enteresan olmuş. Biraz daha açarsan "melodik metali" yada dinleyip sevdiğin birşeyleri örnek olarak verirsen daha rahat yardım alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Kaede said: Tanım biraz enteresan olmuş. Biraz daha açarsan "melodik metali" yada dinleyip sevdiğin birşeyleri örnek olarak verirsen daha rahat yardım alırsın. mesela Dark Tranquility - lethe veya; In flames - cloud connected In flames - only for the weak bu tur melodik parcalari seviyorum. Bilmiyorum belkide ustteki tanimi yanlis yaptim ama hoslandigim muzikler bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 2 albüm önereyim: machine head - through the ashes of empires trivium - the crusade eğer yoksa in flames - reroute to remain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 melodikten kasit once melodic death midir ? onu bi cozelim dark tranquillity, in flames falan konusuluo ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 MyDyingBride said: melodikten kasit once melodic death midir ? onu bi cozelim dark tranquillity, in flames falan konusuluo ama.. bilmiyorum onlar melodic death'mi oluyor ki :p bir bilgim yok uzgunum ama ustteki parcalar cok hosuma gidiyor sadece bu yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 eet bi bakima dark tranquillity benim nazarimda tam bir ornektir melodic deathe.at the gates'i de oneririm ama biraz daha sert gelebilir.onun harici in flames zaten in flames yani.. sevmeyen yok.ama ilk albumlerini melodic death acisindan dinlemeni tavsiye ederim.lunar stain olsun, the jester race olsun.mukemmelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Insomnium bütün albümleri olur. Örnek şarkı The Day It All Came Down mesela http://www.youtube.com/watch?v=NEd04x70AOo&feature=related 2:57 - 3:52 arası şeker gibi eritir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piya_erdem Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 melodic/technical death metal tadında bişiler arıyosan atheist'i tek geçerim bu piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 bloodbath dinle mesela ben eskiden metal dinlerken çok severdim http://www.youtube.com/watch?v=VBYKBni0CGc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=OFom-4Lnj9E&feature=related Bilirsin ama, Amon Amarth - Death In Fire dinle http://www.youtube.com/watch?v=e-UbViuK4fY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 müzik türleri hakkında bir fikrim yok ama wintersun uyuyor galiba dediğin şeye tabi bide control denied öneriyorum :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Zheld said: wintersun uyuyor galiba dediğin şeye beyond the dark sun ile başlanılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 MyDyingBride said: onun harici in flames zaten in flames yani.. sevmeyen yok. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 KingOfLoss said: MyDyingBride said: onun harici in flames zaten in flames yani.. sevmeyen yok. var.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 KingOfLoss said: var. Marl0_on said: evet. Facepalm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 death metal den hoşlanmıyorum demiş, arada bloodbath felan demişsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Dark Tranquillity - There in, Punish My Heaven fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 children of bodom - everytime i die old man's child - return of the night creatures ensiferum - token of time finntroll - trollhammaren kalmah - withering away amon amarth - the pursuit of vikings bunların hepsini dinle büyük ihtimall seviceksin. sonra sevip sevmediğine göre daha çok tavsiye yaparım istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 sec begen dinle http://img294.imageshack.us/img294/1434/band20082go8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Marl0_on said: KingOfLoss said: MyDyingBride said: onun harici in flames zaten in flames yani.. sevmeyen yok. var.evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Opeth-Harvest In Flames-The Quiet Place Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 PrudenT said: Marl0_on said: KingOfLoss said: MyDyingBride said: onun harici in flames zaten in flames yani.. sevmeyen yok. var.evet. oda guzel.o yuzden ilk albumlerini tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 soilwork ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 all that remains'in the fall of the ideals albümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Edik : Ha infıleymz, dt türevi falan demiş, tam tersi okudum, kafama mıçayım. Mid tempo şeyler falan lazımsa, Rotting Christ'ın '96 ve sonraki albümleri seni kesebilir, bodos da değil, önceki albümler gibi kötür kötür bileçk de yapmıyorlar. Biraz bodos olsa da The Absence diye amerikadan çıkmış has isveç usulü melodeath yapan bir grup var, o da muhtemelen sana uyabilir. Biraz daha prog olaylara girersek Borknagar, Vintersorg falan var, ama Borknagar'ın ilk albüm özellikle kafanı patlatabilir diye düşünüyorum, sonraki albümler sana uyar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar