Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Merhabalar, Birçoğunuzun bilgisi dahilinde gelişen bir proje var, Aventine.. Bu site'de olağanca ciddi bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bir çok arkadaşla beraber. Ancak okurken, yanında müzik dinlemenin de keyifli olacağını tahmin ettiğimden, xspf music player kullanarak bir de, Aventine Music Player yaptık. Ancak, şimdi site'de yazılar okunurken çalması amaçlandığı için, sizlerin engin müzik bilgilerine danışmak şart oldu. Fazla tempolu olmayan, hafif, bir şeyler okurken dinlenebilecek, müziklere ihtiyacım var. ( kendi çalışmalarınız var ise güzel olur, severim amatör grupları vs.. ) Bildiklerinizi benimle paylaşır mısınız ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 opeth - windowpane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 rob dougan - born yesterday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Eywallah, 2side iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 başka öneri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Massive Attack - Small Time Shot Away " - Exchange (Instrumental) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ilginç bi öneri de ben vereyim, last.fm'de aventin grubu kurun. daha sonra grubun haftalık chartlarına göre çıkan radyo scriptini anasayfaya yerleştirin. Böylece sizi takip edenlerin müzik zevkleri doğrultusunda çalan bi radyonuz olmuş olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Buckethead - Hills Of Eternity http://www.youtube.com/watch?v=0X-vtyGZtK0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kehribar21 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 SRV- Little Wings (enstrumantel) vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yav said: ilginç bi öneri de ben vereyim, last.fm'de aventin grubu kurun. daha sonra grubun haftalık chartlarına göre çıkan radyo scriptini anasayfaya yerleştirin. Böylece sizi takip edenlerin müzik zevkleri doğrultusunda çalan bi radyonuz olmuş olur :) Yok ben daha farklı bir şey düşündüm.. Şimdi bizim zaten bi tane müzik oynatıcımız var.. Şimdilik böyle bir liste ve müzikler çalarken.. Yakın zamanda bir sistem oluşturup amatör gruplar'ın müziklerinin vs.. yayınlanacağı bir hal alacak. Tabi halen tasarlamasındayım.. Dediğim gibi bir fikir. Ancak, last fm gibi bir şey kullanmak istemiyorum. Özgün olmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Christian Scott'dan herhangi birşey olabilir. Anthem (postdilivual adaptation) hariç. Rap var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mortiis - Journeys to Deserts and Dungeons Mortiis - Emperor of a Dimension Unknown. Shpongle - Floatation Shpongle - Sphongle Fall Sphongle - Shpongle Spore Cruachan - Summoning Of The Sidhe tam tarif ettiğin gibidir hafif tempo okurken gayat iyi gideceğine inanıyorum fakat ilk 2 şarkı baya uzunlar bilgin olsun 25'er dk kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Pekâla, amatör müzik fikrin çok cici. Site hiti yüksek gider, müziğe yönelik zengin yazılar çıkarsa gerçekten bu işle uğraşanlardan rağbet görürsün gibi. Başarılar diyim ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Valla bu konu'ya yeterli zamanı henuz ayıramadım, bir ayırsam, güzelce bi planlayıp halledicem : ) Ama şu aşamada, bi radio gibi işlev görüp, listesindeki parçaları çalıyor.. Bu arada öneriler için çok tşk, çok güzel parçalar var aralarında.. Zaman bulduğumda eklerim listeye. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yav said: ilginç bi öneri de ben vereyim, last.fm'de aventin grubu kurun. daha sonra grubun haftalık chartlarına göre çıkan radyo scriptini anasayfaya yerleştirin. Böylece sizi takip edenlerin müzik zevkleri doğrultusunda çalan bi radyonuz olmuş olur :) çok güzel bir fikir, orijinal buldum. tebrix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Placebo - Infra-Red nirvana - the man who sold the world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ane brun, the knife, cass mccombs, cloud cult, patty larkin falan filan.. hede ve hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar