Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 madem ordakiler dövmemiş seni ilk buluşmada bizim dövmemiz farz oldu. adam ol diye kötü bi niyetimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 He he.. Hadi bakalım o zmn, tebrix! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 MADBOY said: Bu adam haliçte mi oturuyordu nerede lan ? Dedesinin evinde kalıyordu, Zheld onlayn olunca mesaj at, kızılcık sopamı alıp direk bu herifin evine, belki bir iki düdüklerim şeftalimi ımh ufuf. oha daha yeni girdim ben dövdüm agalitoryum[89] ama zevkine dövelim istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Hayır bir gün siz böyle kaşınırken suratınızda pyroblast söndürecem o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 dude congratz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bu adam üniversiteyi kazanır, kazandığını 4 yıl sonra hatırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ama böyle olmadı ya. kabul edilmiycekti.bizde "bizim forumda adamın biri wow dan öss başvurusunu unuttu HAHAHAAEAHEAA" diye orda burda muhabbette anlatacaktık.olmadı böyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 adam delikanlıymış yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Ardeth said: madem ordakiler dövmemiş seni ilk buluşmada bizim dövmemiz farz oldu. adam ol diye kötü bi niyetimiz yok ehehehe o yok lan ben zevkli diyede döverim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 suratına yumrugu geçiriyosun "abi şakayı abarttınız" diyo. bi tane daha geçiriyosun karşılık vermeye çalışıyo, bi tane daha geçiriyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 sinava girmeyi unutur simdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 abi 1 ay vaktimiz kaldı dövdük dövdük yoksa çok pis sopa çekicek ahmet @:ahmet gerçek hayatta payrobilest atamıyon kankut ama ben kick veya kidney şat ata biliyom :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 olm bence bu adam ösym başkanına.. bilemicem yani elini mi sıktı 3. bacağına mı elledi xD şeker gibi çocuk :p neler oldu gerçek bilgi ver bize kedi medi kandıramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Özelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ne yazık ki özellikten değil:/ ağzından laf aldıydım:( (03:42) nadezhda: noldu lan ösesen (03:42) nadezhda: ibiş (03:43) Xunn: oldu (03:43) nadezhda: eh iyi bari (03:43) nadezhda: wowu kıs hayata dön artık (03:43) nadezhda: gsfgf (03:44) Xunn: Abi, tek bana yaptılar. Torpil oldu biraz. Ayrıca osym başkanı hoş adam. (03:45) nadezhda: aranızda bi elektriklenme mi oldu? (03:46) Xunn: -_- (03:46) nadezhda: çekinme yahu şurda biz bizeyiz (03:46) nadezhda: nolur ki yani sen de şeft aman yani ga aman yani insansın (03:46) nadezhda: olabilir yani (03:47) Xunn: fak det (03:47) nadezhda: ösym başkanını mı? (03:47) nadezhda: çılgınsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Özelim derken ben özelim değil, benim özelim demek istemiştim. Kazma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 zaugna ne güzel demiş altıncı sayfanın sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Xhunarion said: Tanrı İsa'ya kaldıramayacağı yükü vermemiştir olm. i r jesus dinle dalga gecmeyin, az saygi inanclara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ee dedelerimiz ne demiş; akılsız başın cazesını ayaklar çeker.. tam sana uydu lan bu söz.. cuk. bunu biliyor muydunuz:öğrenim sürecinin mektepler ve medreselerde sürdürüldüğü dönemlerde ezber yapamayan öğrencilerin kullandığı rivayet edilen daha sonra yaygınlaşmış deyim.buralarda öğretim tamamen ezbere dayanıyordu ve ezber yapamayan akılsız başa sahip öğrenciler falakaya yatırılıyor ve ayaklarına vurularak cezalandırılıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 sonuç ne şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 utopia said: (03:47) Xunn: fak det (03:47) nadezhda: ösym başkanını mı? (03:47) nadezhda: çılgınsın. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 noxite said: Xhunarion said: Tanrı İsa'ya kaldıramayacağı yükü vermemiştir olm. i r jesus dinle dalga gecmeyin, az saygi inanclara. /facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 IsAbeLLa said: sonuç ne şimdi?? Xhunarion said: KAYDOLDUM. okumaya inanalim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar