Madcat Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Tür : Gerilim / Dram Yönetmen : Joby Harold Senaryo : Joby Harold Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter Müzik : Samuel Sim Yapım : 2007, ABD Oyuncular Hayden Christensen (Clay Beresford) , Jessica Alba (Sam Lockwood) , Terrence Howard (Dr. Jack Harper) , Lena Olin (Lilith Beresford) , Christopher McDonald (Dr. Larry Lupin) , David Harbour (Dracula) Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar. İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.. kaynak beyazperde. yorum: böyle güzel senaryoyu mahvetmişler,yazıklar olsun. jessica alba için izlicekseniz boşverin, vakit kaybı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Sonundaki saçma diyaloglar olmasaydı güzel filmdi aslında,sonu o kadar saçma bitti ki tüm filmi bitirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 arkadaşla üst üste tutturduğumuz 5. moviemax filmi kıvamında filmlerden bu da, doğru dürüst bişey gelmiyor sinemaya uzun zamandır ya. juno juno herkes övmüş ona da büyük bir hevesle gittim o daha bir moviemax çıktı :P neyse keanu abimizin oynadığı sokağın kralları fena değildi bunlara göre en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 oha Juno efsane lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Öyle aman aman bir film değil ama sıkılmadan izledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 DarKRideR said: oha Juno efsane lan sdf sadfd sen nediyorsun film aşmış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 beni kestiler sanki beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 çok kötü bir filmdi. senaryo muhtemelen tuallette yazılmış. felaket zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 artı repustasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fena filnm değildi.jessica alba beni ters köşeye yatırdı.şahsen yedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 valla ilginç gelmişti bana konusu ,kurgusu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 fede said: çok kötü bir filmdi. senaryo muhtemelen tuallette yazılmış. felaket zorlama kesinlikle daha başka bi şekilde anastezi anlatabilirdi hem film ismi güzel olurdu hem konu çok değişik olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Kingping naptın sen ya Juno çok iyi filmdi Duygusuz adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Stephen King - Karanlik Oykuler / 4 Numarali Otopsi Odasi, ideali bu tur hikayelerin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Güzel filmdi yahu, konu mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 oyunculuk vasatti bence. zaten filmi asagi cekende bu olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 fede said: çok kötü bir filmdi. senaryo muhtemelen tuallette yazılmış. felaket zorlama evet katılıyorum sonuna kadar. izledim ve izlemesem de hiçbişey olmazdı dediğim filmlerden. mesela ben kızın falan yakalanmasını beklemiyodum hiç, herif kalkar. belli bi süre çaktırmaz, sonra bi şekilde kızdan ve arkadaşından (!) intikam alır diye bekliyodum.çok çabuk bitti film.öyle oldu edit:filmleri izledikçe neden uplıyorum şu konuları ben de çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 filmi izlerken kasılmama falan sebep oldu resmen. iyiydi bence.. çok müthişte bişey beklememek lazım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 sonuna sinir oldum! herkesin ağzını burnunu kırsın diye bekledim!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 felç halde nası acıyı hissediyo anlamadım. Bide çığlık atması kafasının içinde gülünç hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Laorx said: felç halde nası acıyı hissediyo anlamadım. Bide çığlık atması kafasının içinde gülünç hehe. Filmin başında anlatıyor ya mevzuyu.Anestezi verildiğinde vucudun verilen kimyasalı belli bi oranda dirençle karşılayıp sadece hareket etmemeni yani felç olmana neden oluyor.Yani bilinç açık, fiziksel hissetme açık ama hareketlerini hiç bir şekilde kontrol edemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Jessica Alba dışında çekilir yanı olmayan bir film. Cesicacığımın filmin başındaki küvetli sahnedeki performansı dışında başarısız bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar