Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Awake (Anestezi)

Madcat

Öne çıkan mesajlar

Tür : Gerilim / Dram
Yönetmen : Joby Harold
Senaryo : Joby Harold
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : Samuel Sim
Yapım : 2007, ABD

Oyuncular

Hayden Christensen (Clay Beresford) , Jessica Alba (Sam Lockwood) , Terrence Howard (Dr. Jack Harper) , Lena Olin (Lilith Beresford) , Christopher McDonald (Dr. Larry Lupin) , David Harbour (Dracula)

Clay, geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında “anestezik farkındalık” adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ama anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur. Clay, zihni içinde bir yolculuğa çıkar.

İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor..

kaynak beyazperde.

yorum: böyle güzel senaryoyu mahvetmişler,yazıklar olsun.
jessica alba için izlicekseniz boşverin, vakit kaybı.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşla üst üste tutturduğumuz 5. moviemax filmi kıvamında filmlerden bu da, doğru dürüst bişey gelmiyor sinemaya uzun zamandır ya. juno juno herkes övmüş ona da büyük bir hevesle gittim o daha bir moviemax çıktı :P neyse keanu abimizin oynadığı sokağın kralları fena değildi bunlara göre en azından.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
fede said:
çok kötü bir filmdi. senaryo muhtemelen tuallette yazılmış. felaket zorlama

evet katılıyorum sonuna kadar.
izledim ve izlemesem de hiçbişey olmazdı dediğim filmlerden.
mesela ben kızın falan yakalanmasını beklemiyodum hiç, herif kalkar.
belli bi süre çaktırmaz, sonra bi şekilde kızdan ve arkadaşından (!) intikam alır diye bekliyodum.çok çabuk bitti film.öyle oldu

edit:filmleri izledikçe neden uplıyorum şu konuları ben de çözemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
felç halde nası acıyı hissediyo anlamadım. Bide çığlık atması kafasının içinde gülünç hehe.

Filmin başında anlatıyor ya mevzuyu.Anestezi verildiğinde vucudun verilen kimyasalı belli bi oranda dirençle karşılayıp sadece hareket etmemeni yani felç olmana neden oluyor.Yani bilinç açık, fiziksel hissetme açık ama hareketlerini hiç bir şekilde kontrol edemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...