pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 hahaha turkiyeden ayrilma talebinde bulunur bunlar yakinda cidden fenerbahce cumhuriyeti icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 antu.com zaten dunyanin en guzel mekanidir, tavsiye ederim sdf... ozellikle edebiyat bolumu var bitane cok guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 said: BahçeFener Villaları tam 1907 konut ile inşaatı tamamlandı.2008 aralıkta başlanan inşaat rekor bir sürede Tam 3.5 yılda binlerce kişi ile tamamlandı.14000 kişi 7000 gündüz 7000 gece işçisi ile 24 saat boyunca kesintisiz çalıştı. Futbolcularında birer villasının olduğu evlerde 2 futbol sahası onlarca basket sahası 19 olimpik yüzme havuzu 3 büyük alışveriş merkezi bir uçak pisti ve helikopter sahası bulunuyor. AHAHAHA PIRAMIT MI YAPIYONUZ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bence adam çok da uçmamış, her sene şampiyonlar liginde minimum çeyrek final oynayacaklarını düşünenler de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Fenerlilerin hepsi mi manyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 İlginçmisiniz? fanatik adamın biri taraftar sitesinde yazı yazıyor , siz geliyor burda tartışıyor , ben bu işi hiç anlamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Cok gereksiz olmus. KIN KIN KIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 tartısmıyoruz egleniyoruz. her taraftar forumunda oluyo bunun gibi şeyler ama bu hakkaten rüya bile değil, başka bişey. type Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 okudum okudum. bir yerden sonra gülme işlemini götümle devam ettim. sonra da baktım olay aşmış iyice. bıraktım okumayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 yani bi okudum ne diyo bu diye yarısına geldim artık saçmaladığını farkettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 çubuklu fenerbahçeye resitalinde başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 paylaşım için saol'dan başka bir yorum yazamadım. yapamadım yarısını falan okuduktan sonra. ne diyim paylaşım için saol dostum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 garbage a anca uyacak bir konu olmuş. yorum yazmaya üşendim. bu söylediklerim de fenerbahçe'nin iyibir takım olduğuna karşı çıkmam ya da başka bir sebeple değil, yazan arkadaşın hayalgücünün oldukça gelişmiş olmasından kaynaklıdır. baksanıza adam yazdıkları biraz gerçekçi olabilsin diye şamp liginde yarı final oynayan takımı ligde 3. falan yapmış. pes ya. bu yazıya bu forumdan inanan birisi varsa ben bu forumu bırakıyorum arkadaşlar. kıtalararası kupayı falan almış baksanıza fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sen bu forumu bırakcaksan maksat,ben inanıyorum. sğpdofgğdsgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 :D :D efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 adam hayali bi senaryo yazmış siz neyi irdelemeye çalışıyorsunuz burda kankutlar.açın beyninize tükürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 lorrotar editlemeden önceki halini görebiliyorum mesajının =) vay be bu kadar sevilmediğimi bilmezdim he. bi de fistan ondan dedim ya taşısam mı taşımasam mı karar veremedim diye. karalama defterine alabiliriz bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 irdelemeyi de nerden çıkardın. hayal falan değil gerçek bu. 6 senede değil 3 şampiyonlar ligi, tek bir türkiye kupasına duacı olun siz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mumu said: lorrotar editlemeden önceki halini görebiliyorum mesajının =) vay be bu kadar sevilmediğimi bilmezdim he. bi de fistan ondan dedim ya taşısam mı taşımasam mı karar veremedim diye. karalama defterine alabiliriz bunu. editledikten sonra ğüsdfpgdsüpd yazdığımı diyosan ciddi yazdım da,alınma diye içine gülücük kattım sanma.ciddi değildim hiçbi zaman =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 nileppezdel said: Yanlış bölüm FRP bölümünde olmalıydı :) muthiş yorum rep mep allah ne verdi senindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar