Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sayın Başkan Demirören istifa

ombakkombak

Öne çıkan mesajlar

serdar bilgili fotoğrafçılık yapıyor. başka da bişey yapmıyor muhtemelen playboyluk yapıyordur hheaheahe

serdar bilgili bizim başımızda kalabilseydi yükselişimiz hızla sürerdi de işte birileri yiyor bizim başımızı ama kim o birileri bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

serdar bilgili tabiri caizse kullandı beşiktaşı ve kaçtı gitti. sesinin çıkmamasının bi sebebi beşiktaş adını duymak istemiyorum tarzı demeçlerinden anlayabiliriz zaten beşiktaş adam için pek önem teşkil etmiyor.

bu aralar basında çıkan başkan adayları inşallah doğrudur ne diyeyim. demirören istifa etmez gibi, imza toplanması gerekecek muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

kullandı dediğin iki sezon boyunca birinde inanılmaz bir performans ile şampiyon oldu bjk. digerinde ise futbolcuların tamamen kendi mallıklarından bir anda sampiyonlugu kaybettiler, fatura baskana kesildi. taraftarın ayıbıdır bana gore.

bi de o donemde şampiyon yapan teknik direktor kimdi hatırlayamadım, merak ettim simdi?
Sosyal ağlarda paylaş

başarı o hatırlayamadığın teknik direktöründü tabi ki :) lucescu...

serdar bilgili 2000 yılında başkan oldu. ilk 2 sene futbolda bir başarı yok, istikrar da yok. başarı tamamen lucescu geldikten sonra oldu.

101. yılda kaçan şampiyonluk futbolcular yüzünden mi yoksa serdar bilgili yüzünden mi? bunu bilemeyeceğiz. ancak söylenen çok şey var biz ne yazık ki gerçekleri bilmiyoruz. benim fikrim o şampiyonluk satılmıştır.

bu arada taraftar serdar bilgiliye küfretmedi. bunu serdar bilgilinin kendi (sözlü vs. youtubeda vardır ben bizzat gördüğüm izlediğim açıklamaları söylüyorum) ağzından duyduk. ona küfreden numaralı tribündeki 4-5 kişi.

serdar bilgili istese bu kişilerin kulüple ilişkisini keser hayatları boyunca stadyuma sokmayabilirdi, bu gücü vardı. ama o bunu bahane gösterip (bana göre) kaçtı. çünkü beşiktaşla işi bitmişti
Sosyal ağlarda paylaş

serdar bilgili kulüpten kaçıp gitmemiştir. o işin aslı yıldırım demirören'le çocukluk arkadaşı olmalarına rağmen aralarının açılması sonucu demirören'in istifası gelmiştir ve ardından da samsun ile kıtır kıtır doğrandığımız maç vardır. denk gelmiştir. ben her zaman demirören'in serdar bilgilinin altını oyduğunu ve halukl ulusoy'u da bu konuda kendisine arka çıkardığını düşünüyorum. eniştesi mi ne zaten ulusoy. var oyunlar tabiki de. ama unutmayın yıldırım demirören ' in bu takımdan gidebilmesi için öncelikle kendisine 40 milyon euro ödenebilmesi ardından da babasının ikna edilmesi gerekir. yoksa babasının karşısına çıkıp beşiktaşta başarılı olamadım diyemez yani kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

2010 a kadar bjk felan yok, bu yılların hesabını kim verecek çok merak ediyorum açıkcası. 2010 dan sonrada ben efsaneyim devam edeceğim diyeceği için biz en iyisi beşiktaş yerine başka bir takım kurup 1. lige çıkalım, buda kendi halinde oyalansın öyle...Sayın demirörenmiş, sayınlığımı var bu adamın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...