Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yunanistan alır gibi geliyor birinciliği , ciddi anlamda kaliteli bir şarkı yapmışlar bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bence Ukrayna güzel kızı biraz daha soyarsa kesin birinci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pekaziz said: Bence Ukrayna güzel kızı biraz daha soyarsa kesin birinci olur. O bizim gelinimizmiş sanırım ? , Bir Türk ile evliymiş sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 enee, o zaman kapansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: Bu kadına dikkat o zmn :D owww şittt. yok abi ben üniyi kesin ukrayna'da okuycam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Okumayı deniyeceksin diyelim ona ozaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şarkıyı ben çok beğendim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ne komik ya. cidden çok gülüç olduğunuzu düşünüyorum.6 sayfa yerip durdunuz 2-3 ay önce, şimdi çok beğeniyosunuz. http://forum.paticik.com/read.php?12,3128807,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 diğer ülkelerin şarkıları da tırt çıktı ama, o yüzden:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 .xadd emovisiongoogles click MorVeOtesi .xgo istanbul Connection Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bizim şarkı iide, kazanmaya yeter mi pek emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Yunanlılar kazandıkları senenin taklidi bir kızcağız getirmişler. Ama iyi çalışıyorlar. Bugün Düsseldorf sokaklarında afişlerini gördüm; A song to Vote for! Vote for Greece diyerekten. (evet ingilizceydi herhalde her ülke için ayrı ayrı hazırlamamışlar herkese ingilizce yeter demişler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Gerçi şarkılarını dinlemedim ama kesin Azerbaycan kazanıcak=) Eurovisionda oy atma olayında en gaza gelmiş millet biziz, orası kesin, isterlerse tarihin en iğrenç şarkısını söylesinler yine de kazanırlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -Cleglaw- said: ne komik ya. cidden çok gülüç olduğunuzu düşünüyorum.6 sayfa yerip durdunuz 2-3 ay önce, şimdi çok beğeniyosunuz. http://forum.paticik.com/read.php?12,3128807,page=1athenayı da beğenmemiştim sorna diğerlerini dinleyince iyi demiştim.. hepsini geçin abi o jandor'un koyduğu velet nedir öyle of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 athena en düzgünüzyü ama bunedir böle iyyğğ pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: @ombak o hanım arkadaş ukrayna temsilcisi. maaşallah allah cc sahibine bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kocası da türk. antalya'da tanışmışlar. allan kıroları nerelere geliyor biz final vize uğraşıyoruz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bana göre kazanan ülke bulgaristan olmalıydı : [video]http://uk.youtube.com/watch?v=gfssZeb-Ejo?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sadece vokal canlı galiba müzik playback gibi geldi bana? mor ve ötesi için diyorum ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 avupa avrupa duy sesimizii işte bu türklerin ayak sesleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Onlar ne güzel karılar çıkarmışlar bizim grup gay ve solculardan oluşuyo nasıl iş anlamadım ya =/ Gurbet power'la ilk üçe gireriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gay ve solcular ne demektir ya, yavaş biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eurovision bu aksam saat kacta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 başladı. romanya var şimdi. leş gibiler. 70lerde hissettim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 var şuanda, ama ne zaman başladı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar