Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 nası yazıyolar varya.. :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 167 5.oyun stres oldum :)[hline]İki ekonomist satranç oynamak için otururlar. Tahtayı 24 saat inceledikten sonra oyunu beraberlik ilan ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 bencede kötü ötesi bir edit, beceriksiz urza bigünde bana karakterim silindi numarasına bir ss yollamıştı böle 8-9 tane gm skill koymuş, bana bunları editlesene diyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ehue keske once bi arastirsaydim high scorelari, sonu var mi yok mu nedir. oynuyorum sonu yok, dedim zaten atlanticin acilmasini bekliyodum iyi oldu bari bu arada konsantrasyon calismasi olsun. baktim bitecegi yok sembolik olarak 20509 a geldim biraktim, calismak lazim aslinda beynin patlayana kadar, iyi konsantrasyon calismasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2003 ehe yazdim drdarkofpepelek diye kaydetti mi bilmiyorum, txt olmadigi icin ctrl f yle aranmiyodu. biraz daha vakit gecirsem mi atl hala up olmamis, allah belani versin be osi. 5 saat dedi 10 saat oldu yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 elimde ss i var 6007 yaptım chok baydım abi =) chok kolay ölmemki ben bunda ama adam 9999999 yapmısh walla sabır ister sabaha kadar klavye bashında duramam kusura bakmasın.. 6000 de bırakıcaktım en son 5999 du tek letter bastım 8 tane patladı shansıma =) tam ölüm anımda ss aldım =)) ula en bashını okuodum millet en düşük 4000 var fln demiş bende high score a girdim nede olsa die bıraktım sonuchları görünce shok oldum o ne öle bea =) zor deilde uraşılmas ya delirmedik daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 380 küsür yaptım o kadar zor değil aslında[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 2. deneme 681 3. denemeyi yapacak kdr sabırLı ve saLak değiLim :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bukadar kastıktan sonra sitenin sahibi skorlara bi restart atar:P ii olur hehe[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net King Of Chaos Ordum tıkla çekinme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 zor iş sıkıcı bir de klavyeye bakmadan yazmama rağmen beceremedim 109u geçmeyi. harf harf ezberlemediğim için oldu bu. sadece klavyeyle bütünleştim. klavyede tuşların yerini bilmiyorum, ama duygularımı klavye ile aktarıyorum.. (ne sıkış be) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 ya ben bu highscore olayını anlamadım.. mesela burdaki tanrı simülatörü oyunu 7 level falan, mesela ben 10 yaptım skor olarak orda 0.1 ler falan var saniye olarak sanırım.. yani 7 level ı 0.1 saniyede mi bitirmiş oluyo nedr[hline]I hate Madonna Mr.Brown Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 7201 yaptım bıraktım 7200 yapıcaktım yuvarlak ama yanlışlıkla bi a patlatmışız skoru düşürürken :P bayıyor bi süre sonra parmaklarım ağrıdı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 alınız yeniden oynayınız sitenin dizeynı falan da değişmiş çok hoşuma gitmişti bu oyun benim[signature][hline]fizban, 25 January 2004 22:15 tarihinde demiş ki: saygısızlık yaptıysam böyle (:() üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 479 yaptım ve kafayı sıyırodum ellerim birbirine girdi sandı allahım bune böle!!.. *!kafayı yastığa gömer*[signature][hline]Blackice a.k.a Vulture Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 204 yaptım ilk oynayışta ama şimdi var ya bitti o oyun[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 of delircem 250 nin üstüne çıkamadım daha :hrr:[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries [Bu mesaj metboy tarafından 01 February 2004 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 423 :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 10 bin küsür su an skor save ediliyor gecince tam sayiyi veririm. Dah giderdim de yanlislikla klavyedeki win tusuna bastim baslat falan acildi sonra geri flashli oyuna dönünce tuslar islemedi.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal [Bu mesaj Adiemus tarafından 01 February 2004 13:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 açın mavis beacon'ı kaç words per minute yazıyonuz onu söleyin heuhe kimse bilmiyodur allah bilir mavis'i :)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 helal adiemus[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Save inde bozukluk var bunun yarim saati gecti hala save etmeey calisiyo.[signature][hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 22000+ 12.sırayı ele geçirdik paticiklarım Edit : Hasss.... Save edemiyo allah kahretsin! [signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... [Bu mesaj Asteroth tarafından 01 February 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 80 yabtım huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 ay ı nerdeydi aaaay bi dakka yazıyorum ya napayım j ay ay pardon k olacak hah :P yok abi bu işte bi iş var ben 326 yaptım ama adamlar kac yapmış yani oha yok yok vardır bunun bi hilesi bence... zaten en baştaki abartı kesin bunun yapımcısı fln...[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaSCaL21 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 bazı piskopatlar aşmış :)[signature][hline]Your death will be avenged !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar