Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 steamden derken başka bi şekilde oynamamızın imkanı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ben de yükledim az evvel 3-4oyun attım. güzel ya. coh mantığı cover yapmışlar. ama ne akdar efektif bakadım. anlamsız crash veriyor çok oynayınca snaırım. onları bug report ile report edin bence bilinçli oyuncular olaraktan : ) beta yükleyenler gece toplanıp oynaybiliriz diye düşünmekteyim. eğlenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 3-4 gündür sinavlardan vakit buldukca oynuyorum, oyun cok saglam. "Hero gelmis bla bla" demeyin cünkü herolar ates altinda cok kolay ölüyor. Warcraft'daki gibi bir hero dünyaya bedeldir mantıgı yok oyunda pek, daha cok heronun yaninda getirdigi global özellikler ise yariyor ( mesela Apothecary'nin heal atabilmesi gibi ). Cover olayi güzel, ama bu demek deil ki melee zayif tam tersine assault marine'ler mesela sabit kurulan devestator bolter gibi uniteleri dagitiyorlar. Sadece over deil bu arada suppression da var, sikisinca retreat de var. Bi de oyun microya dayali felaket derecede. Bir tactical space marine squad'i 500 req mi ne ve dakikada CoHdaki gibi 250-300 arasi geldigi dusunulursa eski DoWdaki gibi "ya allah bismillah" diye dalamiyorsunuz. Squadlarin özellikleri ve özellikle silahlarinin ayarlanabilmesi olayi gayet güzel. En sonuna kadar grafikleri actim, ne diyim yani bi RTS icin fazla bile bu kadari hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 said: Cover olayi güzel, ama bu demek deil ki melee zayif tam tersine assault marine'ler mesela sabit kurulan devestator bolter gibi uniteleri dagitiyorlar. abi iyide, cover ranged attackları engelliyerek zaten ranged'ı degil melee'yı guclu kılan bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bosuna zirh giymiyolar oyle degilmi :).. Orjinali cikmadan oynamayi dusunmuyorum..ama burdan okuruz gelismeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 nerden yüklüycez ben anlamadım link verirmisniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 steamden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Cuce said: said: Cover olayi güzel, ama bu demek deil ki melee zayif tam tersine assault marine'ler mesela sabit kurulan devestator bolter gibi uniteleri dagitiyorlar. abi iyide, cover ranged attackları engelliyerek zaten ranged'ı degil melee'yı guclu kılan bi olay. Suppression demek istemisim cover demisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Önce steam isimli yazılımı kurun. Sonra ona girin orada ana sayfada sağda warhammer beta diye link var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 arcane said: Bekledikçe o fiyat düşüyor ve sonunda otomatik kalkıyor, dota gibi.Sonunda otomatik kalkmıyormuş. 250'ye kadar düşüyor. Zerg ile oynadım, Terran'a kıyasla daha çok beğendim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya renk paleti korkunç neşeli geldi cohtan sonra, gözüm alışamadı bi türlü. Genel olarak, COH for dummies havası verdi bana ne yazık ki. Ünite sayısı olarak, makrosal olarak, kaynak yönetimi olarak. Ama oynanır mı oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 team battle yapiyoruz. cılkını çıkaranlar bile var şuan. tunneler rush filan yapıyolar zevkli ya ben baya sevdim. rank kasanlar var beta olmasına ramen ama insan oynamaya başlayınca kendide yapmaya başlıyo : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya şöyle Brezilya'dan falan 450 pingle gelenlar olmuyor mu deli oluyorum ehueh. Haftasonu forum ekibi olarak bir multi atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 var mı multi atıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 AKTIM OYUNA. istiyorum. Steam Id Azmodaii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Gimli said: Ya renk paleti korkunç neşeli geldi cohtan sonra, gözüm alışamadı bi türlü. Genel olarak, COH for dummies havası verdi bana ne yazık ki. Ünite sayısı olarak, makrosal olarak, kaynak yönetimi olarak. Ama oynanır mı oynanır renk paleti derken Warhammer 40k nin en guzel yani degisik renkteki squadlar takimlar vs. Ben cok begendim. Evet, CoH un daha sadelestirilmis hali, adamlar resmen world in conflict ve CoH'u birlestirmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Gimli said: Genel olarak, COH for dummies havası verdi bana ne yazık ki. Ünite sayısı olarak, makrosal olarak, kaynak yönetimi olarak. Ama oynanır mı oynanır tekrar coh'a baslamışken, dur sunda bıraz ısınıyım dow2 de koparım derken olmadı bu sımdı soledıgın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lagli insanlar oldugunda oyun tam bir eziyet oluyor. o yüzden hem beta olması sebebiylen hem de lagsiz ve egelenceli oyunlar adina custom game icin yeterli sayi toplayip oynayalim derim. biz 3arkadaşız mesela. steamden kontakt kurabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Yu4ABhVd28U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Musluk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bi arcane, cuce, gimli, azmo dortlu multi action fena olmaz sanki? 2 kisi daha vardir creus ve arkadasi gibi... tamamdir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 musluk ben oluyorum. nedense betada olan bir oyun hakkinda bisi yazarken otomatik muslukla yazmis oluyorum :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 giriyorum nasılmış bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 biraz öğrendikten sonra her türlü multi organizasyonuna varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sımdı oynadım ben az once, biraz basit kacmış cidden coh'a gore, grafıkleri biraz daha nlaşılabilir olabilirmiş cok kalabalık ve yorucu, aha bu devastatormu tactıcalmı dıye ugraşmıyalım yanı ayıp. oyun ınfo graphıcsde gui de batırıyo su anda. multipe selection yaptıgımda ne selectiondaki squadların adam sayısını nede healtını goruyorum. marineler marine olmuş ama orası guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 grafikleri sıfırladım biraz daha toparladı o kalabalık hal, daha algılanabilir oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar