Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 erucalavera said: campaign bir yerden sonra feci bayıyor, hep aynı tip görevler. biraz ara verdim şimdilik. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 THQ hep böyle ama , çok güzel oyun yapıyor ama nedense campaign ile fala uğraşmıyorlar. Muhtemelen expansionlardada yeni ırklar felan ekleyip skirmish haritası yapıp geçiştirirler gibi geliyor bana. Dark crusade ve sonraki expansionda sadece harita değişip 1-2 ırk geldi o kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 harita çeşidinin az olması can sıkıcı gerçektende, biraz daha çeşitlendirseler iyi olacak. birde lag vs. yüzünden kicklenme olayı var. 3 e 3 oynuyorsun. derken ortaklardan biri kickleniveriyor, sonrası malum oyun kopuyor tabi eğer karşıdaki taraf da işini bilen oyunculardan kuruluysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Az önceki oyunda başımıza geldi. Desert map de 3v3 oynarken, bizden eleman kicklendi lag yüzünden. Computer AI yerlerde süründüğü için oyunu verdik, sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ya bu oyunda space marine lerin güzel bi sözü vardı ''bana cehhennemi fethedecek kadar adam ver ben de onu gidip alayım'' gibisinden bi laf vardı bunun orjinalini hatırlayan var mı? Ben tam hatırlamadım cümle de tam olarak bu olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Burda olabilir tam hatırlamıyorum. Yinede seyretmekte fayda var. watch?v=XQwTyGeoprA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Baktım sonuna kadar ama bunda geçmiyor =/ saol ama izlediğim iyi oldu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Letsgetthesunshine said: Ya bu oyunda space marine lerin güzel bi sözü vardı ''bana cehhennemi fethedecek kadar adam ver ben de onu gidip alayım'' gibisinden bi laf vardı bunun orjinalini hatırlayan var mı? Ben tam hatırlamadım cümle de tam olarak bu olmayabilir. Give me a hundred space marines,failing that,give me a thousand of other troops; if there's a hell,I'll conquer it. Rogal Dorn, Primarch of Imperial Fists. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yeni map lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Luxor ''We hail on you!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Luxor said: harita çeşidinin az olması can sıkıcı gerçektende, biraz daha çeşitlendirseler iyi olacak. birde lag vs. yüzünden kicklenme olayı var. 3 e 3 oynuyorsun. derken ortaklardan biri kickleniveriyor, sonrası malum oyun kopuyor tabi eğer karşıdaki taraf da işini bilen oyunculardan kuruluysa. bu dogru, cok fazla mac kaybettim gerek lagden dusen team mate i yuzunden gerek dangalak gibi oynayanlardan. Simdi gladmir, bir bardak su beraber takiliyoruz (bir arkadas daha aldi onuda train ediyorum :) )Sonucta beraber oynadigin adamlarin pingi iyiyse ve teamspeak vent gibi voice com ile oyunu oynuyorsaniz takiminiz icin pek bir sorun kalmio. Stratejisi gercekten guzel oyunun, ancak az map olmasi can sikintisi verio, umarim hizli bir sekilde 3 4 map daha ekliycekler. Ha az map var ama baslangic noktasina gore stratejin tamamen degisio, mesela x noktasinda basladiginizda size yakin bunker oldugundan heavy bolter turu unite basarken y noktasinda genelde siper alip el bombasi aticak uniteler yapiorsunuz bu acidan maplarin yasam omru uzun (tabiki bir yere kadar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Beynim sulandı, bütün gun ofiste official forumları okudum. Taktiklerin çok fazla varyete göstermesi harika, not ettim akşam deniyeceğim bol bol hocam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Banada öğretin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bir yandan da campaign takılıyorum zaten, dreadnoughttan sonra terminator armor da geldi bakalım. heroya da jump pack verdim. assault marines ile o da tepeden çöküyor tepelerine. not: belki farkında olmayan vardır diye söylüyorum shift tuşunu kullanarak birden fazla emir verip, o emirler sırayla yaptırılıyormuş (daha yeni farkettim ben de) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Yanlız campaign ile multinin çok alakası yok =/ mesela dreadnought un alan etkili yere vurma şeysi multide çok dandik. Assault marines'de jet packle uçunca oturtuyor amd multide çok etkisi yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 3v3 takım olmak isterseniz haber verin birlikte kaybeder gelişiriz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Önceden de vermiştim steam id ve live id : Gladmir Az önce de oyundaydık :) Acaip dayak attık peh peh :P @Luxor: En başta alışılması gereken bir şey özellikle stealth unit le recon ediyorsan belli bir bölgeyi. Spotter olarak kullanıyorsun hızlı ve ucuz birimlerini Heavy bolter ve Plazma ların için, çok effective. Bir de resource alırken tabii ki yine micro yu kolaylaştırıyor oyun başı, once sunu cap et sonra sunu cap vs. şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Random 3v3 de öyle takımlara düşüyorsunuzki deli ediyorlar sizi, kazanma şansınız 0 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 https://www.thq-games.com bu siteye register olursanız (orjinal Dow2 ile) bonus content code veriyor, bilmem kaç armor, 1-2 birşey daha =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Birde exclusive map demiş ama anlamadım ben şimdi bu durumu, oyunu ordan alırsak bu map i veriyor. Steam den alınca yada box alınca gelmiyor mu :) Expansion a kadar map gelmeyecek diye bir hurafe var forumlarda bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Valla ben D&r dan aldım , gittim yukarıdaki siteye register oldum kod verdi, oyuna ekledim your account is updated dedi ama pek deneyemedim =P İlk 100.000 register olana vereceğiz gibi bir geyik yazmışlar ama cd-key yazmadan aldığın için isteyen herkez alabiliyor sanırım. (Orjinal olması lazım Windows live üzerinden register edebilmek için şimdiden söyleyeyimde). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 windows live ID: ekyrabec steam: alucard yeni aldım daha oyunuda co-op yada 3vs3 için ekleyin beni. Öğrencem artıkın yavaş yavaş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya steam den yüklicekse niye dvd ye para verdik anlamadım gitti. valla çok saçma iş. bir de 17 kb ile mi ne indiryo şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ya ard arda mesaj attim için kusra bakmayın da. ben bu oyunu yükleme işini kavrayamadim. steamden download etyordum sonra launch game dedim şimdi update ettini idia ediyor ya anlayan biri açiklasin nasil iş ya adam gibi setup yok mu bunda böle olay görmedim ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 O kutudan kod çıkması son zamanlarda epey yaygınlaştı. Acayip salak bir uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar