Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ya film zaten absurd komedi yarilcak bisiy degil. o beklentiyle izlenirse sikar insani. valla ben cok begendim. son zamanlarda izledigim en samimi filmlerden birisi. filmleri sweded lemeleri cok eglenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 en çok gülünen film olması imkansız bunun. resmen sıkıldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 yeni izleyebildim, çok beğendim filmi. michael gondry yine süper iş çıkarmış.son zamanlarda en çok güldüğüm filmlerden biri oldu ghostbusters şarkısı çok iyiydi jack blackin sdf bi de film süresini 2 saat gibi bir şey yapsalarmış keşke de bi kaç tane daha detaylı sweded çekim aşaması izleseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 valla bayadır arşivde duruo.ama izlememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Metakuso said: en çok gülünen film olması imkansız bunun. resmen sıkıldım ben. Ben de sıkılmıştım izlerken. Güldüğümü hatırlamıyorum ama aklımda kalan sahnesi olmadığına göre pek de etkilenmemişim. (Bir iki ay oldu anca izleyeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 oww o dönem çok istekliydim izlemeye bir türlü olmadı, netten çektim 1.5 sene harici hdd'de kaldı yine izleyemedim derken bugün otobüsle izmit'e gelirken, şu koltuk arkasındaki ufak ekranların olduğu bir otobüse denk geldim. Menüsünde de şansa Be Kin Rewind vardı fırsat bu fırsat diyip daldım :D Harika bir filmmiş ya, bugüne kadar izlemediğim için o kadar pişmanlık duydum ki anlatamam. Özellikle SWEDED filmleri çekerken kullandıkları taktikler ve hareketleri beni bitirdi. Onun dışında yer yer çok gereksiz duygusallıklar vardı ama klasik Michel Gondry tarzı işte :D Konuşturmuş abicim yine bakalım green hornet geliyor şimdiden gondry'den, kadrosu da feci derece de sağlam iyi işler bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2010 eheh ben de otobüste izlemiştim. kamil koç dimi ?!? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok efe tur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 az sonra cnbce'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar