Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(PS3) Fifa 2008 Online Lig

Konn

Öne çıkan mesajlar

Prudent.
Fifa 08 i nerde oynadın.
Kaç saat oynadın.
yada oynadınmı?
playstation 3 ün varmı?

bu soruların cevabını verip de genede pes 6 bin basar diyorsan senin zevkindir diyorum ama gerçekten futbolu çok iyi bilenler artık fifa oynar ve oynuyor da zaten.

Konn unda dedigi gibi net kafeye gidip zaman geçirmek amacıyla 1-2 maç yapmak pes e uygun artık.

Pes 6 ise artık fifa 08 in yanında gerçekten komik kaçıyor,fifa 08 oynadıktan sonra pes bana futbol oyunu gibi bile gelmiyor.
2nizden de ala pes fanboyuyumdur eskiden beri,
konn da öyle,ama bilmediginiz konuda pek aşık atmayın derim ps cafe bilginizle.
Sosyal ağlarda paylaş

Uzunca bir yazı yazmısım orda iyi yanları kötü yanları falan filan.. Iki oyunu da eleştirmişim degil mi?

Ama sen (PrudenT) eleştiri yapmak yerine "haha" "huhu" gibi efektlerle donatılmıs, gökten bakan, deyim yerindeyse aşagılarca mesajlar atmayı tercih ediyorsun. Bak arkadaş daha öncede sana giydirdim 1-2 kere, yine yapmak istemiyorum. Çünkü ne sen anlıyorsun neden giydigini, olan benim sinirlerime oluyor. ADAM GIBI eleştireceksen eleştir yoksa bas git başka konuda eğlen.

Anlamıyamıyorum, madem fanboy manboy bişilik yapacaksın, bi tezaktlık olusturacaksın, neden diger arkadas(nille..) gibi yapıp adam gibi usturuplu yapmıyorsun bu işi? Sonra laf yedikten sonra ukala tavrına devam ediyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
@Becool: O zaman futbol anlayışlarımız çok farklı da PES rocks FIFA sucks demek ne kadar saçma ise futboldan gerçekten anlayanlar FIFa oynar demek ve aynı zamanda kendini de övmek o kadar saçmadır.
valal futbol anlayışı farklılıgı gibi birşey olamaz.futbol somut bir oyun çünkü,sana göresi bana göresi yok .

gerçekten futboldan anlayan ve ps3 ü olanlar fifa oynar.eger gerçek hayatındada futbol oynuyorsan,futbola beinm kadar ilgi duyuyorsan anlarsın zaten.
sana eskiden bende pes oynardım ilk kez fifa 99dan bu yana fifa 08 oynadim.görüşüm tamamen objektif.
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:
Uzunca bir yazı yazmısım orda iyi yanları kötü yanları falan filan.. Iki oyunu da eleştirmişim degil mi?

Ama sen (PrudenT) eleştiri yapmak yerine "haha" "huhu" gibi efektlerle donatılmıs, gökten bakan, deyim yerindeyse aşagılarca mesajlar atmayı tercih ediyorsun. Bak arkadaş daha öncede sana giydirdim 1-2 kere, yine yapmak istemiyorum. Çünkü ne sen anlıyorsun neden giydigini, olan benim sinirlerime oluyor. ADAM GIBI eleştireceksen eleştir yoksa bas git başka konuda eğlen.

Anlamıyamıyorum, madem fanboy manboy bişilik yapacaksın, bi tezaktlık olusturacaksın, neden diger arkadas(nille..) gibi yapıp adam gibi usturuplu yapmıyorsun bu işi? Sonra laf yedikten sonra ukala tavrına devam ediyorsun.

uff bekçi misin ya?

@becool fifa 08'i arkadaşımda 2 günde heralde 9-10 saat oynamışımdır, oynayacak oyun yoktu napalım. bakın fifa'ya kötü oyun demiyorum hatta kendini aşmış bu sene, ama kendini aşmış pes'i değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Lig'e katılmak isteyen arkadaş sayısı;

-Becool (Newdonis)
-Konn (Sputzke)
-Minerva
-Védat
-Pasha(?)
-
-
-

Henüz görüldügü gibi 4 kişi eksigimiz var, lütfen dedigim gibi katılmayı düşünüyorsanız bana PM ve Konuya mesaj yazın. Pasha'dan haber alınca listeyi tam olarak güncelleyecegim su anda kesin gözüken 4 kişi var.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda liste, Minerva'nın arkadaşı ve Pasha kesin olarak eklendiginde şu şekilde oluyor;

- Newdonis/Becool
- Sputzke/Konn
- Minerva
- Minerva'nın Arkadaşı =D
- Pasha
- Védat
-
-

Cuma'ya kadar son 2 kişiyi bekleyelim, eğer katılımcı bulamazsak şimdilik 6 kişi ile bu ligi başlatır egleniriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
- Newdonis/Becool
- Sputzke/Konn
- hivpluz/Minerva
- skywalkerTR
- Pasha
- Luinir

Lig içerisinde bu oyuncular yer alacak

Lig kuralları için önerilerinizi buraya yazarsanız bende kafamdakilerle birlikte bir kurallar bütünü yazarım buraya
Örneğin, sarı kart cezası, sakatlık durumları vs. gibi etklenleride detaylı olarak not almamızı istiyorsanız buraya yazın. Aklınıza gelen çeşitli kuralları yazın buraya.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet çifter maç yaparız diye düşündüm, zannedersem herkes dürüst olarak maç raporlarını yazacaktır. Ben lig tablosunu tutarım.

Şu şekilde yapalım diyorum;

-Farklı maçlarda görülen 3 sarı kart 1 maç ceza.

-Sakatlıklar göz ardı edilecerek kadrolar belirlenecek.

-Maçların sadece 90 dakikalık bölümleri lige tabi olacak. (yani 90 dakikası 1-1 biten bir maç otomatik olarak uzasa dahi Skor 1-1 olarak tayin edilecek ve taraflar 1'er puan kazanacaklar)

-Puan eşitliği halinde taraflar arasında oynanan maçlarda sırasıyla; puan, averaj, atılan gol, yenilen gol'e bakılacak. Eğer bu değerlerden hepsi eşitse sıralama taraflar arasında yapılacak 3'üncü maç veya maçlarca belirlenecek.

Eğer eklemek istediğiniz kural, veya itirazınız olan kurallar varsa lütfen buraya veya bana özel mesaj atın. 2 gün içinde bu ligi başlatalım derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...