PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 mauhauhah fifa08 gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunuymuş, yesinler.. pes6nın yarısı etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Pru'ya da katılıyorum da fanboi demeyin diye daha nazik yazdım :D FIFA serisinin PES'in bu konsolda ilk deneyimi olduğundan hatasıyla göze batışı yadsınamaz. Ama hala o kadar iyi değil bence. EA Sports'un stüdyoyu kapatıp yeni kadroyla tekrar açması lazım belki yapabilirler bişeyler o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Prudent. Fifa 08 i nerde oynadın. Kaç saat oynadın. yada oynadınmı? playstation 3 ün varmı? bu soruların cevabını verip de genede pes 6 bin basar diyorsan senin zevkindir diyorum ama gerçekten futbolu çok iyi bilenler artık fifa oynar ve oynuyor da zaten. Konn unda dedigi gibi net kafeye gidip zaman geçirmek amacıyla 1-2 maç yapmak pes e uygun artık. Pes 6 ise artık fifa 08 in yanında gerçekten komik kaçıyor,fifa 08 oynadıktan sonra pes bana futbol oyunu gibi bile gelmiyor. 2nizden de ala pes fanboyuyumdur eskiden beri, konn da öyle,ama bilmediginiz konuda pek aşık atmayın derim ps cafe bilginizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Uzunca bir yazı yazmısım orda iyi yanları kötü yanları falan filan.. Iki oyunu da eleştirmişim degil mi? Ama sen (PrudenT) eleştiri yapmak yerine "haha" "huhu" gibi efektlerle donatılmıs, gökten bakan, deyim yerindeyse aşagılarca mesajlar atmayı tercih ediyorsun. Bak arkadaş daha öncede sana giydirdim 1-2 kere, yine yapmak istemiyorum. Çünkü ne sen anlıyorsun neden giydigini, olan benim sinirlerime oluyor. ADAM GIBI eleştireceksen eleştir yoksa bas git başka konuda eğlen. Anlamıyamıyorum, madem fanboy manboy bişilik yapacaksın, bi tezaktlık olusturacaksın, neden diger arkadas(nille..) gibi yapıp adam gibi usturuplu yapmıyorsun bu işi? Sonra laf yedikten sonra ukala tavrına devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 @Becool: O zaman futbol anlayışlarımız çok farklı da PES rocks FIFA sucks demek ne kadar saçma ise futboldan gerçekten anlayanlar FIFa oynar demek ve aynı zamanda kendini de övmek o kadar saçmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nileppezdel said: @Becool: O zaman futbol anlayışlarımız çok farklı da PES rocks FIFA sucks demek ne kadar saçma ise futboldan gerçekten anlayanlar FIFa oynar demek ve aynı zamanda kendini de övmek o kadar saçmadır.valal futbol anlayışı farklılıgı gibi birşey olamaz.futbol somut bir oyun çünkü,sana göresi bana göresi yok . gerçekten futboldan anlayan ve ps3 ü olanlar fifa oynar.eger gerçek hayatındada futbol oynuyorsan,futbola beinm kadar ilgi duyuyorsan anlarsın zaten. sana eskiden bende pes oynardım ilk kez fifa 99dan bu yana fifa 08 oynadim.görüşüm tamamen objektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Valla PS3'teki FIFA bana herhangi bir PES'ten daha furbol gibi gelmedi, hatta hala daha uzak geliyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 e dedigimiz gibi fifa 08 i allahın oglu gelse ögrenemez 1-2 oynamayla,nasıl gerçek futbol öyle kolay kolay iyi oynanamıyorsa fifa da oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 İzledim ve gerçek futbol da izliyorum sürekli ;) İzlemeyi de mi öğreneceğiz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 nileppezdel said: İzledim ve gerçek futbol da izliyorum sürekli ;) İzlemeyi de mi öğreneceğiz? :D e sence teknik direktörlere neden o kadar para veriyorlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konn said: Uzunca bir yazı yazmısım orda iyi yanları kötü yanları falan filan.. Iki oyunu da eleştirmişim degil mi? Ama sen (PrudenT) eleştiri yapmak yerine "haha" "huhu" gibi efektlerle donatılmıs, gökten bakan, deyim yerindeyse aşagılarca mesajlar atmayı tercih ediyorsun. Bak arkadaş daha öncede sana giydirdim 1-2 kere, yine yapmak istemiyorum. Çünkü ne sen anlıyorsun neden giydigini, olan benim sinirlerime oluyor. ADAM GIBI eleştireceksen eleştir yoksa bas git başka konuda eğlen. Anlamıyamıyorum, madem fanboy manboy bişilik yapacaksın, bi tezaktlık olusturacaksın, neden diger arkadas(nille..) gibi yapıp adam gibi usturuplu yapmıyorsun bu işi? Sonra laf yedikten sonra ukala tavrına devam ediyorsun. uff bekçi misin ya? @becool fifa 08'i arkadaşımda 2 günde heralde 9-10 saat oynamışımdır, oynayacak oyun yoktu napalım. bakın fifa'ya kötü oyun demiyorum hatta kendini aşmış bu sene, ama kendini aşmış pes'i değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Amacımız bi Lig oluşturup Fifa 2008 oynamak burda Pes yoktur Vs. olayıda yoktur; daha fazla uzatmayın kilit vurmak zorunda kalmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Lig'e katılmak isteyen arkadaş sayısı; -Becool (Newdonis) -Konn (Sputzke) -Minerva -Védat -Pasha(?) - - - Henüz görüldügü gibi 4 kişi eksigimiz var, lütfen dedigim gibi katılmayı düşünüyorsanız bana PM ve Konuya mesaj yazın. Pasha'dan haber alınca listeyi tam olarak güncelleyecegim su anda kesin gözüken 4 kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 @ Konn Benim bir ark var paticik üyesi değil kendiside lige katılmak istemekte mümkünse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Tabi zaten turnuva paticik bazlı olamayacak gibi. Ismini belirtirsen listeye eklerim, 8 kişi oldugunda da buradan gerekli kuralları belirleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Şu anda liste, Minerva'nın arkadaşı ve Pasha kesin olarak eklendiginde şu şekilde oluyor; - Newdonis/Becool - Sputzke/Konn - Minerva - Minerva'nın Arkadaşı =D - Pasha - Védat - - Cuma'ya kadar son 2 kişiyi bekleyelim, eğer katılımcı bulamazsak şimdilik 6 kişi ile bu ligi başlatır egleniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 benim psn hivpluz, arkdasin skywalkerTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok mu fifa yapacak (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 - Newdonis/Becool - Sputzke/Konn - hivpluz/Minerva - skywalkerTR - Pasha - Luinir Lig içerisinde bu oyuncular yer alacak Lig kuralları için önerilerinizi buraya yazarsanız bende kafamdakilerle birlikte bir kurallar bütünü yazarım buraya Örneğin, sarı kart cezası, sakatlık durumları vs. gibi etklenleride detaylı olarak not almamızı istiyorsanız buraya yazın. Aklınıza gelen çeşitli kuralları yazın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 6 takım lig sistemi ile 10 maç mı yapacağız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Evet çifter maç yaparız diye düşündüm, zannedersem herkes dürüst olarak maç raporlarını yazacaktır. Ben lig tablosunu tutarım. Şu şekilde yapalım diyorum; -Farklı maçlarda görülen 3 sarı kart 1 maç ceza. -Sakatlıklar göz ardı edilecerek kadrolar belirlenecek. -Maçların sadece 90 dakikalık bölümleri lige tabi olacak. (yani 90 dakikası 1-1 biten bir maç otomatik olarak uzasa dahi Skor 1-1 olarak tayin edilecek ve taraflar 1'er puan kazanacaklar) -Puan eşitliği halinde taraflar arasında oynanan maçlarda sırasıyla; puan, averaj, atılan gol, yenilen gol'e bakılacak. Eğer bu değerlerden hepsi eşitse sıralama taraflar arasında yapılacak 3'üncü maç veya maçlarca belirlenecek. Eğer eklemek istediğiniz kural, veya itirazınız olan kurallar varsa lütfen buraya veya bana özel mesaj atın. 2 gün içinde bu ligi başlatalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
becool Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 başarılar herkeze, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ne zaman başlıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bluescomes :) benide ekleyin brolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yalan olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar