Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

eski bir oyun


Bone

Öne çıkan mesajlar

Hatırlayan var mıdır, taa çok eskiden arcade makinelerinde oynamıştım. PC'ye veya Amiga'ya da çıkmış mıydı onu hatırlamıyorum.

Tam tepeden baktığımız bir oyundu. İzometrik değil, direk tepeden.
Böyle junkyard gibi, araba mezarlığı gibi duvarların olduğu bir sahada oynuyorduk. Grafikleri Chaos Engine ve Metal Gear'ı andırıyordu. Ajan gibi birşeyi oynuyorduk. Arasıra bu junkyard'ın duvarlarındaki kapıları açılıyor ve içinden düşmanlar çıkıyordu. Onları vurup ilerliyorduk. Hatta sanki oyundaki bölümlerde bomba imha ediceğimiz için zamana karşı yarışmak zorunda kalıyorduk gibi de hatırlıyorum. Oyunun tamamı junkyard gibi bölgelerde geçmiyordu, bir üsse sızıyor ve orda devam ediyorduk. Tuzaklar felan da vardı hatta. Böyle üstten bakarak koridorda ilerliyorduk vs.

Hatırlayan var mı böyle bir oyunu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
Oyunu buldum.
Crack Down imiş.
http://en.wikipedia.org/wiki/Crack_down




Using a top-down perspective (akin to Gauntlet), the player controls either Ben or Andy, a pair of agents charged with stopping mad scientist Mr. X from taking over the world, as they make their way through several timed levels, planting bombs and destroying cyborg enemies using guns (the "machine gun" and the "cannon" can be swapped back and forth) and smart bombs (which wipe out all enemies on screen.) The goal of each stage is to plant all of the bombs before their collective timer goes off.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...