Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sanırsam beynim büyüdü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
12de uyandım ve şuan itibari ile 4cu filmi izlemiş bulunmaktayım 1saat 30 dk dan olduğunu hesap etsek, 6 saat film izledim.. saat sekiz. 2 saatimde tuvelette mutfakta duşta geçti sanırsam.. ve hala film izlicem sanırsam. işkence mı yapıyorum yoksa kendime
Mesaj tarihi:
sorun yok bence
cok yapiyorum ben onu
sen de mi sevgilim yok, yalnızım sendromuna girdin?

1 ay icinde izledigim film sayisini ben bile unuttum
elimdekiler bitti, yeni alicak firsatim yok, simdi tekrar basladim izlemeye.

ama sole diyim
uzun süre basin agricak bilesin.
Mesaj tarihi:
yok yaa sevgilisizlik yada depresyon belirtisi yok..
öyle bi fırsatım oldu bugün abandım filmlere, zati dördüncü film bittikten sonra ağrı başım gözlerim döndü yataktan çıktığımda nefes almalıyım sanırsam : )
Mesaj tarihi:
super size it!

ne bu spam mail mı? zuahha
üst üste iki gün die hard serisi, bourne serisi ve 24 seyrettiğimde dışarıda BARUT! gibi geziyordum bi süre boyunca.. herhal 3-5gün araba patlayabilir, birisi saldırabilir, bomba patlayabilir, şu dükkan havaya uçabilir modunda gezdim.. höt! dese birisi dalardım anında, o derece gaz...

iyi, güzel
Mesaj tarihi:
Bana da normal geldi 3 günde toplam 11 film izledim. Film'ler Corpse Bride, Delta Farce, D-Wars, Eastern Promises, Hitman, Hostel, High Tension, Hood Wicked, Hot Fuzz, Jumper, I am Legend. DvD Rip çok yaşa.
Mesaj tarihi:
iki fransız filmi izlemiş olman gözümüzden kaçmadı seni minik entelektüel kumkuması! ^_^

jium pér ile iym löğjand gerçekten çok sanatsal yapımlardı.. bıdı bıdı blah blah..
  • Yeni Oluştur...