Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 12de uyandım ve şuan itibari ile 4cu filmi izlemiş bulunmaktayım 1saat 30 dk dan olduğunu hesap etsek, 6 saat film izledim.. saat sekiz. 2 saatimde tuvelette mutfakta duşta geçti sanırsam.. ve hala film izlicem sanırsam. işkence mı yapıyorum yoksa kendime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 tatil yapıyorsun bence. devam et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 o kadar film bırıkmışki indiripte izlemediğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sorun yok bence cok yapiyorum ben onu sen de mi sevgilim yok, yalnızım sendromuna girdin? 1 ay icinde izledigim film sayisini ben bile unuttum elimdekiler bitti, yeni alicak firsatim yok, simdi tekrar basladim izlemeye. ama sole diyim uzun süre basin agricak bilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 bende ayni seyi ps3 de oyun oynayarak yapiom... durmadan cise gidiom... hep basim ario... ama olsun elimdeki oyunlar bittiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 yok yaa sevgilisizlik yada depresyon belirtisi yok.. öyle bi fırsatım oldu bugün abandım filmlere, zati dördüncü film bittikten sonra ağrı başım gözlerim döndü yataktan çıktığımda nefes almalıyım sanırsam : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ben 2 hafta evden çıkmayıp 24 izlemiştim dışarı çıktığımda konuşamıyordum, kendimde değildim yaptığın şey iyi deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Kafan küçülmüştür. Meh meh meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 büyümüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 ya gözler gidiyor yaa. laptop ekranına bakmaktan kör olacağım.. geçen gece 2-3 saat takılmışım gece vakti, yatarken kör olacağım diye korktum. valla diyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 aynı kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 sevgilisi olmadığı için insan bunalıma girermi yahu ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 beynin büyümedyummemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 super size it! ne bu spam mail mı? zuahha üst üste iki gün die hard serisi, bourne serisi ve 24 seyrettiğimde dışarıda BARUT! gibi geziyordum bi süre boyunca.. herhal 3-5gün araba patlayabilir, birisi saldırabilir, bomba patlayabilir, şu dükkan havaya uçabilir modunda gezdim.. höt! dese birisi dalardım anında, o derece gaz... iyi, güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 1 gündfe 8 dfefa emrahın esdeli rüzgar filmini izledim bende bu gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sebep O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Bana da normal geldi 3 günde toplam 11 film izledim. Film'ler Corpse Bride, Delta Farce, D-Wars, Eastern Promises, Hitman, Hostel, High Tension, Hood Wicked, Hot Fuzz, Jumper, I am Legend. DvD Rip çok yaşa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iki fransız filmi izlemiş olman gözümüzden kaçmadı seni minik entelektüel kumkuması! ^_^ jium pér ile iym löğjand gerçekten çok sanatsal yapımlardı.. bıdı bıdı blah blah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Fransız sinemasına karşı bir ilgim yok, öyle denk geldi. Hitman'ı zaten merak ediyordum, Yüksek Tansiyon'u da gerilim sever olarak izledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 yeni dönem fransız sineması ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 eisenheim said: sebep O_O büyüyesi gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar