Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş - G.B Oftaş

Mumu

Öne çıkan mesajlar

geçen hafta deivid'in pozisyonunun daha serti oldu ama serdar sarı kart gördü.

üstüne 2 kişi serdarı biçti, sonuç devam...

boşuna oynuyoruz bu ligde cidden. kaçıncı olucağımıza bunun altında kim varsa söylesin olalım. maç başında sinirlenmekten iyidir.

geceleri rahat uyumaz işallah buna sebep olanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
geçen hafta deivid'in pozisyonunun daha serti oldu ama serdar sarı kart gördü.

üstüne 2 kişi serdarı biçti, sonuç devam...

boşuna oynuyoruz bu ligde cidden. kaçıncı olucağımıza bunun altında kim varsa söylesin olalım. maç başında sinirlenmekten iyidir.

geceleri rahat uyumaz işallah buna sebep olanlar.

hehe baya iyiydi harbi o sari kart da. lig bitmistir besiktas icin, fener sampiyon gerisi de dizilecek pesine.
Sosyal ağlarda paylaş

bjk nin tabikide suçu var ama bazı günler kötü oynarsın ama genede kazanmasını bilirsin veya puan alırsın. bugünde öyle bir gündü. hakem belki penaltıyı verse 1-1 olur ve takım biraz akıllanır ve 2.yide atabilirdi. belkide gol yerdi gene. ama sonuçta adil oyun olduğu sürece bu işin zevki vardır.

artık kasıt arıyor insan yani. bu ligin başından beri kaç etti.
Sosyal ağlarda paylaş

hey yarabbim sen bana sabır ver yarabbim ya. bakın türk hakemlerinin bize kastı var demiyorum, türk hakemlerinin fırat aydınus dışındakilerinin hepsi çok kötü hakemler diyorum. kasıtlı mı yapılıyor bize bilmiyorum da, bu ülkenin futbolunun daha ileri gidebilmesi için kesinlikle hakemlik olayının profesyonel bir hale getirilmesi şart. yeter artık bu nedir ya neden penaltı inandırıcı gelmedi acaba hakeme mesela?

bizim için sezon bitmiştir. artık şampiyonlar ligine katılabilmek en önemli hedeftir bir mucize olmazsa. senelerdir ligin başında kopup duran takımı yeni oyuncularla buraya kadar getiren de ertuğrul sağlamdır. başını yemeye gerek yok adamın. ertuğrul ne yapsın adam risk alamıyor kellesi gidecek korkusundan. ben anlamıyorum ki, elinizde gordon gibi oyuncularla bir oynamayı deneyin isterseniz. sabaha kadar berabere bitebilecek bir maçta, gordon diye bir adam çıkıyor, önce geriye yanlış pas atıp karşı takımı pozisyona sokuyor, ardından geriye koşup adamı kaçırıyor üstüne de elli kez dönüp uzaklaştırması gereken bir topa geç dönüp aval aval seyredince takım golü yiyor.
ne yapsın ertuğrul?

aydın ı da çok seviyorum sene başından beri. ibrahim üzülmez gibi bir futbol fakirinin yeirne oynatılsa şampiyonlar ligi vs. dahil hem tecrübe kazanırdı hem de takıma uyum sağlardı. seneye artık. serdar kurtuluşun dönmesiyle de sağ kanattan ali tandoğan çekilir. serdar özkan paslarını düzeltirse iyi oynuyor kesinlikle. forvete tek dileğim vagner love dır. bobo satılırsa yeirne o parayla alınabilir. ama şampiyonlar ligine falan gidebilmek lazım öncesinde.

haydi artık yeni sezonda görüşürüz.
Sosyal ağlarda paylaş

CatLikeThief said:
bjk süper ama hakemler yüzünden böyle dmi yazıklar olsn böle lige.. lol

Bir takım haklarının yenmesini konuşurken veya haklarının yenmemesi için mücadele ederken , takımının oynadığı oyuna bakarak mı buna karar verir? Bir takımın süper olması n demektir? Çok değil sadece herkesin bile "OHA ARTIK" dediği kararlar doğru verilseydi Beşiktaş şuan lider bile olabilirdi...

Bu forumda kimse görülmeyen penaltılara , verilmeyen ofsaytlara laf etmiyor. Beşiktaş'a yapılan ; olmayan , gerçekleşmeyen şeylerin görülüp çalınması. Rüştü'nün elle oynaması , Bobo'nun yumruğu , Nobre 'nin elle attığı gol gibi...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...