slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu resimi kendim çektim test kitabımdan nedir bu ya :D ders davranış bilimlerine girişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ne alaka yaw oolmaz ole sey bende dinliyom ben satanistmiyim şimdi. tamam cok fazla takmıyorum bişileri de bu işin test kitaplarına kadar dusecegi aklıma gelmezdi OMG!!!?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 resim gözüküyor mu yaw yalan oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 heh oldu şimdi imageshack ta bi problem war galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ne alaka yaa böle düşünen zihniyeti ben ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 slickers said: bu resimi kendim çektim test kitabımdan nedir bu ya :D ders davranış bilimlerine girişti o sanırım kafa sallamaktan geberen yozlaşmış,hayattan soyutlaşmış,asimile hatta manipüle olmuş kişileri kastediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Adana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Abartıyo bazı kitaplar buda sosyoloji konu anlatımlı kitap. Gerçi senin ki saçmalamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu gun mood'um iyi deil... evet mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 cevap e :) ama yazar takmış galiba konu içerisinde 2 3 kere geçiyor bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bu tip şeyleri benimsemek (metal dinlemekten bahsetmiyorum ölüm sadistlik gibi şeyleri benimsemekten bahsediyorum) zeka,akıl fakirliğidir.yani fakir bir kültür vardır ortada.fakirlik kültürü.e olması imkansız.doğru cevap d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 PUNISHER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 cvp e olması lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Lorrotar said: bu tip şeyleri benimsemek (metal dinlemekten bahsetmiyorum ölüm sadistlik gibi şeyleri benimsemekten bahsediyorum) zeka,akıl fakirliğidir.yani fakir bir kültür vardır ortada.fakirlik kültürü.e olması imkansız.doğru cevap d fakirlik kültürü daha farklı birşey bildiğin fakirlikle ilgili birşey karşıt kültür toplumdaki çoğunluğun inançlarına geleneklerine karşı hareket eden kişilerin kültürleri(satanistler hippiler ) gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bloddy nedir bu arada ya ingilizce mi bilmiyolar yoksa öyle bi kullanımı mı var da ben ilk defa görüyorum (olabilir tabi) edit: ravenge de süpermiş gözümden kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 heavy metal g.tüne girsin derler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yezidi azizim bunların hepsi. tövbe köpekler! satanist, bakire kesiciler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 yok bazıları bakireyken kesmiyorlar,öyle olsa gene iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar