ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ombakkombak said: Bu demek oluyorki Fethullah Hoca'da elinde çay bardağı yürüyerek ağaca çıkabilir? ohoo o da laf mı, elinde ağaç tutarak çay bardağına bile çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 MarcOConner said: belmondo said: CaNNi said: fotoshop gunaydın harbi gorunce direk buna koptum resmi bırakıp..:D nasi anladin yaa:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 said: ohoo o da laf mı, elinde ağaç tutarak çay bardağına bile çıkar vay be ne büyük adammış, koca dağı elinde taşıyabiliyor. ya da bu çaybar dağı ufak bir dağ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 espri yaptım gülsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Fethullah Hoca efendimiz Tayyip'İn babası mı çıkacak filmin sonunda? ((feto deyince tutukluyorlar)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Saberlar neden yeşil değil!!!11................. Hocaefendi ve kıymetli şakirti ile dalga mı geçiyorsunuz!!!!!!!!!:............ Hepiniz Cehennemde biz sizi Cennet balkonundan izlerken yanacaksınız kafirler.....!!!!!!!!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Cennete yanan adam izlemeye mi gidiliyor? Ben huri falan izliycez sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Feto ile dalga geçenlere cehennemde huri olarak jar jar binks verilecekmiş Misa Jar Jar Binks ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 peki naparsak padme verirler bize. oy padme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ahaha punk tayyip süper olmuş nursaber canni espri olsun diye demiş bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar