Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
open beta'da secilme olayı yok diye biliyorum ben ? bu guaranteed open beta access de "first come, first serve" olayında avantaj saglıyor yani... CE alanlar her halukarda giriyor, geri kalanlar key'ler bitmeden acc. alabilirse girer diye biliyorum da cok kotu yazmıs olabilirim, yazmıssam Ekmek duzeltir zaten eheh...
Mesaj tarihi:
OB dediğiniz, CB'ya başvuranlardan batch batch alıcakları oyunculardan oluşacak.

Ve eğer dediklerini yaparlarsa, size kesinlikle tüm contenti tam anlamı ile açmayacaklar, hatta birçok şey limitli olacak.

Mesela şöyle diyeceklerini söylediler, örnek olarak:

"Bu çarşamba herkes, xxxx zone'u deneyecek, başka bir bölüm açık olmayacak."

"Bugün saat 18'de herkes Disciple of Khaine açacak, başka sınıf açılmayacak."

"Yarın herkes aynı anda karakter yaratacak."

"Herkes şu saatte login olacak."

gibi gibi belirli şeylere yüklenen stress testler olacak.
Mesaj tarihi:
@gangren
bunu bir yerden okudun mu yoksa tahmin mi yürütüyorsun?
Closed beta dediğin kadar olmasa da sınırlı evet(yani saat sınırlaması yok sadece şu class yok, karşılıklı 2 tane ırk açık oluyor en az) Ama open beta dediğin gibi olursa kötü olur.
Bir sürü open beta guildi kuruldu şimdiden.
Mesaj tarihi:
Şimdi Collector's Edition'ın avantajlarından biri olarak gözüken şey diğer playlerlardan önce oyuna başlayıp, onlar normal vaktinde oyuna başladığında kafalarına binmek olarak gözüktüğüne göre open beta'da en azından class özgürlüğü, zaman özgürlüğü tanımaları gerekiyor. Yani ben istediğim class ile diğerlerinden önce başlamayacaksam ne anlamı var öyle yazmanın? Open beta hakkında atıp tutmak istemiyorum o konuda genel olarak çok bir bilgi sahibi değilim, diğer oyunları da katıyorum bu bilgisizliğime, ama stress test dediğin serverın kapasitesini ölçmek vs. için yapılmıyor mu? Eğer release zamanına kadar kısmi bölgeler açık olacaksa belirli zamanlarda, bütün zonelar, questler, instancelar, RvR zonelar vs. açık olmadan nasıl belirleyebilirler ki kapasiteyi?
Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşılma olmuş sanırım.

Aamaç şu:

- Biz bugün karakter yaratma olayına yüklenecez.
- Biz bugün starter areaya yüklenecez.
- Biz bugün patch servera yüklenecez.
- Biz bugün xxxx zone yüklenecez.

şeklinde, oyunun farklı bölgelerini stress test yapacaklar.
Diğer OB gibi, alın oynayın, ne halt ederseniz edin olmayacak :)
Mesaj tarihi:
Tamam orayı anladım da benim merak ettiğim bütün o bahsettiklerinin alayını birden kullanıma sunmazlarsa, serverın release zamanı göstereceği ortalama performansı nasıl belirleyecekler ki?
Mesaj tarihi:
yok artık o stress betayı geçer o kadar kısıtlamalı olmaz en fazla aoc de oldugu gibi 2 çeşit beta yaparlar 1 kısıtlamalı 2 kısıtlamasız open betada öyle dediğin gibi kısıtlama olmaz bir miktar olabilir ama o kadar olmaz
Mesaj tarihi:
abi aoc'nin open beta'sında kısıtlama falan yoktu direk... yani tek kısıtlama level 13'e kadar level atlamaktı, ama 13'e kadar oyunun herseyini kullanabiliyordun, hatta son gun onu da kaldırdılar, milleti 20 yapıp tum zone'ları actılar, isteyen istedigi kadar kastı yani... boyle open beta olmaz ki, yani elbette kısıtlama olur da bunun stress test'ten farkı kalmamıs, simdiye kadar warhammer'ın teknik betası yok muydu ? o napıyordu, armut mu topluyordu ?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Şimdi Collector's Edition'ın avantajlarından biri olarak gözüken şey diğer playlerlardan önce oyuna başlayıp, onlar normal vaktinde oyuna başladığında kafalarına binmek olarak gözüktüğüne göre open beta'da en azından class özgürlüğü, zaman özgürlüğü tanımaları gerekiyor. Yani ben istediğim class ile diğerlerinden önce başlamayacaksam ne anlamı var öyle yazmanın? Open beta hakkında atıp tutmak istemiyorum o konuda genel olarak çok bir bilgi sahibi değilim, diğer oyunları da katıyorum bu bilgisizliğime, ama stress test dediğin serverın kapasitesini ölçmek vs. için yapılmıyor mu? Eğer release zamanına kadar kısmi bölgeler açık olacaksa belirli zamanlarda, bütün zonelar, questler, instancelar, RvR zonelar vs. açık olmadan nasıl belirleyebilirler ki kapasiteyi?

Stress test dediği serverın aynı anda kaç kişiyi kaldırabildiğini belirlemek ki serverlara limit koyabilsinler neticede bir server için bağlantı bazında 15000 port da açabilirler ama 8000 oyuncudan sonrası "omfg wtf screw you blabla" triplerine girebilirler.

önceki postta arkadaşın verdiği bilgi tam olarak doğru değil open betada kısıtlama olmayacak oyunu oynarmış gibi test edicez bug bulucaz report edicez vs. oyunun tamamı açık olacak hatta open betanın olayı budur hatta normalde 1-2 hafta sürer ama firma işini sağlama bırakmıyor ki 2 ay test edilmiş bir oyun piyasaya gümbür gümbür çıkar kafanız rahat olsun
Mesaj tarihi:
beyler bu aral'ın satış noktaları sadece istanbulmu.Misal D&R falan sadece istanbul şubeleri içinmi geçerli?

edik:şimdi okudum izmir D&Rlardada varmış pazartesiye alıcam işallah kalır
  • Yeni Oluştur...