n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 yazın genelde tatıle gıdılır oyundan uzak durulur ama bızım memlekette tam tersı :D i maddiyatla alakalı bırazda.. ben oynamma şahsen.. aldım bende pre order box ımı. inşallah güzel bi çıkış yaparlarda patlamazlar herkez ümidini kesio yavaş yavaş ama bir bildikleri vardır elbet
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 dreagloth said: Apache said: yazın sonunda çıktığında kim oynayacak merak ediyorum Ben oynarım.2 olduk bile.
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 aoc forumunu görüyoruz buglar, dengesizlikler vs. bunun yerine beklediğimize değsin ama geç olsun ben de oynarım. ama inşallah tez elden çıkar =p
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Collectors Edition'i, Preorder'i satin aldigimiz magazadan mi almamiz gerekiyor yoksa herhangi bir magazadan, mesela CD-Key gostererek alinabiliyor mu? Edit: Simdi baktim. Ayni magazaya gitmek gerekiyormus.
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Deacon said: aoc forumunu görüyoruz buglar, dengesizlikler vs. bunun yerine beklediğimize değsin ama geç olsun ben de oynarım. ama inşallah tez elden çıkar =p buna +1 fakat surekli ertelemeler insanın canını sıkıyor herhalde yaza kalıcak
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Ne yazı,ne sonu yav, en az Ekim.
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Henuz test edilmemiş dolu content var.Test period'ları çok yavaş ilerliyor.Ama genelde o perioddaki bütün sorunları düzeltmeden diğerine geçmiyorlar, bu da test işleminin tabiki daha sağlıklı yürümesini sağlıyor. Ekim bana iyimser bir tarih gibi geliyor.Mart yada Nisan'a sarkabilir diye düşünüyorum.
Spiegel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 mart nisan cok en gec christmasda cikarmalari lazim yoksa wotlk cikicak, aoc de alip basini yurumus olur o zamana kadar, en kotu christmasda cikar hazir olmasa bile funcom nasil aocu tam bitirmeden surdu; bunlar da aynisini yaparlar
Fly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 2009 yazında çıkacağına dair bir his doğdu içimde de, bugsız olsun ona razıyım. aoc çıktı iyi güzel, funcom da hızlıca düzeltiyor bugları ama o kadar çok var ki, oyunu silesiniz geliyor zaman zaman.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Bu düzeyde bir programın bug sız olma ihtimali yok. Ama aoc, wow ve diğer tüm oyunlarda olduğu gibi zaman ilaç oluyor.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Kaptım ben de pre-order box bugün. İstinye Park D&R'da shitload şeklinde vardı, bulamayanların haberi olsun.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 arkadaşlar ben pre-order ı mavishop dan aldım şuan elimde temmuz gibi betada oynayabileceğimizi söylediler inş. bir gecikme olmaz. Bu arada elimizde olan keyleri war-europe.com da kullanacağız sanırım bu yüzden bekliyoruz doğrumudur :P
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Evet, o keylerden 2 tanesini war-europe.com'da (daha açılmamış bir bölümde) bir tanesini de daha açılmamış olan GOA Account Management sitesine girecez.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Deacon said: aoc forumunu görüyoruz buglar, dengesizlikler vs. bunun yerine beklediğimize değsin ama geç olsun ben de oynarım. ama inşallah tez elden çıkar =p İyi kötü buglarıyla cıktı aoc. Sanıyorum iki üç aya bugları düzeltirler ve tam oynanabilir olur. Ama... warhammer çıktıgında bug dolu olursa aoc gibi bu bence warhammer için facia olur. (0 bug demiyorum imkansız zaten)
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ya bugsız çıkmasını beklemeyin boşuna. En temiz oyun wow şu an, onda bile ilk kz runımda 10 kere bug oldu, biri şehire ışınlandı, encounter kitlendi zart zurt. Buglı oyun istemiyorsanız ilk ay oynamayacaksınız bu kadar basit.
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Gangren said: Evet, o keylerden 2 tanesini war-europe.com'da (daha açılmamış bir bölümde) bir tanesini de daha açılmamış olan GOA Account Management sitesine girecez. teşekkürler
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Bugsız oyun isteyen olduğunu sanmıyorum zaten. ama en azından aoc kadar ağlatcak durumda olmasın de mi?
raider Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Tepe nautilus megavizyonda da vardı bayağı.
Fly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 ce olmayanı var mı/yakın tarihte çıkar mı ? :
ucunbiri Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Masticore said: Deacon said: aoc forumunu görüyoruz buglar, dengesizlikler vs. bunun yerine beklediğimize değsin ama geç olsun ben de oynarım. ama inşallah tez elden çıkar =p İyi kötü buglarıyla cıktı aoc. Sanıyorum iki üç aya bugları düzeltirler ve tam oynanabilir olur. Ama... warhammer çıktıgında bug dolu olursa aoc gibi bu bence warhammer için facia olur. (0 bug demiyorum imkansız zaten) oyunun 2 ay önceden betaya girmesinin sebebi bugların tespiti zaten oyunun release time periyoduna girdiginde ne kadar bugsiz olacagi bu 2 aylik sureye bagli millet buldugu buglari report etmek yerine 2 ay boyunca sadece(!) oyun oynarsa betasi bir ise yaramamis olur, sagduyu meselesi...
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Dürüst konuşayım şimdiye kadar hiç düşmedim/crash yemedim(2 kere server çöktü o kadar) 9 aydır felan betadayım. Çok sayıda görsel bug var ama şimdiye kadar hiç eeeh be diyip kapamadım oyunu.
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 CE almadan open betaya giremeyecek miyiz?
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 şansın varsa seçilirsen girersin :P
Öne çıkan mesajlar