Chorap Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yok CE preorder edenlere bagzi siteler kodlari kutuyla gonderiyor. Ama tabikide CE'nin orjinal kutusu oyun 5 ay icinde cikinca evlere yollanacak. sanirim soru promo kodlarin oldugu kutuyla ilgiliydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Kodların olduğu paketi ince bir dvd kutusu olarak düşünün. DVD yeri de var ama içinden bir flyer çıkıyor, arka sayfasında 3 adet kod yazıyor. Bazı online retailerlar email ile göndermiş şifreleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Benim biraz aklım karıştı. Üye oldum, ürünü seçtim, bilgileri doldurdum. Sonra tamamlandı dedi, mail geldi. Payment : In advance diyor. Ve bana ödemeyle ilgili hiçbir bilgi sormadı. Nedir? :O Mesafeyi hesaplıyıp, ayrıca ödeme yapmamız için bir mail mı yolluyolar? Yoksa ellerinde acaba ürün bitti de beklemeye mi alındık? :( Ayrıca, şunu da çok merak ettim. Eğer oyunun box versiyonu release tarihinde gönderilicekse ki tam olarak kimse bilmiyor ne zaman, ben 45 gün sonra amerikaya gitmiş olucam, eğer oyun 45 günden daha uzun bir süre sonra release olursa ki büyük bir olasılıkla öyle olucak, ben oyunu oynayabilicek miyim? Yani gönderdikleri beta key'i bizim aynı zamanda oyun cd-key'imiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ödeme ile ilgili bir mail daha gelecek, orada ingilizce olarak acıklamada mevcut istedigi linke tıklayarak ödeme sayfasına ulasıyorsun gerisi basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 siparisi vericem, cok darladım biliyorum da bi iki sorum olacak =)... 1.CE almayacam, CE'nin yanında köp, normal'in yaninda boka yazıyor, farkı ne, bir sorun cıkar mı ? 2. checkout dediginde 3 secenek cıkıyor... shipment outside sweden inside europe secicem di mi ? yoksa outside europe mu secicem ? 3. shipment secenegini sectikten sonra bilgiler cıkıyor tekrar, bilgiler arasında zorunlu olarak (yanında * var) en ustte personnummer var, oraya ne yazıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Anladigim kadari ile boka siparise hazir anlaminda cünkü ona basarak siparisi verebildim, köp ne anlama geliyor bilemiyorum sanirim Devrim net bir cevap verebilir. ikincisi icin evet outside europe seciyorsun. Personnummer kismini bos birakabilirsin ben öyle yaptim sorun olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 kfg said: siparisi vericem, cok darladım biliyorum da bi iki sorum olacak =)... 1.CE almayacam, CE'nin yanında köp, normal'in yaninda boka yazıyor, farkı ne, bir sorun cıkar mı ? 2. checkout dediginde 3 secenek cıkıyor... shipment outside sweden inside europe secicem di mi ? yoksa outside europe mu secicem ? 3. shipment secenegini sectikten sonra bilgiler cıkıyor tekrar, bilgiler arasında zorunlu olarak (yanında * var) en ustte personnummer var, oraya ne yazıcam ? Köp satın al demek. Şu an sadece CEler satışta olduğu için onları alabiliyorsunuz. Boka sanırım reserve etmek demek. Bokning reservation anlamına geliyor çünkü. Normal edition siparişi vermeyi tavsiye etmem çünkü Aral normal editionları Türkiye'ye release öncesi getirir. Shipment: inside Europe olacak. Personnummer boş kalacak. Vatandaşlık no gibi birşey sanırım. İsveçliler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ben 15 in de verdim siparişi, kredi kartı bilgilerini falan girdim ama bir şeyler yanlış gibi geliyor, para çekilmedi çünkü hala. orderhistorik de de Status: Bokning yazıyor. ayrıca ödenmemiş olsa acc ile girince Betala/Pay Order linki olması gerekir ama o da gözükmüyor. mail attım du bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 banada hala ödeme talebiyle ilgili mail gelmedi. kanımca ellerinde CE kalmadı, yeni paket bekliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 1 haftadan fazla oldu ve bana hala ödemeyle ilgili mail gelmedi :S umudu kesmek üzereyim.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bana mail geldi, bilgileri girdim ama çekilmedi para, mailime de cevap vermediler hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tunca said: bana mail geldi, bilgileri girdim ama çekilmedi para, mailime de cevap vermediler hala büyük ihtimal ellerinde CE kalmadı =/ başka site bulan varsa lütfen paylaşsın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mail geldikten sonra ödeme işlemi siteden yapılıyor. Ben işlemi gerçekleştirdikten hemen sonra para kartımdan çekilmişti. İki arkadaşım daha geçen hafta ödemeyi gerçekleştirdiler. Sitelerinde halen reklam veriliyor. Official retailer oldukları için ellerinde oyun kalmaması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 DA2019 said: Mail geldikten sonra ödeme işlemi siteden yapılıyor. Ben işlemi gerçekleştirdikten hemen sonra para kartımdan çekilmişti. İki arkadaşım daha geçen hafta ödemeyi gerçekleştirdiler. Sitelerinde halen reklam veriliyor. Official retailer oldukları için ellerinde oyun kalmaması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum. Bana ödeme maili daha yeni geldi. Ama tuncanın dediği gibi bilgileri vermene rağmen para çekmiyolarsa bence bi nedeni vardır. Bilgileri girdikten sonra merak edenlere burdan haber vericem, çekildi veya çekilmedi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Hi! I’m sorry for the delay, your email seems to have gotten stuck in a spam-filter. We received the payment and sent out the Betakey the 15th. It should arrive during this week! Kind Regards Gameshop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 allah allah hala para çekilmemiş gözüküyo ama çok garip =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 tunca said: ...your email seems to have gotten stuck in a spam-filter... Darn! haha hayırlı olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Birkac gündür nete giremiyordum yazamadım, siparisim ince bir dvd box olarak pazartesi elime ulastı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Tebrikler Enis. ;) Kalabalıklaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 http://www.gameseek.co.uk/pd/PCzfqapypcp53/Warhammer-Online--Age-of-Reckoning--Collectors-Edition buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
preas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Bende sonunda siparişimi tamamlamayı başardım :P büyük bi heyecanlı elime ulaşmasını bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Almak almamak arasındayım. Lüzum var mı sorusuna cevap arayışındayım biraz. 1 hafta falan daha bekliyim de kartlardan bi tanesinin limiti 0 lansın bari, o zaman bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 bende alıp almamak konusunda cok düşündüm ama 250 ytl cok yüksek bir meblağ ne kadar kutu içeriği cok güzel olsada o paraya başka neler neler alınır. birde oyunun ne kadar beta testlerinde görsemde ortada somut birşey olduğunu halen düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 simdiye kadar en yuksek CE parasini starwars galaxies'e vermistim (yalnis hatirlamiyorsam 140-150ytl civariydi) o zamanki para filan dicem ama swg nin CE kutusunin disi deri, ici kadife kapli olmasi, ayrica pek cok eklerine ragmen, daha sonra o kadar para niye verdimki demistim. Simdi Warhammer icin ayni seyi dusunmemek icin ve 250ytl gibi ucuk bir fiyati verip sonra pisman olmak istemiyorum ama CE pre-order yapanlarada saygim vardir. :P >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Release zamanı belli degil hala değil mi? Yani gelen kutu ile beta oynamak dışında birşey yapılamayacak belkide 6 ay boyunca. Bana çok geldi ~250YTL para şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar