Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Benim biraz aklım karıştı. Üye oldum, ürünü seçtim, bilgileri doldurdum. Sonra tamamlandı dedi, mail geldi. Payment : In advance diyor. Ve bana ödemeyle ilgili hiçbir bilgi sormadı.

Nedir? :O

Mesafeyi hesaplıyıp, ayrıca ödeme yapmamız için bir mail mı yolluyolar? Yoksa ellerinde acaba ürün bitti de beklemeye mi alındık? :(

Ayrıca, şunu da çok merak ettim. Eğer oyunun box versiyonu release tarihinde gönderilicekse ki tam olarak kimse bilmiyor ne zaman, ben 45 gün sonra amerikaya gitmiş olucam, eğer oyun 45 günden daha uzun bir süre sonra release olursa ki büyük bir olasılıkla öyle olucak, ben oyunu oynayabilicek miyim? Yani gönderdikleri beta key'i bizim aynı zamanda oyun cd-key'imiz mi?
Sosyal ağlarda paylaş

siparisi vericem, cok darladım biliyorum da bi iki sorum olacak =)...

1.CE almayacam, CE'nin yanında köp, normal'in yaninda boka yazıyor, farkı ne, bir sorun cıkar mı ?

2. checkout dediginde 3 secenek cıkıyor... shipment outside sweden inside europe secicem di mi ? yoksa outside europe mu secicem ?

3. shipment secenegini sectikten sonra bilgiler cıkıyor tekrar, bilgiler arasında zorunlu olarak (yanında * var) en ustte personnummer var, oraya ne yazıcam ?
Sosyal ağlarda paylaş

Anladigim kadari ile boka siparise hazir anlaminda cünkü ona basarak siparisi verebildim, köp ne anlama geliyor bilemiyorum sanirim Devrim net bir cevap verebilir.

ikincisi icin evet outside europe seciyorsun.

Personnummer kismini bos birakabilirsin ben öyle yaptim sorun olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
siparisi vericem, cok darladım biliyorum da bi iki sorum olacak =)...

1.CE almayacam, CE'nin yanında köp, normal'in yaninda boka yazıyor, farkı ne, bir sorun cıkar mı ?

2. checkout dediginde 3 secenek cıkıyor... shipment outside sweden inside europe secicem di mi ? yoksa outside europe mu secicem ?

3. shipment secenegini sectikten sonra bilgiler cıkıyor tekrar, bilgiler arasında zorunlu olarak (yanında * var) en ustte personnummer var, oraya ne yazıcam ?

Köp satın al demek. Şu an sadece CEler satışta olduğu için onları alabiliyorsunuz.

Boka sanırım reserve etmek demek. Bokning reservation anlamına geliyor çünkü.

Normal edition siparişi vermeyi tavsiye etmem çünkü Aral normal editionları Türkiye'ye release öncesi getirir.

Shipment: inside Europe olacak. Personnummer boş kalacak. Vatandaşlık no gibi birşey sanırım. İsveçliler için.
Sosyal ağlarda paylaş

ben 15 in de verdim siparişi, kredi kartı bilgilerini falan girdim ama bir şeyler yanlış gibi geliyor, para çekilmedi çünkü hala. orderhistorik de de Status: Bokning yazıyor. ayrıca ödenmemiş olsa acc ile girince Betala/Pay Order linki olması gerekir ama o da gözükmüyor.

mail attım du bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Mail geldikten sonra ödeme işlemi siteden yapılıyor. Ben işlemi gerçekleştirdikten hemen sonra para kartımdan çekilmişti. İki arkadaşım daha geçen hafta ödemeyi gerçekleştirdiler.

Sitelerinde halen reklam veriliyor. Official retailer oldukları için ellerinde oyun kalmaması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:
Mail geldikten sonra ödeme işlemi siteden yapılıyor. Ben işlemi gerçekleştirdikten hemen sonra para kartımdan çekilmişti. İki arkadaşım daha geçen hafta ödemeyi gerçekleştirdiler.

Sitelerinde halen reklam veriliyor. Official retailer oldukları için ellerinde oyun kalmaması gibi bir durum olacağını zannetmiyorum.

Bana ödeme maili daha yeni geldi. Ama tuncanın dediği gibi bilgileri vermene rağmen para çekmiyolarsa bence bi nedeni vardır.

Bilgileri girdikten sonra merak edenlere burdan haber vericem, çekildi veya çekilmedi diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bende alıp almamak konusunda cok düşündüm ama 250 ytl cok yüksek bir meblağ ne kadar kutu içeriği cok güzel olsada o paraya başka neler neler alınır. birde oyunun ne kadar beta testlerinde görsemde ortada somut birşey olduğunu halen düşünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

simdiye kadar en yuksek CE parasini starwars galaxies'e vermistim (yalnis hatirlamiyorsam 140-150ytl civariydi) o zamanki para filan dicem ama swg nin CE kutusunin disi deri, ici kadife kapli olmasi, ayrica pek cok eklerine ragmen, daha sonra o kadar para niye verdimki demistim. Simdi Warhammer icin ayni seyi dusunmemek icin ve 250ytl gibi ucuk bir fiyati verip sonra pisman olmak istemiyorum ama CE pre-order yapanlarada saygim vardir. :P >:D<
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...