Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Pre-Order

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaşlar.

Hemen Pre-order ile ilgili sorularıma geçiyorum.

Pre-order paketinden çıkan türkçe not kağıdında "Oyuna diğer oyunculardan önce başlama hakkı" diye bir ibare var.Bu "ORJİNAL" serverlarda pre-order almayanlardan önce başlayacağımız anlamına mı geliyor ? Yani oyun dvdleri piyasaya sürülmeden biz orjinal serverlara geçiş mi yapacaz ? Eğer geçiş yapacaksak bu ne kadar zaman önce olacak ? Ayrıca bu geçiş için collecters editionı edinmemiz gerekiyorsa bu ön siparişi ne zaman ve hangi linkten verecez ?

Bunların dışında bir ironide var.Aynı türkçe notta indirim kuponunu sadece collecters edition piyasaya sürüldüğü ilk 2 hafta içinde kullanabileceğimiz yazıyor.Ama biz zaten orjinal oyuna normal dükkanlardan alanlardan önce başlamış olamayacak mıydık ??

Bir diğer takıldığım nokta ise 10 veya 15 gb olan bu oyunu beta serverı daha açılmadan hazırlık olsun diye önceden nasıl ve nerden indirebiliriz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Cevapların için sağol Absolut.

Bir sorum daha var.

Diyelimki CE filanca günde mağzalarda satılmaya başlandı.Pre-orderımız olduğu halde yetişemedik o gün ve oyun tükendi.İki hafta içinde de yenileri gelmedi o zaman bu pre-orderın özelliğide bitmiş oluyor.Bunu önlemek için bize önceden internet üzerinde bir sipariş linki verilecek mi ?

Yoksa Wow-bc'de olduğu gibi sabahlamak mı gerekiyor dükkanın önünde ??
Sosyal ağlarda paylaş

salyangoz said:
Cevapların için sağol Absolut.

Bir sorum daha var.

Diyelimki CE filanca günde mağzalarda satılmaya başlandı.Pre-orderımız olduğu halde yetişemedik o gün ve oyun tükendi.İki hafta içinde de yenileri gelmedi o zaman bu pre-orderın özelliğide bitmiş oluyor.Bunu önlemek için bize önceden internet üzerinde bir sipariş linki verilecek mi ?

Yoksa Wow-bc'de olduğu gibi sabahlamak mı gerekiyor dükkanın önünde ??

arkadaşım ne demiş adamlar 2 hafta süreniz var...
her mağazaya sattıkları pre-order pack kadar fazladan collectors edition gönderirler onları da rafa koymazlar 2 hafta içinde gider alırsın senin dediğin senaryonun gerçekleşmesi imkansız olsa bile mağaza onu sana 140ytl ye temin etmek zorunda o ürünü satarak bunu taahhüt ediyor zaten.

televizyonda çıkıp zırvalıyo ya erman toroğlu müşteri haklarıyla ilgili doğru işte onlar
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Siz Pre-Order packi OB'ye girmek için mi alıyorsunuz?

OB dediğin 3 hafta, bilemedin 1 ay sürecektir, sınırlamalar olacaktır, size sadece belli başlı şeyler göstereceklerdir.

Eğer bunun için para veriyorsanız, hata ediyorsunuz.

tabiki onun içi almadın pre order ı ama ob benim için bi nevi ön gösterin gibi... o yüzden heyecanlıyım
Sosyal ağlarda paylaş

"Ucunbiri" 2 hafta süremiz olduğunu bende biliyorum bunuda o yazıdaki bu cümlemde belirttim "İki hafta içinde de yenileri gelmedi o zaman bu pre-orderın özelliğide bitmiş oluyor." Senin dediğin ayrıntı ne kutuda yazıyor ne de mağza yetkilileri bana o şekilde bir bilgi verdi.O yüzden sordum arkadaşım ...
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
Siz Pre-Order packi OB'ye girmek için mi alıyorsunuz?

OB dediğin 3 hafta, bilemedin 1 ay sürecektir, sınırlamalar olacaktır, size sadece belli başlı şeyler göstereceklerdir.

Eğer bunun için para veriyorsanız, hata ediyorsunuz.

abi open beta'ya girmek icin para vermiyoruz, zira para vermiyoruz, fisini saklarsan onun parası dusecek zaten... ben 20ytl verdim oyunu gorucem onceden, betadan, retail performansı beklemiyorum tabii, ama oyunun neye benzedigini gorucem bir nevi... begenirsem, giderim kalanını verip alırım oyunu, begenmezsem, magazalarda bitmis olursa pre order pack, oyun cıkana kadar, early access ve bonus in-game item icin satarım herhalde yine 20ytl'ye, satamazsam da saglık olsun... zaten bonus in-game item dert degil cok da, ekstra para veriyor olsam bile early access ve beta'ya girmek icin veririm =)... age of conan'da oldugu gibi oyunu alıp sonra vazgecerek 70ytl zarara girecegime, 20ytl zarara girerim =)...
Sosyal ağlarda paylaş

kfg said:
abi open beta'ya girmek icin para vermiyoruz, zira para vermiyoruz, fisini saklarsan onun parası dusecek zaten... ben 20ytl verdim oyunu gorucem onceden, betadan, retail performansı beklemiyorum tabii, ama oyunun neye benzedigini gorucem bir nevi... begenirsem, giderim kalanını verip alırım oyunu, begenmezsem, magazalarda bitmis olursa pre order pack, oyun cıkana kadar, early access ve bonus in-game item icin satarım herhalde yine 20ytl'ye, satamazsam da saglık olsun... zaten bonus in-game item dert degil cok da, ekstra para veriyor olsam bile early access ve beta'ya girmek icin veririm =)... age of conan'da oldugu gibi oyunu alıp sonra vazgecerek 70ytl zarara girecegime, 20ytl zarara girerim =)...

Bilinçli kullanım farklı tabiki ama emin o kutuyu alanların yarısı (belki daha fazlası) Retail çıktığında CE almayacak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben open beta icin aldım itiraf ediyorum :)
ama oyunu çok begernirsem open betada CE de alırım canım.
sonuçta AOC da open betayı paralı satmıştı fileplanetten buda bu şekilde paralı satıyo CE alırsan parasız CE almıyacaklar 20 ytl karşılıgı open betaya giricek işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...