nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 dreagloth said: Soe frf nin aoc a geçtiğini duyunca, funcom dan aoc haklarını almış, frf bırakmadan oyunu bırakmıcaklarmış :P frfden conana baslıcak herkesin kabusu olabilir bu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yaw ben okadar frf de kaldim ama bi turlu forumda aktive olamadim :( shewky bi el at be haci be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 akseye söyle =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 hangi charları secmeyi düşünüyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 >bone frf'ye üye olan kişi üyelerin çoğunluğunun kararıyla guildden çıkarılmamışsa ya da kişi kendisi üyelikten ayrıldığını ilan etmemişse üyeliği zaman aşımı vs ile sonlanmıyor. swg'deki karakterinin ismini hatırlatırsan forum üyeliğini açabiliriz. tabi bu durum "ben frf üyesiydim" diyen herkes için geçerli. bone örneğinde olduğu gibi paticik isimleriyle swg'deki karakter isimlerini eşleştirme sıkıntısı çıkabiliyor. doğal olarak da ben üyeydim diyen kişinin oyunda kim olduğunu kestirmekte zorlanıyoruz. tabi forumun rölantide olduğunu hatırlatmakta fayda var çünkü halihazırda frf üyelerinin yoğun olarak devam ettiği bir oyun olmadığı için forum çok da aktif değil bu aralar. frf'nin aoc'de teknik olarak kurulabilmesi için de aktif frf üyelerinin kabul edilebilir bir kısmının oyuna başlamasından sonra server seçimi vs konularında bir karara varılması gerekiyor. server tipinin artıları eksileri, ping durumu vs gibi önceden hesap edemeyip tecrübe ederek görebileceğimiz etkenlerden dolayı guildce server değiştirmek gibi bir angaryayla karşılaşmamamız için böyle yapmak en mantıklısı. aktif frf'lilerden bir kısmı preorderla bir kısmı da oyun türkiye'ye gelir gelmez elden temin ederek oyuna başlayacağı için bu süre çok uzamaz diye tahmin ediyorum. balık gibi 7 aylık üyeler sabırsızlıktan yırtılıp hemen kuralım diyebilirler tabi ama bence biraz beklemekten zarar gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 uzun bir sureden sonra frf lileri tekrardan kesmek, sehirlerini basmak eglenceli olacak :D server iniza karar verince aciklarsaniz cok seviniriz. bol sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 May The Force Be With You My Friend.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 GwindonSurion said: akseye söyle =) akse nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 draedan said: uzun bir sureden sonra frf lileri tekrardan kesmek, sehirlerini basmak eglenceli olacak :D server iniza karar verince aciklarsaniz cok seviniriz. bol sans. frf vs. rip günlerine yetişemediğim için üzülürdüm hep :) berabercene karar verelim servera bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 balık gibi 7 aylık üyeler sabırsızlıktan yırtılıp hemen kuralım diyebilirler tabi ama bence biraz beklemekten zarar gelmez. said: Hain moruk :D Ben pre order ettim. İnşallah 17sinde oyundayım :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 seni bu sefer ızgara yapıp yemezsem bana da sufi demesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 odiflame said: hangi charları secmeyi düşünüyorsunuz? " class konusunda ben haala kararsızım bir melee bir de ranged açıcam melee olarak barbarian veya bear shaman , ranged olarakta dark templar veya ice necro olarak düşünüyorum henüz karar veremedim guild ihtiyacına göre karakter kasmayı düşünüyorum.. " böyle dedim bizim guild forumunda direk buraya yapıştırim dedim eheh bu da forumdan : deno said: Ha bi de classları dengeli seçelim , seçmeden burda tartışalım sonra bir classtan fazlalık / azlık olmasın. @sufi: mustafaar da yapalım ızgarayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 edit:dabılpost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 beni kabul edermisiniz :) Son yemeğe gelememiştim bu bir kural ihlali olabilir mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ulan Shewky forumdaki postlarımı da mı koyar oldun lols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 @camoka : Ayıpsın abicim , dert ettiğin yemek olsun hemen yazıyorum foruma ayarlıyoruz bir yemek ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 benim fikrim gibi görünsün istemedim şimdi cingar çıkarırsın falan yıh yıh Camokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa özledim seninle oynamayı:D hoşgeldin sen de aramıza ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Ev var mı ev bu oyunda ? Private house ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thebestfb Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Arkadaslar ankarada olup beta cdlerıne sahıp bırısı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 -Deno- said: Ev var mı ev bu oyunda ? Private house ? parti mi yapcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 othmo bu oyun senin şifreye yanlış diyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 bBr arkadaşım frf'deymiş swg zamanında çok iyi bir guild olduğunu duydum..Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dacop Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Guild çok güzeldi ama soe batırdı oyunu.Soe ye olan nefretim hala geçmis değil. 3 yıldır sony marka hiçbirşey almıyorum o kdr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 starwars günleri güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camoka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 bişey sorucam , su anda swg oynadığım guild liderine solesem benim için alsa oyunu nasıl olur acaba..ne yapmam gerekir biraz bilgi versenize..çünkü aklı başında guvenilir birisi ve ingilterede..ona mail mi gelicek ne olucak bana ne göndericek oyuna erken girip oncelikli indirebilmek için..burda bi dunya bişeyler yazıyor ve herkes konuyu karman curman etti kafamda.. sanal kartıma tam oyun tutarı kadar lımıt verırım gerısı ne olucak yardımcı olun arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar