Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Freedom Fighters Guildi

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

>bone
frf'ye üye olan kişi üyelerin çoğunluğunun kararıyla guildden çıkarılmamışsa ya da kişi kendisi üyelikten ayrıldığını ilan etmemişse üyeliği zaman aşımı vs ile sonlanmıyor. swg'deki karakterinin ismini hatırlatırsan forum üyeliğini açabiliriz. tabi bu durum "ben frf üyesiydim" diyen herkes için geçerli. bone örneğinde olduğu gibi paticik isimleriyle swg'deki karakter isimlerini eşleştirme sıkıntısı çıkabiliyor. doğal olarak da ben üyeydim diyen kişinin oyunda kim olduğunu kestirmekte zorlanıyoruz. tabi forumun rölantide olduğunu hatırlatmakta fayda var çünkü halihazırda frf üyelerinin yoğun olarak devam ettiği bir oyun olmadığı için forum çok da aktif değil bu aralar.

frf'nin aoc'de teknik olarak kurulabilmesi için de aktif frf üyelerinin kabul edilebilir bir kısmının oyuna başlamasından sonra server seçimi vs konularında bir karara varılması gerekiyor. server tipinin artıları eksileri, ping durumu vs gibi önceden hesap edemeyip tecrübe ederek görebileceğimiz etkenlerden dolayı guildce server değiştirmek gibi bir angaryayla karşılaşmamamız için böyle yapmak en mantıklısı. aktif frf'lilerden bir kısmı preorderla bir kısmı da oyun türkiye'ye gelir gelmez elden temin ederek oyuna başlayacağı için bu süre çok uzamaz diye tahmin ediyorum.

balık gibi 7 aylık üyeler sabırsızlıktan yırtılıp hemen kuralım diyebilirler tabi ama bence biraz beklemekten zarar gelmez.
Sosyal ağlarda paylaş

draedan said:
uzun bir sureden sonra frf lileri tekrardan kesmek, sehirlerini basmak eglenceli olacak :D server iniza karar verince aciklarsaniz cok seviniriz.

bol sans.

frf vs. rip günlerine yetişemediğim için üzülürdüm hep :) berabercene karar verelim servera bence..
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
hangi charları secmeyi düşünüyorsunuz?

"
class konusunda ben haala kararsızım bir melee bir de ranged açıcam melee olarak barbarian veya bear shaman , ranged olarakta dark templar veya ice necro olarak düşünüyorum henüz karar veremedim guild ihtiyacına göre karakter kasmayı düşünüyorum..
"
böyle dedim bizim guild forumunda direk buraya yapıştırim dedim eheh

bu da forumdan :

deno said:
Ha bi de classları dengeli seçelim , seçmeden burda tartışalım sonra bir classtan fazlalık / azlık olmasın.

@sufi: mustafaar da yapalım ızgarayı :(
Sosyal ağlarda paylaş

bişey sorucam , su anda swg oynadığım guild liderine solesem benim için alsa oyunu nasıl olur acaba..ne yapmam gerekir biraz bilgi versenize..çünkü aklı başında guvenilir birisi ve ingilterede..ona mail mi gelicek ne olucak bana ne göndericek oyuna erken girip oncelikli indirebilmek için..burda bi dunya bişeyler yazıyor ve herkes konuyu karman curman etti kafamda..

sanal kartıma tam oyun tutarı kadar lımıt verırım gerısı ne olucak yardımcı olun arkadaslar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...