Voys Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 siyah ekranda kaldım. çözebilen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Kralali Sef :D defansta işi bilen adam varsa(ofsayt taktiği) gol yedirmem diede iddalı konuşurum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 uahuaha bu ne ya bütün sahayı dolaştım 90 dakika boyunca topa dokunamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 e hani maç yapıyoduk daha hiç ofsayt'a kalmamış ve gol kaçırmamış bi forvet olarak maç istiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 4.5 saattir başından kalkmıyorm mıllet ilah gozuyle bakıyo ara paslarıma :D 9numara favorim, lakin çok bug var suan ıtıbarıyle. penaltılar olsun dahada gelistirebilirler. ama full dolu odalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 o mike sen misin fddfssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet lopeth heauh. geç geldin sen gece 4.5 gibi fln iyi oyun dönüyodu iyi paslar, iyi defanslar. sonra bebeler uyanınca cıgrından cıkıyo oyun. geceleri çok zevkli oluyo. ama şu buglar ve oynanabilirlik genişletilirse cok cok ınanılmaz zevkli olur takımlar kurulur turnuvalar dahi yapilabilir mantık cok iyi. Mesala istediğin numarayı alamıyosun fln. Botların mantıgı cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 bende bugun yükler yarın gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ee hadi toplaşıp bi maç çevirsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 olur diceğine pas at be ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 nerde oynuyorsunuz ? geleyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 e hadi yapalım bi maçta ben forvet oynarım valla onu diyim 11 numara benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 800 600 windowed oynuyorum yine kasıyor oyun ya =) ağlıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 maç 10 baki nohut benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hahahah baki nohut ne ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 uhhau oyunda 1 kez gol attım o da penaltı yı bana verdi hakem nası olduysa dsfds yoksa top gelmio ayağıma mahalle maçı gibi herkes topa koşturuyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 of oyuna giriyim dedim bişiler yüklüyo yine uzun uzun uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 öğlen girersen öyle genelde gece taktik kasıyo herkes, mevkısınden acılan adam göremıyosun resmen ortalar rovaşatalar fln =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 abi oyunda ilk kez şut çekiyorum havaya gidiyor adam küfür ediyor olmaz olsun böyle insanlık yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 En anlamadığımda küfürsüz futbol oynanmaya veya oynamaya çalışılması. Arkadaşım oynadığın oyun futbol. Maç yapıyorsun. Küfürsüz futbol olmaz. Basacan küfürü. Ben basıyorum rahatlıyorum. Oyun kötü. Bir tek küfür ederek rahatlattığı için oynuyorum :/. O da zaten günde 1 maç falan. Ha rpg gibi olursa o zaman seviniriz. Yani gol atınca falan özelliklerin artması falan gibi şeyler olursa tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 şahsen sana ana avrat küfredilmesinden hoşlanıyorsan kendi tercihindir, ben hoşlanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 girdim her yerde aynı adamdan bi tane var topu alıp herkese çalım atıp duruyor ne onun takımındaki ne başka takımdaki adamlara top gelmiyor diğerleri de oturmuş ona küfretmekle meşgul sildim tez vakit büyüsün de gelsin ama güzel girişim hep istemiştim bu tarz bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 "Cukucan Hepvur" olaraktan kariyerime tam gaz deam ediyorum. Oyun keyiflide daha gelistirilmesi gereken cok sey var. Hic bir top kaleciden donmuyor, bazi sutlar kalecinin eline isinlaniyor falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar