FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 ayrıca YÜKLENİYOR yazısında donduğunu sanıyodum, ss alınca böyle bir manzara çıktı ortaya. ben bu hatayı göremiyorum normalde, kara ekran ve yükleniyor yazısı eşliğinde ss alınca farkettim böyle bi hata olduğunu. nedir nasıl baş edilir, başına gelen var mı1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 continue demeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 göremiyorum ki ben bu ekranı, bi kaç kere de "tab + enter" denedim ama bu sefer ekran iicene kararıp dondu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 bende de bu hatayı arada bir veriyordu ama dediğim gibi arada bir. directx ile .net i yeniden yükleden başka bişi diyemiciim. hatta bende oyunu kurarken hata veriyordu yeniden indirdim düzelttim. böyle bir sorun varsa deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 dolu diyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 100 kisilik odaya dolu dio harbi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oktar aykutlu'yum ben. slm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Fromthehell o sorunu çözebilirsen bana da söyle çözümünü. Ayrıyetten isim istemişsiniz, Marc Ovemars isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Emre Unlu, AMC de, Patiden 2 takım çıksa şöyle kapışsak 11x11 paso çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 oda dolu diyor yaw vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 koduğumun sorunu ya, 2şer kere silip tekrardan kurdum gerekenleri(directx haricinde, silemedim onu), haala aynı hatayı alıyorum. tek değişen şey YÜKLENİYOR yazısında oldu. artık LOADING diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Krusty said: şuan sadece seni gösteriyor ama ilerde muhtemelen farklı kamera açılarıda olur. bu arada sadece oyuncu gösteriyor demişim ve yamulmuşum. tab tuşuna basarsanız sadece topu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Şuanda oynanabiliyormu? Ben giremiyorumda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 a s d dışında tuşu var mı oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 q var koşu yoluna pas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 depar tusu var mı ben beğendim ya oyunu gayet zevkli ofsayt kurtulup penaltı noktası üzeirndne kafayla bile gol attım ilk maçımda gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Kesin kararımı verdim. heyecanla bekleyen pati milletine açıklıyorum. Bu oyundan bir halt olmaz. Çünkü kimse savunmada durmuyor. Mevkin neresiyse öyle oyna be kardeşim. Birde paso küfür ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Şu anda serverdakilerin çoğu dediğin gibi ama arada gayet düzgün oynayan insanlar çıkıyo sen de onlara ayak uydurursan maç üstüne maç yapıyosun hem şimdilik 1. beta testi bu daha Sabit kadrolar herkesin direk dalıp giremeyeceği maçlar falan açılırsa güzel olur veya kaptan düzgün oynamayan adamı değiştirmek için oylama açsa (bu pek uygun olmaz aslında) . Gerçi bunun yerine bi ara halısaha ayarlasak daha iyi olur gibime geliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2008 abi oyuun cok hatası var. mesela durup dururken bi anda bütün futbolcular sahanın dışına doğru koşmaya başlıyo maç kilitleniyo çıkıp girmen gerekiyo. bazen kafam kadar bi error veriyo oyundan atıyo masaüstüne. başka başka, her oyunda olduğu gibi lamer dolu olduğu için bi bkaıyosun karşı kalede topun peşindesin 10 kişiyle oynadığın takımdaki herkes topun peşine gelmiş. ofsayta düşen kâmiller cabası. adamlara diyorum ki kanattayım önüme aç ne pas veriyolar ne şut çekmesini biliyo adamlar garip yani. nadiren arada laf dinleyen çıkıyo iyi anlaşıp mis gibi oynuyosun o zaman. o açıdan başarılı aslında da bol bol pratik yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 indıra gandi olarak oyundayım ^^ boş boş koşuyorum cogunlukla ama genede komik oyun hehe hm patch cekiyor , yavas haliyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 pazar gunu falan aksam hep beraber girelim 8 den sonra ayni takima koyabildigimiz kadar fazla adam koyalim yukardaki dizilise gore eglenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 tamam pazar akşamı için varım dün 40 metreden gol attım sol kanattan bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Bende oyunu güncellerken sorun veriyor. 3 kere verdi aynı sorunu, giremedim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 bende şu anda 27 tane update çekiyo. sound mound bişeyler var. her gün update olması güzel bişey ilgilenildiğini hissettiriyo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Update olması güzel de, update'in sorun vermesi pek hoş değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar