Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 I Can Football Mevlüt Dinç'in kurduğu Sobee'nin yeni oyunu. Dünyada bir ilk olarak duyurduğu oyun 11x11 olarak oynanıyor. Şuan Beta testlere açılmış durumda. Ben şahsen oynuyorum bir kaç gündür. Oyun çok zevkli ama şuan için büyük eksikleri var. Bu eksikler düzeltilirse ve oyunun türk oyuncuları biraz daha bilinçlenirse(defans oyuncusunun forvetten ayrılmaması, edilen küfürler vs..) büyük ses getircek gibi. Oyunun sitesi; www.icanfootball.com Oyunun videosu; http://www.youtube.com/watch?v=jZqep6Rhsco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 indirmeye başladım hadi hayırlısı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Ayrıca, New star soccer oynuyanlar ve Footstar'da keşke maçlarda oynuyabilsek hayalini kuranlar bu oyunu çok sevecektir. :P ps: Oyun 35 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 fikir çok hoşuma gitti indiriyorum hadi bakalım. -Kaleye kim geççek? Osman geçsin! -Ben niye hep kaleye geçiyom yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ben de indiriyorum, kicks online'a başlamıştım 2gün önce. (kicks onlineda)herşey çok güzel ama oyun çok hödük. umarım bu o kadar hödük değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 şerrefsizim aklıma geldiydi http://forum.paticik.com/read.php?35,943976,943979#msg-943979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 2 haftadır Kicks online a sarmıştım ama bir süre sonra sıktı Kicks online da maksimum 5v5 oynuyabiliyorsun... Ona rağmen deli gibi lag vardı. Bu oyunda 11v11 oynayınca kimbilir nasıl lag vardır bir deniyelim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Fail! oyun çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Oyunun 7kb ile inmeside ayrı bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 50kb ile indirdim ben 2dk önce de bitti download.flashgetle ama kuruyorum bakalım, nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Hmm evet flashget ile 50kb ile iniyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yarım saattir maç yapmaya çalışıyorum olmuyo saat 10 ile 19 arası oynanabiliyomuş falan bi sürü şey diyolar denemeyin hiç şuan oynıyamıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Hata veriyor net framework hatası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ben hallettim herbişeyi sanırım da, oyuna girer gibi oluyo YÜKLENİYOR yazısı kapkara ekranda duruyo falan böyle, kalıyo öylecene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Ben de bi deniyim güzelse pati takımı kuralm xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 evet hakkaten sabah 10 ile akşam 7 arasında oynanıyormuş sadece oyun. şuan oyunda chat bölümünde olay var zaten :) maça girilmiyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 karisti ortalik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Saatle alakası yok biri sallamış muhtemelen. Arada bir serverlarda sorun oluyor bu yüzden çalışmıyor. Beta sonuçta olur böyle şeyler :P birde bilgisayarınızda yoksa Directx 9.0c ile .Net 2.0 ı kurmanız lazım. Sitesinde yazıyor zaten. edit: şuan sorunsuz çalışıyor oyun bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 indiriyorum bakalim, insallah guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 I CAN HAS FOOTBALL??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 oyundan düştükten sonra tekrar girmece yoksa rezalet olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 girebiliyorsun tekrar. zaten illa 11 kişi olcak diye bişi yok. geri kalan oyuncuları bilgisayar yönetiyor. gerçi botlar fazla aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 http://www.powerchallenge.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mevlüt Dinç yaratıcı adamdır, inşallah oynanabilir bi oyun çıkarabilmişlerdir. First person olsa daha manyak olur aslında bu tarz bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar