pch Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Evet wowa yeni baslayacağım, class konusunda kafam baya karışık.Hunter ve warlock çok fazla olduğu için açmayı düşünmüyorum.Warrior açmayı düsünüyordum ama kasmasının zor oldugunu zevkli olmadigini ve pvp de iyi olmadığını söylediler.Eğlenceli,pvp de iş yapan, pve de yer bulabilen güçlü bir class ne olabilir ? Warrior ve mage bu alanlarda nasıldır anlatırsanız cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mage pvp de iyidir pve de yer bulur Rogue pvp de zevklidir pve de yer zor bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 zevk meselesi göreceli oldugu icin başkalarının dediklerine kulak asmamanı, senin ne yapmak istedigine yogunlaşmanı öneririm, tüm classların pve, pvpdeki rollerini, spec tarzlarını flan ogren, ona gore neden keyif alacagını düşünüyosan onu aç, bu serverda çok warlock var warlock açma falan diyenleri de dinleme, long story short; kalbini dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 warrior pvp de hiç de kotu deil ama kasması biraz sıkabilio her dungeonda tanklık falan bayabilr ama gayet guzel pvp yapabilrsin warrior la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 warrior pvp de iyidir. Ama kasması zor olduğu doğru. Mage aç sen. Güzel güzel kasarsın hem pve hem pvp yaparsın oh mis gibi. Table Pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 warrior dps açısından nasıldır ? pvelerde dps i ile yer bulabilir mi? of cok kararsız kaldım lan ne açıyım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 iyidir iyi olmasina ama pek tercih edilmez. edilse bile 1-2 den fazla olmaz. ama tank olarak her zaman lazim olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Druid aç sen bak, gün olur healer olur raid yaparsın, gün olur heroiclerde mob tanklarsın, gün olur kedi ya da b00mkin olup bglerde boy gösterirsin. Ne güzel her geare de needle oh mis valla :P (For my tanking gear :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 shammy derim ben ilginç bi klas pis dps yapio ew arkım açtı bi shammy peynir ekmek gibi lvl atlio çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 kafana göre aç kimseyi dinleme. rogue açma demişlerdi bana ilk açarken, şimdi serverda dps bolluğu var yer bulamıyosun bilmemne ama HİÇBİŞEYLERE DEĞİŞMEM ROGUMU ANLIYOMUSAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 rogue aç orçun gaza gelme sende otur oturduğun yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 her iteme need lemek hunterin işi kaptirmaz asla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Druid aç , herşey olursun (lvl 70 e kadar ) Joker adamdır Druid. 70ten sonra da sıkılsan bile gider yeni gear kasar talent değiştirirsin. Mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Druid aç, ben resto druidim gearımda iyi durumda, pvp ve pve de zevkli yani:P sıkılırsan heallamaktan değiştirirsin talentini sonra yine estirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 asssaasisin aç malis at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 healarlık per sarmiyor beni..feral druid neler yapar pve de iyi midir yer bulabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 druid açma, bu aralar çok dua ediyorum ağır nerf yesin hatta silinsinler diye. charsız kalma sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 shaman aç. helingi iyi, dpsi iyi, supporterlığı iyi, oynaması zevkli. ama sağo solu belli olmuyor. pvpde bazen kodummu oturtuyorsun ama bazende hiç bişey yapamadan direk iniyosun. pve içinse takdir edilebilecek bir class. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ne yaparsan yap hunter açma lvllaması sırasında kendini tanrı gibi hissedersin (örn: lvl62yim üzerimde 63 elite varken 62 rogue campladım )sonrasında "lan ben bunu kesemiyorm !! lan bunuda kesemiyorm !! lan bu bile beni kesti ühühühüh" moduna bürünürsün ( örn: arenada da bgde de ilk hedefsindir,kolay ölürsün ) gearlanana kadar o arada sıkılmazsan devamı gelir ama insanlar zaten seni dışlamışlardır huntardsın diye. ben 70 hunterımı haftada 10 arena maçı ve daily pvpler dışında askıya aldım druid yapıyorm ama tırsıyorm.herkesin bedduaları druidlerin üzerinde temiz bi nerf yemezler umarım not: nerfi yiyeceklerse bile erken yesinlerde lvllamayayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Ben iyi pvp yaparim kendime guveniorum dersen warrior, druid, rogue ac. warrior yada rogue olursan yanina bi healer bul. Arenada 2k+ rating yapamazsan pvp yi birak. Tabi arkanda seni tutucak biri yoksa bg de bayabilir bu classlar. Mage ve warlock eglencelidir. Ben ikisine de sahibim ve mutluyum. Bunlari da tavsiye ederim. Ama onemli olan senin ne istedigin. Her class yarma potansiyelina sahiptir. Yeterki oynayan hakkini versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 warrior ac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 pch said: warrior dps açısından nasıldır ? pvelerde dps i ile yer bulabilir mi? of cok kararsız kaldım lan ne açıyım =/ Warrior dps de eşdeğer gearla pek çok classtan iyidir ama agro gibi bir sorunsala sahip yoksa dpside pvp side oldukça zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 warrior çok zevkli bi karakter iyi bi gear ve teknikle ayrıca kartlarını dogru oynarsan, kazanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Phyx said: warrior çok zevkli bi karakter iyi bi gear ve teknikle ayrıca kartlarını dogru oynarsan, kazanabilirsin Sadece warrior a ozel bi durummus gibi bahsettin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 pch said: warrior dps açısından nasıldır ? pvelerde dps i ile yer bulabilir mi? of cok kararsız kaldım lan ne açıyım =/ 5man lere bulamazsın yer kendimden biliyorum ama prot olursan spam yiyosun gel bizim partiye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar