Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wing Tsun

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Pati'nin kapalı olduğu dönemde wing tsun'a başladım. Ebmas okullarından birindeyim. Altıncı dersime girdim dün daha. Gayet hoşua gitti. Oldukça mantıklı bir sistem,herşey birbiriyle bağlantılı. Kondüsyon olarak ağır bir yanı yok ve sanırım biraz zor bir spor. Kendine has duruşları,adımları,tekmeleri ve yumrukları var. Şuan en zorlandığım şey kalçayı düz tutarak dize tekme atmak.
Var mı başka wing tsun'a başlayan veya başlamayı düşünen? Bilgi paylaşalım
Sosyal ağlarda paylaş

izmirde fiyatlar istanbula göre yüksekmiş.
biz kişi başı 125ytl den özel ders alıyoruz 3 kişi. sifumuz murat aktaş. wing tsjun martial arts system bizimkisi.

ebmasta var izmirde onunda sanırım 100ytl aylık grup dersleri.

ikiside çok iyi okullar gerçekten beratta bizim sifumuzda çok başarılı.

hiç izmirli pati yokmu ya benden başka wt yapan
Sosyal ağlarda paylaş

Necro said:
Ben de baslamak istiyorum aslında kendoya baslamak istiyordum ama cok pahalı geldi kıyafetleri falan kilo boy sorunu falan var mı?Fiyatda uygun geldi yakında baslayayim bende ^^

Kendo konusunu bir ara ben araştırmıştım. Kendo pahalı geliyor diyen iaido yapsın sadece kılıç parası var dediler. Ta fi tarihinde yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Necro said:
Ben de baslamak istiyorum aslında kendoya baslamak istiyordum ama cok pahalı geldi kıyafetleri falan kilo boy sorunu falan var mı?Fiyatda uygun geldi yakında baslayayim bende ^^

Topiği pisletmek istemezdim ancak Kendo çok pahalı geldi diye WT ye kaymanın da hayranı oldum açıkçası.

Birbirinden bu kadar farklı iki spor tüm felsefeleri yapılış tarzları ve kültürleri tamamen farklı , kendo çok pahalı geldiyse aynı felsefede en azından yakın felsefede başka bir spora geçseydin ya?

Kendo kılıç sallama sanatı değildir ki , kendo yolda bir arayıştır.Biraz mantığını anlaman için sevgili Kubo sensei'nin bir videosunu koyuyorum bak..

http://www.ankarakendoiaido.org/videolar/masahiro.html

Ha hoşuna gitmediyse WT yap zaten WT süper bir spor da yani ikisinden aldığın şey aşırı farklı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...