Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Pati'nin kapalı olduğu dönemde wing tsun'a başladım. Ebmas okullarından birindeyim. Altıncı dersime girdim dün daha. Gayet hoşua gitti. Oldukça mantıklı bir sistem,herşey birbiriyle bağlantılı. Kondüsyon olarak ağır bir yanı yok ve sanırım biraz zor bir spor. Kendine has duruşları,adımları,tekmeleri ve yumrukları var. Şuan en zorlandığım şey kalçayı düz tutarak dize tekme atmak. Var mı başka wing tsun'a başlayan veya başlamayı düşünen? Bilgi paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Ben başlamıştım zamanında, wing tsun antremanı sırasında dizimi çıkardığımdan bırakmak zorunda kaldım ancak ekonomik imkanlarım yeniden yeterse, tekrardan başlayacağım. Başladığın okulu ve fiyatını yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Evet bende ya wing tzun yada krav magaya başlamak istiyorum.Okulun yeri ve parasını flm yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Küçükyalı ebmas,minibüs yolu üzerinde (enerji spor merkezi) aylık 70 şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 1 2 3 ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ben de baslamak istiyorum aslında kendoya baslamak istiyordum ama cok pahalı geldi kıyafetleri falan kilo boy sorunu falan var mı?Fiyatda uygun geldi yakında baslayayim bende ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Hiç kilo boy sorunu falan yok. Çok bir kondisyon istemiyor bu spor. Zaten hocalar kişiye özel uygulama yapıyor,zorlamıyor seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sihing tuncay var orada değil mi? çok değerli bir hocadır kendisi;) fiyatlar salondan salona değişebiliyor, ben cihangir sports centerda çalısıyorum, aylığı 150 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 izmirde fiyatlar istanbula göre yüksekmiş. biz kişi başı 125ytl den özel ders alıyoruz 3 kişi. sifumuz murat aktaş. wing tsjun martial arts system bizimkisi. ebmasta var izmirde onunda sanırım 100ytl aylık grup dersleri. ikiside çok iyi okullar gerçekten beratta bizim sifumuzda çok başarılı. hiç izmirli pati yokmu ya benden başka wt yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Necro said: Ben de baslamak istiyorum aslında kendoya baslamak istiyordum ama cok pahalı geldi kıyafetleri falan kilo boy sorunu falan var mı?Fiyatda uygun geldi yakında baslayayim bende ^^ Kendo konusunu bir ara ben araştırmıştım. Kendo pahalı geliyor diyen iaido yapsın sadece kılıç parası var dediler. Ta fi tarihinde yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Lat-Sao mükemmel birşey ya yumrukları geliştirme ve kondisyon açısından. Hoca iyice zorlamaya başladı beni,şuan kollara bağlı bütün kaslarım ağrıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Necro said: Ben de baslamak istiyorum aslında kendoya baslamak istiyordum ama cok pahalı geldi kıyafetleri falan kilo boy sorunu falan var mı?Fiyatda uygun geldi yakında baslayayim bende ^^ Topiği pisletmek istemezdim ancak Kendo çok pahalı geldi diye WT ye kaymanın da hayranı oldum açıkçası. Birbirinden bu kadar farklı iki spor tüm felsefeleri yapılış tarzları ve kültürleri tamamen farklı , kendo çok pahalı geldiyse aynı felsefede en azından yakın felsefede başka bir spora geçseydin ya? Kendo kılıç sallama sanatı değildir ki , kendo yolda bir arayıştır.Biraz mantığını anlaman için sevgili Kubo sensei'nin bir videosunu koyuyorum bak.. http://www.ankarakendoiaido.org/videolar/masahiro.html Ha hoşuna gitmediyse WT yap zaten WT süper bir spor da yani ikisinden aldığın şey aşırı farklı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bende WT ye başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dh forumlarında sanırım yanlış hatırlamıyorsam bu sporla ilgili baya bilgi vardı hatta hocalar falan yazıyordu. oraya bak derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 chi sao lat sao cha chu hell yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben daha pak-sao dayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 aduket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Pak-sao,tan sao vs.lerin refleks olarak oturması gerekli ama kolay olmayacak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 baya dövüş sporu yapan adam insan varmış yaw.paticik mixed martial yapalım mis gibi 1 günlük anlaşırız bir dövüş salonuyla hergün dersleri olmuyo sonuçta ufc kurallarıyla yapılabilir böle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Sonra paticik engelli futbol takımı kurar ligi kırar geçiririz arta kalanlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeteriCat Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Fiyatlar yükselmiş baya ,bundan 5 sene önce bu kadarda pahalı değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VeteriCat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Bostancıda hala çokda uçuk değil fiyatlar öğrenci indirimide yapıyorlarmış.önerebilirim eğer meraklı varsa o çevrede cengiz yurtlu hocamız çalıştırıyor , hala devam eden bir arkadaşımda var orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hiç İzmir'de olup Wing Tsun yapan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 ben varım +905354513891 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 chaotic hangi semttesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar