Slat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Özellikle bookmarkladım bunu sadece sizin için!Sosyal Güvenlik Reformu oylaması görüşülürken skandal yaşandı. Neyin oylandığını bilemeyen, AKP’liler muhalefete bakıp oy kullandılar. Muhalefetin de desteklediği önerge AKP’lilerin oylarıyla reddedildi. AKP'nin çobanlardan oluştuğunun kanıtı budur sanırım.. "Parmak kaldırmaktan başka birşey yapmıyorlar", "oy makinası" dediğimiz zaman karşı çıkan arkadaşlar ikna olmuşlardır sanırım.. İşte ülkemiz böyle adamlar tarafından yönetiliyor. Acı ama gerçek :(
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 puahaha bitmis abi memleket bosa ugrasiyoruz FAIL
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 harbi harbi epic faildi bu bide chp yi her zaman muhalif hic uzlasmaci degil diye elestirirler muahahaahahaahaha ulkeyi yoneten adamlara bak gelde buna parlementer demokrasi de rte den emir gelirse emirlere gore oylayin emir yoksa muhalefet in tam tersini baska ulekde goremessiniz bu demorkasicilik oyununu sdafsdfds
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 iki üç satırlık bi basic kodu falan var yanlızca. ona göre. 10 20 30 fail =
cocacola Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 süper ya:) acaba bunları kim güdüyor.?
Mathias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 gitsinler arada flash oyun falan oynasınlar da alışsınlar bari. " aaa bak chp bu düğmeye basmış, biz de ötekine basalım bari" yapmasınlar. Yazık işte bir bıyık bırakmayı biliyor çoğu.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ehe aklıma eski pickup MC raidleri geldi birden. özellikle baron geddon kısmı. (:P)
utopia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 yığılmıştım gülmekten haberi okuduğumda, sdf. "an incomparable epic fail" new york times
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Kaynak söyleyin ulan! Faşist Kemalistler sizi!
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Bunların eline kaldı ülke ya. Yazık.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 ahahahahahah ülkeyi bunlar yönetiyor ha
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Fistan said: kaynak ? kaynak 15 gün önceki gazeteler, tv haberleri ve internet medyası.
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 efsane ya. köyde muhtarlık yapamıyacak adamlar mecliste oturuyor diyince kızıyo liboşlar. buna ne diyecekler merak ettim.
Lindoras Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Türkiye gibi; halkının gelişmemiş, yıllardır olduğu yerde saymış olduğu ülkelerde yaşanabilecek bir durum. Böyle millete böyle hükümet müstehaktır.
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Okeye 4. çağırır gibi meclise adam çağırırsan olacağı budur işte. Hayır düşünün artık rezaleti.Sonra kömür demokrasisi diyince kızıyolar=) Haber nerde vardı hatırlamıyorum ama olaylar şu şekilde gerçekleşmiş: 1) Mecliste akp nin sunduğu bir önerge konusunda muhalefetle uzlaşmaya varmışlar 2) MHP oylamanın yapılabilmesi için yeter sayısı mı ne öyle bir haltın sağlanmasını istemiş 3) Meclis başkanı yoklama almış, sayıyı tutturamayınca kuliste oturan AKP li milletvekillerini de meclise çağırmış 4) Kulisteki milletvekilleri gelmişler (tabi önerge nedir ona bakma zahmetine bile katlanmamış bu muhterem şahsiyetler) 5) Tabi konunun ne olduğunu bilmediklerinden neye oy vericeklerini de bilememişler, muhalefete bakmışlar kabul oyları uçuşuyo, bunlar da toplucana hayırı basmışlar tabi. 6) Kendi partilerinin önergesini kendileri imha ederler 7) Bödöff 8) EPIC FAIL!!!
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2008 haberi de buldum http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?detay=Mecliste_saka_gibi_oylama_171242_1&Newsid=171242
Öne çıkan mesajlar