Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Hl için aklımda çok güzel mod fikirleri var. Ama mod yapımı hakkında birşey bilmiyorum. Daha önce harita veya skin yapmış birileri var mı? Ya da mod yapımı hakkında siteler söyleyebilir misiniz?[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
Invulon Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 istemiyecegin kadar editing hedesi ama tavsiyem hic bulasma olur 2-3 sene once aylarca ugrasmısdım hic degdigini sanmiyorum ki bulman gereken coook kisi olucak texture tasarimcisiymis coderiymis peeh unut gitsin bence :)
Bone Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 yok ben karar verdim illa yapacam eeheh kaşınıyorum ben[hline]Arkaplanda Kanada, altımda güçlü bir mustang, elimde long sword dururken; arabalar, trafik, bu karmaşa, bu boğucu kent niye?
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 ben baya harita yaptım.ama sana göstereceğim bişi yok maalesef.ühü.FORMATTA GİTTİLER BÖHÜHÜHÜ!!!Ama bana harita yap dersen (kullanmak üzere).yaparım[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla? [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 21 Mart 2003 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Sd mi sdk mi ne die bi halflife kodu vardı onu alıp oynama yapıyodun.. bu arada 500kb lik mod bile gördüm ynai yapacağın şeyi iyi düşün (adı rocketcrowbardı.. levye sag tıkla roket atıyodu fln.. hldm nin silahları modifiye edilmiş hali)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 sdk[hline]Tanrım!Nasıl dayanacağım bu güzelliğe? Olacağımız zaman senle birlikte Merak ediyorum kalbim nasıl çarpacak? Ulaşmak istesem sana Rekabet nasıl edeceğim bu duyguyla?
Öne çıkan mesajlar