Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çünkü ben seni sevdim

belmondo

Öne çıkan mesajlar

Erkek okulda bir kızın gülüşüne vurulmuştur ve adeta kızın etkisinde kalmıştır. Kız da ona gülüyor ve beraber çok güzel vakitler geçirmektedirler. Erkek bu zamana kadar bir kızdan bu kadar yakınlık görmüştür. Ve kıza aşık olmuştur. Kıza bunu söylemiştir. Bu ciddi bir konuşma şeklinde değil de gülme havasında bir konu olmuştur. Kız ise arkadaş kalmayı istemiş ve 6 yıldır birini sevdiğini söylemiştir. erkek ise bu lafı duymak istememiştir sanki ve kızın aşık olabileceğini ve onu unutarak kendisini sevebileceğini düşünmüştür. Ve beklemiştir o günü kızın seni seviyorum demesini beklemeye kafaya koymuştur. Derken üniversite yılları bu şekilde akıp gitmiştir. Tam 5 yıl sonra erkek kızla bir daha görüşmüştür. Ve kızın artık onu sevebileceğini düşünmüştür. Çünkü kız onu yanına davet etmiştir. Erkek artık kıza açılmayı düşünmüştür ciddi bir şekilde. Ve kızın teklifini kabul ettiğini düşünüp hayaller bile kurmuştur. Sevincine sevinç katılmıştır. Ve erkek gelip o gün çatınca kızın yanına gitmiştir. Tabi gitmeden önce ise süslenmeyi de unutmamıştır. Kıza kendisinin beğendiği bir hediye de almıştır. Erkek bu zaman kadar ilk defa bir kıza hediye almıştır. Ve kızın karşısına gelmiştir ve kızın karşısında ciddi bir şekilde durmuştur. Çünkü en ufak yaptığı bir hata dönülmeyen şeylere yol açabilirdi. Kızla konuşmaya başlamışlarken bir süre 15 dakika muhabbetten sonra erkek kıza tekrardan onu sevdiğini söylemiş ve cebinden hediyesini çıkarıp ona vermiştir bu hediye güzel bir kolyeymiş ve
Erkek: seni seviyorum Tülin demiştir.
Kız: ben seninle arkadaş kalmak istiyorum. ve hediyeyi kabul etmemiştir kız Eğer çıkmak istiyorsan gel çıkalım. Ama ne olur 3-4 ay sonra ayrılırız.
Erkek: onu bir ömür boyu istediği için buna sıcak bakmamış tabi ki ve onun iyi düşünmesini istediğini söylemiş sanki bir şeyleri gerçekten sezmiş gibi. Onu çok sevdiğini ve kendisinin değerini o kadar daha iyi birisinin bilemeyeceğini söylemiş. Sanki son çırpınışları oynar gibi
Kız: ben bunca yıldır birini seviyorum. Ve alay edercesine sen benim ağabeyimsin. (Arada 12 gün fark varken)
Erkek:ben senden başka birini sevemem.
Kız: seversin gün gelir seversin lütfen ben seninle arkadaşım dediğinde
Erkek artık dönüşü olmayan bir yola girdiğini anlamıştır ve kıza her zaman seni seveceğini. ondan kendine 3 hatıra kalacağını ve 1. si için yazdığı şiirleri yırtacağı 2. onunla geçen hatıraları unutacağı ve bir daha anmayacağı ve 3 . ise onu seven kalbinin olduğu ve onsuz yaşayamayacağını söylemiştir. Tabi kız da bu arada artık bir şeylerin dönülmez yollara girdiğini fark edince erkeğe sanki daha bir manalı gözle bakmaya başlamıştır.
Erkek artık devam etmeye başlamıştır sözüne .Çünkü onun için her şey bitmiştir. Sanki dünya başına yıkılmıştır ne hayaller kurarak gelmişti oraya. Ve her şeyi bitirmek üzere konuşmasına devam etti.
Erkek: 3. ise seni seven kalbim i isteme onsuz yaşayamam. Ve çaresizliğin, yıkılmışlığın verdiği bir moralsizlikle son defa kendini toparladı ve en son sözünü dedi bir daha geri dönmemek üzere gideceği belliydi. Artık kader yolu çiziyordu. Ve en son sözünü söyledi erkek” çünkü ben seni sevdim” ve dönüp gitti. Kız elinde tutup ne olur gitme dediyse de artık erkek için kalacak tek bir sebep yoktu. Arkadaş ta olamazdı. Çünkü “ ben seni sevdim” giderken ne hayaller içinde içinde aldığı kolyeyi ise tutup o yıkılmışlık içinde attı sokağa ve hattından kızın numarasını sildi. Yağmurlu havada sırılsıklam oluyordu. Ama içi daha çok sırılsıklamdı. Ve gözlerinde de ıslaklık vardı ama bunlar yağmurdan değildi. “Çünkü ben seni sevmiştim”

Bir gün seversin demiştin ya haksız çıktın be gülüm. Ne günler geçti oldu artık 8 sene.

Artık yuva kurmanın zamanı geldi ama yoksun.

Başkasının acısına rağmen sever yürek doğal cezadan demişler Sevemedi yürek. Artık her şeyde sen varsın. Gözlerinden silip nasıl başka birini bulabilecek bu kalp. Bulamaz çünkü” ben seni sevdim”
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Bir öykü vardı okurken aklıma geldi, takılıverdi. Bir şiir'in dörtlüklerine yazılmıştı, inanır mısın şiir'de gelmiyor aklıma, bir genç'in voleybolcu olan bi kiza aşkını anlatıyordu, herneyse, anımsattı işte.

Hıncal Uluç'un bir yazısıydı o. En başta bana da biraz anımsattı olay açıkçası, neyse allah sabır versin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...