Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövüş Taktikleri?

Polan

Öne çıkan mesajlar

Evet nerden çıktı bu saçma sapan konu diyenleriniz olabilir.Hatta %99'unuzun diyeceği kesindir.Fakat sizlerin yorumlarınıza ve deneyimlerinize ihtiyacım var bu konuda.Kavgada ne gibi taktikler kullanırsınız?:)Örneğin şişman ve uzun boylu bir adama karşı?Yada normal ölçülere pat küt girenlere karşı? vs gibi.İşte türetin türeteceğiniz kadar.Fakat özellikle pat küt demeden giren,korunmayan ve durmadan üstünüze gelip vurmaya çalışan ve elinde şişe ya da sopa olan birine karşı nasıl kendimi savunabileceğimi anlatın.Neden kişisele açtım?Kişisel yorumlarınıza ihtiyacım var ondan.sdsf.Neyse ya haydi gençler bekliyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:
biber gazı
kesinlikle

ben bir kere kavga sırasında ortaya sıkılmıştı ayrılsın diye( bende ayırmaya çalışıyordum) önce kör oldum sandım sonra soluduğum için böğürmeye başladım beni arkadaşlarım alıp götürmüştü 5-6 dakka gözlerimi açamadım falan filan.. biber gazı ile 5 kişiyi evrire çevire döversin, tek yapacakları avazları çıktığı kadar bağırmak.. kaçma da kaçamazlar haa öle lanet bişey..

düzeltme: onun dışında da boyundan değil vucudun üst kısmıyla atılan kafanın yerini hiç bişey tutamaz, sonra daha fazla hırpalayıp hırpalamamak senin insafına kalır..
Sosyal ağlarda paylaş

amerikan futbolundan alışkanlık edinmişim ben mesela, liseden beri hiç kavga etmemiştim geçen seneye kadar, onda da tackle yapıp(adamın üstüne atlayıp onu yere indirmek yani, ağırlık merkezinin bulunduğu bel bölgesinden yakalayaraktan) vurmuştum bi kaç tane yüzüne de kötü hissetmiştim kendimi sonra. biraz kirli dövüşüyomuş gibi oluyo ama zaten omzum cıkıyo bi de yumruk yumruğa mı gircem :) sayıca ezildiğin vakit ne kadar etkili olur o ayrı mevzu :)

ha bu işi kavrarsanda güreşçiler dışında sırtını yere getiremiyeceğin adam sayısıda azdır onu söyleyim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Boyunun yettiği adamın burnuna kafayı oturtucaksın. Öyle bir koyucaksın ki senin kafanda acıyacak. O zaten bi kaç saniye kendine gelme süresi yaşıcak. O sırada kafa atmaya devam edebilirsin ya da yere indirebilirsin.

Buruna atılan kafanın öldürme riski var yalnız. Bir de tabii ortalık kızışmadan " Lan olm. Nediyong lang seng." gibi dialogların ortasındayken birden atıp sçs kib demen lazım.

Şişman uzunların nefesini kesene kadar karın boşluğuna vurucaksın. Vurup çekilmek bu işin püf noktası çünkü yakalarsa POWNAJıyeme olasılığın yüksek.

Bunlar işin traş kısımları gerçekten masterlaşmak istiyorsan eğer çit boya, arabanın kaputunu zımparala bir de bişey daha vardı da unuttum.
Karate Kid işte. SDOFJJS
Sosyal ağlarda paylaş

cogu kavgada ilk vuran kazanir, kafa gercekten cok ise yarar adami bir kac saniye sok eder ama kafa attim olay bitti deme belli olmaz kimisi tas kafa oluyor. Diz kapaginin yani superdir ama vurmasi cok zordur, genelde maktul ya kacar, yada sen orayi tam tutturamazsin. Cene altina vurulan yumrukta superdir. Ama dedigim gibi aslinda kavgada ilk vuran kazanir. Birden fazla kisi varsa kavgaya girmeyin anlami yok, kaybedersin genelde. Baktin dayak yiyorsun kacamiyorsun birden cok kisi var, yere yat cenin pozisyonuna gecip kafani koru. En iyisi kavgaya girmemek, cunku kavgadan 15 dk sonra atsanda yesende ne kadar anlamsiz oldugu ortaya cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kavga etmek istemiyorum anlaşabiliriz diyerek adama yaklaşıcaksın

1 ilk o sadrırsa saldırıya hazır olduğun için dodgelaman lazım sonra dizinle herhangi biyerine vur ve dirseğinle veya yumrukla aralıksız saldır
2ilk sen saldırıcaksan ayağına basıp dikkatini dağıtınca burnuna veyaa ggözüne kafa at
3yumruk at kaç
4direk giriş hoşafa çevir

vücudunuzun oranına göre bunları seç
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...