Bunneh Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 http://www.gracenote.com/map/ Iran, Irak metal müzik dinliyor Türkiye arabesk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 metamorfoz dinliyormuşuz ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Müzik türümüze bir metamorfoz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ırak metal dinliyor? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ırakta ıraklı mı kaldı ki. abd askerleri dinliyodur onları edit: yoksa ibo ırakta 5 milyon albüm satıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 site güzelmiş. Hangi ülkede kimler en çok skroplanmış diye bakıyordum last.fm'de ben =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Top 10 Artist kısmımımz Metallica dışında ( O da bizden sayılır),tamamen yerli. Iran da ise bu listede Beattles vs. var,garibime gitti.Nerde bir Ankaralı Namık ya da İbrahim Tatlıses,kafadan sallama gibi top albümler. Hem Demet Akalın yeni albüm çıkarmış,süpürür diyorum camiayı =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bunlar neye göre istatistik yapıyorlarki? açıkcası kim nerden biliyor benim yolda dinlediğim müziği? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 saçma olmuş diğer ülkelerde amerikan ve avrupa grupları varken türkiyede tarkan sezen aksu falan yazıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 ermenistan yok system çok dinleniliyomu diye bakıcaktım ama ermenistanın olması gereken yere tıklayınca rusya çıkıyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Geffen demek ki Türkiye'de yerli müzik dinleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 geffen said: saçma olmuş diğer ülkelerde amerikan ve avrupa grupları varken türkiyede tarkan sezen aksu falan yazıyor.. Yani elin amerikalısı oturup tarkan mı dinlesin anlamaz bile sözleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 brazilyadan kazakistana herkes beatles dinliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2008 lol, işin özünde bizim korsan müzik dinlememiz yatıyor. Adamlar anket yapmıyor elbette sokaktan geçen adamlara, gidip plak şirketlerinin istatistiklerini alıyorlar. Eh Türkiye'de de ya "param gitçekse türklere gitsin" mantığıyla ya da "türkçe mp3 bulamıyorum o yüzden alıveriyorum" mentalitesiyle öyle bir istatistik çıkıyor. Pek tabii normal yani. , tabi internete girebilen kent gençliğinin istatistiklerini merak ediyorsanız last.fm'e falan bi göz atın, sizin gibiler ne dinliyor görün. Bu kadar şaşırmazsınız eminim =p (hoş kaç kişi last.fm kullanıyor, ordan nasıl sağlıklı bir istatistik çıkar..daha fazla kurcalamıyım=p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar