Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 * Badem * İkinci ayrılık zor qeldi bana sensiz olmadı anladım qeç olsada.. * Özlem Tekin * Yanlızmısın sende sensiz qecelerde hiç düşündün mü ne yaparım diye.. * Badem * Bir adım önüm sensiz qözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor.. * Nakarat * Yollarda sebepsiz (yollarda) mutlumusun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk.. yollardasın evsiz yollarda bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk ? * Özlem Tekin * Eski sevqili merak edilmez mi 5 senelik aşk unutup silinmez ki.. * Badem * Korktum aramaktan başkası çıkar diye hep tanrıya sordum sen iyimisin diye bir adım önüm sensiz qözükmüyor kalbimde ki düğüm sensiz çözülmüyor sensiz çözülmüyor.. * Nakarat * Yollardasın evsiz bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollarda sebepsiz mutlumusun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? * Özlem Tekin * Nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin sıktı ya işte seninle topladım tüm eşyalarını ne olur almaya qelme bırak izlerin kalsın bende.. * Nakarat * Yollardayım sessiz birdaha sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk yollardasın evsiz mutlumusun bensiz söyle bana sebepsiz biter mi aşk ? Kalpsııız.. Kalpsııız.. Kalpsııız.. Kalpsııız.. Sen ağlama dedin.. Hani dönecektin bir damla qözyaşım seninle bile qelmedi.. sözlere bak yaa.. kendimden geçiriyor bu parça beni 2 gündür deli gibi dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 nerde c/p ledin abi, merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 zor qelmiş yazmak heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 googleden valla hangi site bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 official site filan olmasini umdum aslinda bir an.=p badem baya gereksiz bir grup bence, ozlem tekin de cok basit. ikisi bir araya gelince de pek uber bir seyler becerememisler haliyle... turk rock/metal gruplarin da piyasaya calisanlar pek iyi yapamiyor islerini. daha sessiz sakin calisan bir cok grup mevcut, cokta iyi muzik yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bademin pek de piyasaya çalıştığını düşünmüyorum. hatta sessiz sakin kendi halinde bi grup. her iki albümlerinin de üzerinde çalışılmış olduğu belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Nerdesin yine yolculuk nereye telefonda sesin ısıttı ya işte seninle topladım tüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Yollarda sebepsiz (yollarda) mutlumusun bensiz (bensiz) söyle bana sebepsiz biter mi aşk.. yollardasın evsiz yollarda bir bak sensiz söyle bana sebepsiz affeder mi aşk ? bold olan kısım yanlış böyle olucak bu arada yollardayım evsiz bin dertliyim sensiz edit: Daha bir sürü hata varmış yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Borknagar var bi de. *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Borknagar? Valla ben Brujeria derim :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 cok guzel sarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 cok klise bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 eet güzel olmus begendim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ne ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 özlem tekin'i çok seviyorum, izlemek ve dinlemek keyif veriyor. ama ne yazık ki halen bir konserine bile gidemedim. Peter said: ee? ee'si şamda şeftali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ctrl+H, q -> g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar