Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Arkadaslar diyorum sole bir haftasonu bulussak. Bizimkilerin miami de townhouse tarzi kucuk bir yerlesiki var. Hani ben bu hafta sonu o taraflara gidicem de isterseniz miami civarlarinda bulusalim? Bizde filan kalabiliriz ne biliyim birbirimizi elleriz operiz severiz. Pati pati oynariz heheu bildigim 3-5 kisi var miami civarlari taqilan... Belki pati miami amele birligini kurariz plajda kizlara laf atariz filan ha ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Bence zürafa sok. buluşması yapalım kimin daha çok postu varsa önce o girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 bilmem ki? edit: ne taraflarda kalion sen? ben collins 2469 da ef adindaki okulda takiliom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Duval street e 2 block otede. Key West. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 nicotinee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 biletimi gonder, adresi ozelden yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 hahah of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 olur da ben kendi evimde kalırım. bir de kızlara laf atmıyorum, lamborghinimle geçerken onlar laf atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sarah'la Ashley'i alıp geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Ne zaman gidecekseniz haber ver de, yolliim kızları geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ben altın sıçıyorum naber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 thelegbra said: nicotinee? Valla sigara iciyor bizimkiler o yuzden evin kokmasi filan sorun degil. Rahat rahat nikotin ihtiyacini giderebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aquila said: biletimi gonder, adresi ozelden yolluyorum. Nasil ya ? Ne bileti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 baba key west uzak bea.... varmi miami beach de ev? hem miami beach le key west a arasi ne kadar uzakki? kac saat suruodu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Sly-One said: olur da ben kendi evimde kalırım. bir de kızlara laf atmıyorum, lamborghinimle geçerken onlar laf atıyor. Tamam sen kendi evinde kal nerede sizin ev yakinmi duval streete? Sen nerdesin su an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 tamam moruk ben gelirim kaçta orda oliyim? ona göre özel uçağı hazırlatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 vay be kimler gitmiş amerikaya bi biz gidemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 eregorn said: baba key west uzak bea.... varmi miami beach de ev? hem miami beach le key west a arasi ne kadar uzakki? kac saat suruodu ki? ya 130 mil filan 3 saat normalde ama hizli gidersen filan 2 saatde gidersin yani, ayrica tekne var bizim zaten denizden rahat rahat 3 saatde gidiyorsun ve gayet zevkli bir yolculuk oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 aga bu yıllık 400 milyon ytl ciro yapan elemanı çağırsana o gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Recall06 said: eregorn said: baba key west uzak bea.... varmi miami beach de ev? hem miami beach le key west a arasi ne kadar uzakki? kac saat suruodu ki? ya 130 mil filan 3 saat normalde ama hizli gidersen filan 2 saatde gidersin yani, ayrica tekne var bizim zaten denizden rahat rahat 3 saatde gidiyorsun ve gayet zevkli bir yolculuk oluyor.. usta o zaman beni alsana yaw... bizim okul 230 a goturuo key west e :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 adamınbiri said: tamam moruk ben gelirim kaçta orda oliyim? ona göre özel uçağı hazırlatcam Ya senin canina kurban, sen soyle nerdeysen ben sana first class biletini yollarim. Benim abim american airlines sirketinde muhendis biz biletleri cok ucuza aliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 slickers said: aga bu yıllık 400 milyon ytl ciro yapan elemanı çağırsana o gelir bence O kim ya? Yalandir o abicim ama dogruda olabilir yani.. cok zengin bir adam foruma girmez yazi yazmaz diye bir geyik yok.. Nicki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Recall06 said: adamınbiri said: tamam moruk ben gelirim kaçta orda oliyim? ona göre özel uçağı hazırlatcam Ya senin canina kurban, sen soyle nerdeysen ben sana first class biletini yollarim. Benim abim american airlines sirketinde muhendis biz biletleri cok ucuza aliyoruz.. american airlines benim dayımın oğlum abinin adı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 ciro demiskene... yeni is buldum haftalik 500 dolar alcam... abooo... ogrenci isi lan bu... noluo.... tebrik bana... abooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2008 eregorn said: usta o zaman beni alsana yaw... bizim okul 230 a goturuo key west e :S Donuste sen sureceksen tekneyi olur :P Ama boyle giderse bulusma filan geyik olacak kimse yokki baksana.. bir sen bir ben olursakta zevki olmaz ki..O zaman ben senin yanina gelirim takiliriz bir gun o yeter zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar