Ytse Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 ben 7 sezonuda bitirdim, sons ve damage da izlemis bulunuyorum.. bu uc diziyi sevenler mutlaka ama mutlaka THE WIRE i izlemeli.. bunlarin disinda ne izleyeyim tavsiyede bulununun ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 hmm the wire. bi araştıralım bakalım ne ayaktır. imdb 9.7 demiş ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Ytse onların üstüne Breaking Bad iyi gider (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 arcane said: Ytse onların üstüne Breaking Bad iyi gider (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 breaking bad in yeni sezonunu bekliyoruz malesef yapacak bisi yok. baska varmi tavsiye? yine tekrarliyim the shield sevenler mutlaka the wire a bi goz atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 damages izle izlemediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ytse Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2010 dedim ya takip ediyorum onu da.. the oz yada west wing e baslicam sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 bitti hüleyn!!! fena dizi değilmiş. ilk başta sopranos gibi gerçek sokak hikayeleri anlatan bir dizi sanıp sevinmiştim. konu ilerledikçe zorlamalar belli etmeye başladı kendini. hatta son sezonda gerçekten ileri gitmişler. utanmasalar sıkıntıları birleşmiş milletler genel kurulana devredeceklermiş. 2 hafta sonra the wire'a başlayayım diyorum. biraderlerin konuşmaları yaptığı yerlerde özellikle zorlandım bazı bölümlerde, ingilizcesi shieild'ten daha mı ağırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 The Wire sokak ağzı ve terminoloji yüzünden İngilizcesi en ağır dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 The Wire altyazısız imkansız gibi. İngilizce konuşmuyorlar çünkü, bildiğin negroca konuşuyorlar. Öğrenince sen de negroca konuşmaya başlıyorsun böyle de bi yan etkisi var hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Vay arkadaş bitirdim ben de. Lem adamsınnnn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2011 Lem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 soa bitti buna geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bu uzun baya gerçi ama bundan sonra da the wire izlersin artık silphatos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hee o da backloguma ekliydi zaten sıradaki the wire, bi de damages'ı da izlemem lazım herhalde bu konuya göre. hepsini toplasan bi oz etmez herhalde ama sanırım, dizi izlemeyi oz bittiğinde bırakmıştım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 damages daha yavaş bunlardan bence ama o da iyi baya :> rubicon izlemediysen onu da izle. hem kısa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ozdan iyi olamaz hiçbir şey ama ozla kapışır dediğin bunlar dışında bi dizi var mı abi? sen yetkili bir abiye benziyorsun, bulmuşken yararlanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 oz izlemedim bilmiyorum. şaka lan izlemez olurmuyum :> oz çok iyiydi. onla kıyaslayabildiğim tek dizi breaking bad oldu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 nasıl küfretsem onu düşünüyordum, yapma böyle şeyler aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 the wire > oz bu arada =).. hatta the wire > * bence de breaking bad'le de arada kaldim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bu sefer yavaş gidiyorum 1 haftada 3 sezon bitirebildim anca :( asdf. soa'dan iyiymiş shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bi bitiremedim şunu ya 6. sezona giriyorum. bi yandan bitmesin istiyorum ama bi yandan da boş zamanlarımda shield izlemekten başka bir şeye yer kalmıyor asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bitirdim biraz önce. inanılmaz. en iyi beşe girdi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 bi kanal karakol diye veriyo bunu dsfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 7 sezon çok geldi ama izliyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar