mani Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Uzunca bi süre bu dizi hakkında başlık açmayı düşünüyordum ama hep araya bir şeyler girdi. Açıkçası bu tarz başlıklar açmayı sevmesemde bu dizinin yeri benim için önemli. Son yıllarda izlediğim ve gerçek anlamda hayranlık duyduğum ender dizilerden. Dizi max te izlemeye başladım ilk bölümünden itibaren herhalde gerçek zamanlı takip etseydim kendimi yiyip bitirebilirdim. Mümkünse bir şekilde tüm sezonlarını biryerden bulup izleyin derim. Şimdi konusuna gelelim. Hikaye LA sehrinin farmington bölgesinde geçiyor. Dizinin ana karakteri Vic Mackey(Michael Chiklis) elite bir görev timi olan strike team in lider i. Görevleri bölgedeki her türlü suçla (uyusturucu , çete savaşları , kaçakçılık vs) çokta yabancı olunmayan yöntemlerle uğraşmak. Tabi bu sırada strike team in bulaştığı yolsuzlukları ortaya çıkarmak isteyen ve kendi hedefleri doğrultusunda hareket eden bir çok karakter mevcut. Sanırım diziyi ve ana karakterler olan strike team üyelerini en iyi açıklayan dizideki repligiyle gene Vic Mackey oluyor. Sorguladığı zanlının kendisine kötü polisimi oynadığını sorması üzerine "i'm not a bad cop, i'm a different kind of cop" demesi sanırım herşeyi açıklıyor. Dizinin sıradan bir kablolu tv kanalında yayınlanması ve ilk sezonunda emmy ödülü kazanması , oyunculuk , aktüel kamera çekimleri ve çok iyi ayarlanmış aksiyon düzeyiyle hakettiği değeri sanırım 6. sezonu bitirerek kazanmış bir dizi. Son sezonu olacak olan 7. sezon eylül 2008 de başlayacak ve 1'er saatlik ve 13 bölümden oluşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bende sanırım 3. bölümünü izlemiştim güzele benziyordu özellikle o kel polise bayıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 muhteşem bi dizi gerçekten, 4. sezona geldim ve günde en az 5-6 bölüm izleyerek ilerliyorum, herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Ben denk geldikçe izliyordum Dizimax'te artık indirdim. Şu "The 4400" aradan çıksın izlemeyi planlıyorum. Ama çok açık sahneleri var bazen midem, yüreğim kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 7. sezonun ilk bolumu "Coefficient of Drag" in 2 eylulde yayinlanacagi duyuruldu. 6. sezonun gidisatindan sonra merakla bekliyordum. Zaten son sezon olacakmis tum sorulara cevap vericez diyorlar. Trailer ve gecmis bolum ozetleride cikti, fxnetworks un sitesinden takip edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 allah razı olsun, yeni dizi indirebilicem sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 10 gün önce denicem demişim. 3.sezon bitti. Siz de deneyin derim, çok güzel çok hoş bir dizi. Üst posta da sonunda diceğime sonuçta demişim aferim bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ah be bir an S.H.I.E.L.D. Supreme Headquarters International Espionage Law-enforcement Division sandım ne oluyoruz dedim :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yeni sezon epey çılgın başladı bu arada, vic mackeynin hastasıyız, farmingtonın ustasıyız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ve bir Efsane daha sona erdi İnanılmaz kötü oldum 12. ve 13. bölümü izleyince.Kuşkusuz bugüne kadar izlediğim diziler arasında en iyi sona sahip dizidir. 1. sezondan beri populizme hiçbir şekilde prim vermeyişi ve karakteri zamanları geldiğinde ortadan kaldırmasını çok iyi bildi ve bunu gene son bölümünde populizme zerre önem vermeden bize gösterdi. Diğer dizi yapımcıları izlesinlerde ders alsınlar bu diziden. saf şiddet, saf kötülük ama bunun yanında saf iyilik nasıl seyirciye yansıtılır diye. final nasıl yapılır, nasıl duygu sömürüsü yapmadan dramatize edilir öğrensinler. Dizi finaline ekleyecek, onu tanımlayacak söz bulamıyorum. Kifayetsiz kalıyorlar çünkü. Bu sezona ve oyuncularına birsonraki golden globe ve emmy den ödüller bekliyorum. Vermezlerse ayıp ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 gerçekten inanılmaz bi finaldi, içime oturdu, güldürdü ağlattı..olağanüstüydü. dizi tarihine adını altın harflerle yazdırdı bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 LAN BİTTİ Mİ DİZİ BİLMİODUM FİNAL BÖLÜMÜ OLDUĞUNU laaaan off şaka mısınız ya paticiğin allah belasını versin bilmiodum final bölümü olduğunu çok üzüldüm şimdi ya :(((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 varsa daha iyi bir dizi söyleyin, ağzım açık kaldı nasıl bi final bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Pilot iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 super diziydi ya. action cam ile cekimler olsun, gercekci catismalar olsun, costuran muzikler olsun. strike team! gibi feci gaz unsuru bi ekip olsun. guzel senaryosu olsun, super diziydi be. ilk izledigimde gene iyi, super amerikan polisleri olaylari cozecek felan saniyordum. ama tam tersine kotu & daha da kotu polis olayi cikmisti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Pilotta ilk dikkatimi çeken şey o oldu, müziği çok iyi kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ya en güzel tarafı çok yalın olmasıdır bence. dizide gizli saklı birşey yok, nolduğunu görüyorsun abi. amele amele izleyiciyi meraklandıralım eheüheüh bak şimdi ada var kaybolacak eüheüheh tripleri yok. erkek dizisi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 5. bölümü bitirdim. Diziyi çok beğendim. Strike team efsaneviymiş. Bıyıklı elemanı henüz pek göstermediler, o da iyiyse muhteşem bir ekip olmuş. Vic zaten başlı başına efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bıyıklı eleman süper, hele dizinin final bölümünde oyoyy. çok var tabi daha finale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dizi efsane otesi, dizi finalini bi kac gun once izledim hala dusununce bogazim dugumleniyor. Biyikli eleman ronnie ise favori yan karakterimdir, lem de shane de ayri efsane olsada ronnie nin yeri ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ronnie hakikaten süper bir elemanmış. 4. sezona başladım. Dizi favorilerim arasındaki yerini aldı. 4. sezonYeni yüzbaşı süper bir karakter. Herkesi yavaştan kendine bağlıyor. Vic'i de tuş edince pes doğrusu dedim. Alcaveda da yavaştan düşündüğüm yere doğru gidiyor, Gilroy'un yanına. Sadece iki bölüm izledim ama şimdiden güzel olacak gibi duruyor. Yeni strike team veya benzeri oluşum kimlerden oluşacak en çok onu merak ediyorum. Shane ve yeni ortağı katılırsa şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 4. sezonun yarısına geldim, müzik seçimleri çok kötü. Şimdiye kadar çok iyiydi resmen U dönüşü yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 O değil de en güzel giriş müziği bu dizide. TE TE TE RE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE dinini dinini dinininini. Baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Yeni başlayanlar ve ortalarda olanlara sesleniyorum arkadaş: Mükemmel bir dizidir bu. Öyle böyle değildir. Sonu da efsanedir. 7 sezon ama pişman olmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Dizi ilerledikçe Vic'in karizması da puan puan artıyo -A cop's wife and kid was murdered. -Do you see my crying? -Well, we only just got here. Krallar kralı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar