Recall06 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 dory said: Eline saglik da... O HALI(once hali yazdim haliii anlasilir diye baktim halI yazsam hic anlasilmayacak dedim hepsini buyuk yazayim) nedir ablacim ya.. cok rockermis :P:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 moriQ said: okul ? Yeditepe üniversitesi,Güzel sanatlar departmanı,gastronomi ve mutfak sanatları bölümü 1. sınıf öğrencisiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hali? anlatamiyorum galiba oğrenciyiz yeni gelin gibi ev mi dizelim? eski kiracilardan kalan halilar onlar. herneyse ulan kimse yemeklerime bok atamaz kirirm bu forumu duman ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 adamınbiri said: moriQ said: okul ? Yeditepe üniversitesi,Güzel sanatlar departmanı,gastronomi ve mutfak sanatları bölümü 1. sınıf öğrencisiyim o ne yahu? asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 3. sınıfta 3 milyar gibi ufak bi maaşla işe başlama garantisi olan bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 upgrade your tepsi, tabaklar taşmış nıha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 adamınbiri said: 3. sınıfta 3 milyar gibi ufak bi maaşla işe başlama garantisi olan bölüm Bence mezun olunca fransaya gidip kucuk bir patiseri filan ac, soyle cok super uber sanatsal pastalar kukiler yaparsin offf super meslek.. Ilerde ortak olabilirim senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 la bende duyduydum pastacılar deli para alıyomuş O.o 5 bin YTL maaş alan pastacı duymuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sanat yenirmi? veya biz bunu sanat diye yedikmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 hayatta aşçılık yapamam heralde, daha tabağa gitmeden bitmiş olur pişirdiğim her neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Cuce said: sanat yenirmi? veya biz bunu sanat diye yedikmi? of çok tartışılır bu.. siyaset meydanında filan süper gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 değişik bi sanat bu...yersen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 fede said: Laraken said: rakı eksik. ahahah. yemekleri görünce direk benim de aklıma geldi. :) taratorla ezme de olsa nefis masa olur ordan. beyaz peynir bulunur zaten : ). dori bize tarator yapsana tarator yapsana tarator yapsanaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 olur kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 seni alan sıçtı dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 siz oyle sanin, yasadi asil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mutluluğun Resmi Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? işin kolayına kaçmadan ama gül yanaklı bebesini emziren melek yüzlü anneciğin resmini değil ne de ak örtüde elmaların ne de akvaryumda su kabarcıklarının arasında dolaşan kırmızı balığınkini Sen mutluluğun resmini yapabilir misin Abidin? "dory sanırım burdan esınlenmıs :)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 hell yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 OHA çok feci acıktım bu ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 güzel yemek gibin tarifini çalıcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ow gzl duruyor yogurt varsa severim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ilk mesajı açan arkadaş: iğrençsiniz, para verseler yemem len onları, kusturdun sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 tutorial yapsaydın ben de çizebilirdim mutluluğun resmini düriyecim.Afiyet olsun yine de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 açım yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar