Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 şimdi olacaktı 30'lu hot wings kova birde sıcak sıcak biscuit ve yanında kolamız hobaaaaaaaaaaaaaaaa!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 500 ml kola 30'lu wings'e yetmez söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 sen nasıl kilo almıyosun ya bre hayvan sırf yiyosun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bilmem. almıyorum. pfff. niye 21.30da kapanıyor lan kfc. ne güzel sipariş verecektim tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yaramı deşmeyin lann! tam dolaba gittim yumurtaları cıkardım. sucuk yok evde. ahhs. kırgınım isyandayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 kıran kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 yarın gelsin lan. yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 KFC iflas etmiş yarın dükyan açmiycaklarmış (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 amaaaaaaaan tanrıııııııııııımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Kovayı yiyebiliyonmu tek başına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2008 bir yakınımdan duyduğuma göre kuş gribi davasına telef edilen tavukların çok büyük bölümünü kfc almış cüzi bir miktara, bir yan kuruluşuyla, gıdada kullanılamaz şartı ile.. kfc den yemeyin demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bu bana yapılıcak en kötü şaka falandı hamile gibi aş eriyorum şu saniyede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 DoruK said: bir yakınımdan duyduğuma göre kuş gribi davasına telef edilen tavukların çok büyük bölümünü kfc almış cüzi bir miktara, bir yan kuruluşuyla, gıdada kullanılamaz şartı ile.. kfc den yemeyin demişti. rakip firmaların uydurmaları veya atmaca. inanmayın böyle şeylere. hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 yahu adam o tavuklar telef edilirken orda görevliydi ve gömülmeye gönderttiği adamlar falan filan hepsini tanıyor ben rakip firma falan değilim hehe :) siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 doruk böle bişeyin senin bile(hakaret manasında demıyorum) bilebileceğin bişey olma şansı var mıdır sence? sen duyduysan bunu hiç mi bi gazeteci, rakip firma, sivil toplum örgütü duymamış? bunlardan herhangi birinin araştırıp doğruluğunu ispatlaması demek KFC nin dünya çapında çöküşe uğratılması demek, çökertenin ödüllerden ödüllere boğulması demektir, tavukları imha edende devletin adamları. ''ben kfc de yemek yedim'' diyen herkesin TC ye dava açabilmesi demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 şaka yapmıştım ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 aslında amacım gecenin bi vakti benim gibi aç ve çaresiz insanların karşısına bi kutu tavuk koyup göz zinasına sebebiyet veren mayheme ufaktan acaba dedirtip kusmasına neden olmaktı fakat sanırım kendimi fazla kaptırıp iyice salladım hehehe dur bak yine yalan söyledim tamam aç değilim daha yeni bi kavanoz nutellayı ekmeğin üstüne boca edip yedim ama aç insanlar da olabilirdi lan nutella değil çokokremmiş yediğim artık farkında olmadan yalan söylemeye başladım noluyo lan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 oho hocam desene, bekle halledicem 5dk ya o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 kralsın voysum be açım harbiden yalandı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Mission Complete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 evet mişın kımpleyt.. kustum. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 voys naptin kanka sen :S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 30'lu kovanın fiyatı ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2008 ohoho olmaz ki onlarla sırf, TV nin karşısında yenmezse çıkmazki zevki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar