Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kesinlikle oynanması gereken PSP oyunları

Mumu

Öne çıkan mesajlar

slim her açıdan daha iyi. şarj olayını tam bilemiyorum ama slim almanı tavsiye ederim

ayrıca 8gb hafıza kartı çok gereksiz olur. 4 gb herşeyine yeter. 4 oyun atsan kalan yere mp3 film dizi sıkıştırırsın rahatlıkla
ben 60-70 şarkı 5 adet de oyunla geziyorum. gayet işimi görüyor. ha param var alırım dersen sen bilirsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

film altyazıları biraz problem. genelde alt yazıları filmlere yedirip upload ediyolar ama istediğin çoğu filmi bulabilirsin. dizilerde de aynı şey geçerli ama işte problem dediğim kısmı biraz bozuk türkçeyle falan alt yazılar oluyor bazen.

genelde ben lost'un ilk 2 sezonunu psp de izledim yani böyle örnekleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Slim teknik açıdan daha iyi diyorlar, ben phat çok kullanmadığım için bilemiyorum ama memnunum slimden. Ama şöyle bişey var, phat inanılmaz ele oturuyor, slim'de birazcık boşta hissedebiliyosun elini, hafif ve ince olduğu için. Bende 16gb'lık kart var, allah herkese bir tane nasip etsin. Bir de video convert etmek için hangi programı kullanıyorsun Mumu? PSPVC diye bişey buldum ben de, 20 dakkalık diziyi 1 saatte falan convert ediyor alet deli oluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Enginar said:
-jeanne d'arc (taktik rpg)

peki şöyle birşey sormak istiyorum:

şimdi bakıyorum da sadece japonya ve abd'de çıkmış bu oyun, türk siteleri bir yana dursun türkiye'ye oyun yollayan avrupa sitelerinde bile bulamadım. nereden alabilirim böyle ingilizce sürümü sadece abd'de çıkan oyunları?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Slim teknik açıdan daha iyi diyorlar, ben phat çok kullanmadığım için bilemiyorum ama memnunum slimden. Ama şöyle bişey var, phat inanılmaz ele oturuyor, slim'de birazcık boşta hissedebiliyosun elini, hafif ve ince olduğu için. Bende 16gb'lık kart var, allah herkese bir tane nasip etsin. Bir de video convert etmek için hangi programı kullanıyorsun Mumu? PSPVC diye bişey buldum ben de, 20 dakkalık diziyi 1 saatte falan convert ediyor alet deli oluyorum.

geç oldu cevap da görmemişim kusura bakma

psp de film dizi izlemeyi bıraktım ben baya önce. çünkü ancak yolculuk sırasında falan mantıklı oluyor yoksa bi manası yok psp de izlemenin. izleyeceğim filmi de internette arayıp türkçe alt yazılısını bulup indiriyorum o yüzden kendim convert etmeye uğraşmıyorum artık. PSPVC iyidir ama eskiden kullanıyordum. convert süresi biraz uzun evet. ama problemsiz çalışıyor convert ettiğin herşey. başka programlarla çok problem yaşadığımı biliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Esh said:

hortlatirim acimam !

kiz icin oyun lazim, patapon, loco rocco, little big planet gibi $eyler olabiler. boyle az yer kaplayan fazla kastirmayan $eyler de olabiler.

patchwork heroes olabilir, yeni çıktı.

ha bu arada en son mesajı ben atmışım 2008'de, evet jeanne d'arc mükemmel bir oyunmuş srpg'ciler için. test edip onaylamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...