Enginar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 crisis core muhteşem hakkaten. psp de oynadığım en güzel oyun cc idi heralde. klasik jrpg ler gibi 120 saat falanda sürmüyor bitirmesi. opsiyonel mission sistemi sayesinde ne kadar zamanda bitmesini istiyorsan o kadar zamanda bitiyor. <3 kısacası :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Viktor said: yakar finalleri crisis core bide bende ingilizce undub versiyon var japonca seslerin korundugu tadindan yenmiyor (angeal i seslendiren narutodan kakashi misal) ing sun + jap dub ?? uzun süre bunu aradım ama bulamadığım için başlamak zorunda kaldım eng versiyonla :/ bulursam onla oynayayım bir daha ki sefer, normal gerçekten çok kolay harddda oynamak lazım bi kerede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Ben bu aralar Bleach:Heat the soul 5 e sardım.Acaip zevkli valla:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ogluma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 metal gear acid diyorum ben. turn based kartlar uzerinden oynanan harika bir mg oyunu. senaryo olarak diger oyunlarla ilgisi yok ama ikincinin olmasa da ilk oyunun senaryosunun yeterince iyi olduğunu soyleyebilirim. ama oyunun en onemli kısmı bir deste uzerinden oynadıgınız icin surekli degisen ve gelisen oyun deneyimi. bu oyunu birine mgs at demistim de bunu atmıstı, oyle elde ettim. once afallasam da bu yanlıslıgı yapandan allah razı olsun diye ekledim icimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ben attım ustteki mesajı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 o değilde bu ps1 oyunlarını atıp atıp oynamak süper oluyor ya. Oddworld domp raider felan ne varsa doldurdum deli gibi nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 god of war,psp değil atariye çıkarsalar yine oynarım şuan birde patapon,klasik oldu gerçi ama napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 abi oddywolrd lafını duyunca ağlayasım geldi ilk oynadıgım oyunlardan biriydi abedoyse derdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 patapon'da çölü geçmek için yağmur şeysi lazım ya, onu nasıl bulacağımı bana birisi açıklayabilir mi bilen varsa allahınızı severseniz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 tamam buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 neymiş bende orda takılıp bırakmıştım :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 off crisis core u bitirdim sonunda ve biteceğini düşünmüyordum daha yarısına felan geldim sanıyordum. O sonuda görünce direk şok oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 o kadar cok oyun o kadar az yer varki memory stickte :/... hepsini ayni anda atip oynayasi geliyo insanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 pc nin usb sine takıp oyunları harddiskten çağırabilirsin. Her oyun çalışmıyor ama çoğu çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Lopeth said: off crisis core u bitirdim sonunda ve biteceğini düşünmüyordum daha yarısına felan geldim sanıyordum. O sonuda görünce direk şok oldum +1... yazılardan soonasını gördünmü?... kızın tavırları seviglime benziodu... bende okul nedeniyle 5 aydır sevgilimi görmüodum... ama o kızı her gördüğümde sevgilim aklıma gelip hüzünleniodum... rp yede katkısı oluodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 bineceksin üstüne, vuracaksın kırbaçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Lopeth said: bineceksin üstüne, vuracaksın kırbaçı kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 sevgiline değil merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 aerith ama ff7 deki haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Oblivion çıkıyormuş pspye, psp popüler konsol olacak, oblivion da süper bir oyun olacak diyorlar. Ne diyorsunuz hocam. yukarıdaki yorum yüksek dozda alaycılık içermektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Enginar said: neymiş bende orda takılıp bırakmıştım :P. huntng on the patata plain e girip hemen başındaki üçgen üçgen yuvarlak üçgen mi ne var onun temposunu tutucaksın yükselip drumı bırakana kadar. oymuş olay. bu arada crisis core da bu 6 tane goddess materia yı yerleştirmek üzereyim 5ini yerleştirdim bi tanesini bulamadım oyunun neresindeyim birisi bi belirtirse ona göre devam edicem yoksa baymaya başladım he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Sonlarındasın oyunun mumi. Ondan sonra bebe Genesis'le kapışacaksın falan sonra da bitiyor zaten ff7 oynamadıysan süpriz bir sonla. Asıl crisis core da, materia fusion'da 3. item koyma yerini açamadım ben, nasıl açılıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Dev said: Sonlarındasın oyunun mumi. Ondan sonra bebe Genesis'le kapışacaksın falan sonra da bitiyor zaten ff7 oynamadıysan süpriz bir sonla. Asıl crisis core da, materia fusion'da 3. item koyma yerini açamadım ben, nasıl açılıyor o? Missionları yapmaya devam et. Hangisi hatırlayamıyorum ama birinde geliyordu. Ayrıca missionlardan bir grubu damage-hp limitlerini yükselten özel ekipmanlar veriyorki bu sayede Magical Punch materiasını kullanarak aşırı yüksek damagelere ulaşmak mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Mako stoneları da kullanabilecek miyim o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2008 Evet. Geneli çok fazla fark yaratmasa bile adını unuttuğum diğer bir tür taşla yüksek %hp eklemek mümkün HPUP++ bir materian varsa. (İlerde 11k falan çıkan elemanlar gelince anlaşılıyo hp değeri :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar