Enginar Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 ankaradayim bana 9 ila 15 gün arasinda geliyor play-asiadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 çok teşekkür ediyorum cevaplar için(: 1 hafta daha beklicem gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 elesso said: yararlı ama kaçak ürünleri övmek hele hele bide faturalı garantili alanlara kazıklanıyosunuz demek yanlış. katılıyorum. kaçak, çipli mipli korsan ürünleri zaten ucuza bulabilirsin. önemli olan orjinali daha ucuza alabilmek. ha bir de "bakın burda 1.5 milyara satıyorlar (80gb) ama burdaki 500 milyon (ama 40gb)" olayı var. model farkı fiyatı da etkiler. bir de insanlardaki ntsc-j takıntısını anlamadım. japon oyunları alıp japonca mı oynuycaz bol bol.. pal televizyonlara uyum var bir de. hem türkiye'de hep pal oyunlar satılırken gidip neden ntsc-j alıp kendilerine işkence çektiriyor ki insanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 kacak 80gb lik ps3 ü 900 e almak var 700 e almak var. 40gb pal a 900 veren zaten garantisi icin veriyordur ona kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum. öte yandan ps3 te 2-3 oyuna sansür ve 1-2 kücük değişiklik dişinda pal ve ntsc nin hicbi farki yok. tv tüplüyse rgb takiyorsun dolayisiyla tv konusundada bi problem cikmiyor. her oyun hepsinde zaten çalişiyor. garantisi dişinda pal ın ekstra bi getirisi yok yani (bazı bluray filmlerde region varmiş sanirimda ben ps3 ü oyun icin kullanan icin konusuyorum :p). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bone , NTSC-J'ler sanırım kur nedeni ile daha ucuza mal oluyor. O yüzden bazı dükkanlarda NTSC-J konsolların fiyatları daha düşük. O yüzden NTSC-J alıyor olabilirler. Bir de PS3'ü bilmiyorum fakat bende X360 var NTSC-j, ve şu ana kadar J-region oyunların sadece birinde japonca oynadım, o da Eternal Sonata. Diğer oyunların hepsinde ingilizce dil desteği vardı. Ayıptır söylemesi Japonca Öğretmenliği mezunu olduğum için Eternal Sonata'da hiç sorun olmadı :D Ama şimdiki aklım olsa NTSC-J alır mıydım? Almazdım. Çünkü bazı oyunlar 1-2 ay geç geliyor. Ayrıca o kadar da J-region'a özel güzel oyunları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 2 hafta önce www.hizlial.com dan 840 ytlye vadesiz 10 taksite 40gb pal ps3 aldim. Taksitli ve pal olaraktan daha hesaplı satan bir yer yok herhalde şu an için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Teknosa ile filan karıştırdığında çok iyi fiyat bence. Fakat siteyi hiç tanımıyorum. Garantisi, müşteri hizmetleri filan memnun musun? sorun çıkmıyor demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Valla hiç bir sorun yaşamadım. 2 sene sony garantili, ısmarladığımın 3. günü geldi. Ben de bayağı araştırdım almadan ,şu an için taksitle en uygun fiyat, tavsiye ederim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ben kazıklanma ibaresini piyasa fiyatları açısından yazdım,xbox garantili satılmıyor burada,ps3 ise türkiyede garantili satılıyor ama makine lens gibi ufak değilde,daha büyük bir arıza yaptığında sony 2-3ay sonrasına gün veriyor,ve 2 ay boyunca size konsolda vermiyor. yinede ben garantili,garantisiz alma konusunda değilim,ben sadece garantisiz alıcak arkadaşlara fiyat önerisinde bulundum.Çünkü bu fiyatların 100,150 ytl fazlalarınada bunları satanlar var. Ayrıca "ürünün garantisi benim" noktasında elbette herkese güvenmemeli,ama pspvadisi sitesinin sahibi psp konularında,atik elektronikte xbox360 konusunda baya sağlamlar.Hani sadece lafta biz garantiyiz muhabbeti yok adamların,giriş kat satışa ayrılmışsa üst katta tamire ayrılmış buralarda.Tabi bunlar çok az bir kesim,garantisi benim bu ürünün diyen adamların büyük kısmı yalan dolan,makineyi belki hayatında hiç açmamış kişiler,ama bu konuyla ilgililerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 oyun nerden alıyosunuz oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezikmiþ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 teknosa dan alışveriş etmeyin. çok sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Vingthor said: oyun nerden alıyosunuz oyun?doğubank :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 fezadan aldim bende aleti turkiye garantili adamlar garanti belgesiyle verdi. 600 muydu neydi ole bi fiyata aldim 40gb ps3 u 4 ay once falan aklinda bulunsun alacaklarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben ps3 almak istiyorum.nerden nasıl hangi model falan bi öneri istiyorum.60gb lıklar yok sanırım.80 lik almak istiyorum.2 joy. olsun istiyorum.yanındada 1 veya 2 oyun hediye olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ppoyr Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ps3 icin ntsc oyun bulunuyor mu ki? yani bu fiyattan alırız ama sonra kalakalmayalım. bir de bana soyle iyi fiyattan ps3 oyunlarıyla 40 gb lık pal makine soyleyiverseniz ne iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 S_h_a_D_o_W said: --------------------------------------------------------------------------- Bakırköydeki yerde, PSP Slim fiyat:290 ytl. 2 GB Memory Stick High Speed Pro Duo, fiyati: 35 ytl. (PSP alanlara özel fiyat) 46 DVD lik 350 oyunlu dev arsivin fiyati 40 ytl. 30 DVD içinde 201 film 30 ytl. --------------------------------------------------------------------------- [/b] Biraz geç farketmişim topici. Abi ankarada şöyle biryer var mıdır, hadi makinayı geçtim en azından öyle 200-300 oyunluk arşiv satan. Cevaplayanın terazisine abanıcam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 kargoyla oradan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar