Darko2 Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Trailer harika yaw,kumlar daha hızlı aksıınn hüleeyynnn :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Arkasokak said: eleman iyi vücut yapm?? film için. Zaten kalibi vardi jake'in de biraz yaglari eritip kaslari ortaya cikartmis. Zaten prince e de bu yakisirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Iron Man izlerken trailerını göstermişlerdi de, bana kötü gibi geldi niyeyse. filmi izlemeden bu yorumu yapmak saçma tabi de, niyeyse pek hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 ben beğendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 güzel film ironman ve robin huttan güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bende beğendim.. hata sonralrda film bira urulur gibi oldu "eyvah robin hood gibi mi oalcak1 deim ama kurtarmışlar.. bu arada jerry buckheimer bana da protüktör oalcakmış.. adam piyasnın yarısı resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 bende yeni çıkıp geldim filmden. koyu bir pop hayranı olarak gayet başarılı buldum ben filmi. jake gyllenhaal gerçekten cuk oturmuş prince rolüne. alfred molina zaten beğendiğim bir aktördür, onun da oyunculuğu gayet iyiydi. prenses'i oynayan hanım kız da çokzeldi gerçekten. görsel efektler son derece iyiydi. aksiyon ve kovalamaca/free run sahneleri ise bu kategoride son zamanların en iyi sahneleriydi diyebilirim. oyunun ruhunu gerçekten yaşatmışlar. başlardaki kale kuşatması sırasındaki çekimler çok iyiydi özellikle. oyunda da uzun bir bulmaca/hoplayıp zıplamaca kısmına gelince kamera nerden nereye gideceğinizi gösterir, filmde de aynısını yapmışlar çeşitli yerlerde. müzik ve ses de gayet iyiydi, efektler falan hoşuma gitti. dagger hakkındaki detaylara oyundaki gibi sadık kalınması da iyi olmuş. beni en çok endişelendiren konu oydu filmi görene kadar. gerçekten etkileyici sahneler olmuş zamanın geri alındığı sahneler. film genel olarak ilk oyun olan sands of time konseptine göre gitse de, warrior within ve two thrones'dan da bazı detaylar bulunduruyordu. sağlam aksiyon ve kovalamaca sahneleri, iyi çekimler, konuyu bilmemize rağmen hikayenin iyi işlenmesi, görsel efektler ve iyi oyunculuklarla 7.5/10'u kaptı benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 http://dahianlamindakideayriyazilir.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 yani diye bilirmiyiz, şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun filmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Heryerde öyle deniliyor. Asıl Warrior Within temalı bir devam çekerlerse acayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 lord_gorthaur said: yani diye bilirmiyiz, şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun filmi? kesinlikle hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 güzel filmdi bence oyundakileri, "ahanda bunu da yapmışlar" nidalarıyla sinema perdesinde görmek hoştu ama tus rolünde jeff murdock ı gördüğüm andan itibaren (ki filmin başı) film benim için bambaşka bir kal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Olivies said: lord_gorthaur said: yani diye bilirmiyiz, şimdiye kadar yapılmış en iyi oyun filmi? kesinlikle hayır Daha iyisi ne var? Kılçıklık yapmak için değil merak ettiğim için soruyorum. Oyunu arkadaşlarım oynarken biraz izlemiştim, film de fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 4 oyundan da parçalar ekleyip baya güzel yapmışlar filmi. Iron Man 2 den daha çok beğendim bunu. Film boyunca bi sand monster fln görelim diye bekledik. İkinci filme Dahaka'yı koysalar bari. Free run sahnelerindede aklıma hep Altair geldi :). Onunda bir filmini görsek artık. Gemma Aterton'da çok taş bi ablamızmış gerçektende. Birde harbiden en iyi oyun filmi budur heralde. Aklıma başka gelmedi hani bunun kadar iyi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 cok guzel film, bence de en iyi oyun filmi. resmen her oyundan sahneler koymuslar filme. jake de cuk oturmus prens rolune, gerci biraz fazla amerikali tipi var jake de ama olsun =) gidin izleyin, su ara sinemalarda oynayan en iyi film tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 altari olayı çıkar gibi ya :) bu filmde güzeldi bayağa.. oyunda vardı bu sahne dedirtti yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 kamera çekimleri açıları filan çok kötüydü. bi kavga sahnesi oluyo ne olduğu anlaşılmıyodu. onun dışında eğlenceli bi filmdi... çok klasik olaylar vardı gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 güizaya benziyo prens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 geldiğini bilmiyordum. kopmuşum resmen dünyadan ^_^ bugün gideyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2010 Oce4n said: kamera çekimleri açıları filan çok kötüydü. bi kavga sahnesi oluyo ne olduğu anlaşılmıyodu. onun dışında eğlenceli bi filmdi... çok klasik olaylar vardı gerçi. Aynen.Kim kiminle kavga ettiği hiç belli değil.Bırak kavga etmeyi kavgayı anlayamıyorsun.Fakat dedigin gibi eglenceli bir film fakat biraz daha efekt koysalardı fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 dün akşam izledim ben de,eğlenceli filmdi ya.genelde oyun filmlerinin fail olduğunu göz önünde bulundurursak çıtanın epey üstündeydi prince of persia. 7/10 verdim helalinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 çok eğlendim lan oyununu oynayim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Gemma Arterton'a doydum resmen ohh clash of the titan'da doyamamıştım. kadın da yani 2 filmde öldü, gene dirildi bi şekilde ahah bu kadar olur yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 destan kimdi yahu adam ÇOK kötü oynamış. onun dışında eğlenceli filmdi ben beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Ben Jake Gyllenhaal'u hiç beğenmem ve role hiç de yakıştıramadım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar