Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prince of Persia

ssj4songoku

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
bende yeni çıkıp geldim filmden. koyu bir pop hayranı olarak gayet başarılı buldum ben filmi. jake gyllenhaal gerçekten cuk oturmuş prince rolüne. alfred molina zaten beğendiğim bir aktördür, onun da oyunculuğu gayet iyiydi. prenses'i oynayan hanım kız da çokzeldi gerçekten.

görsel efektler son derece iyiydi. aksiyon ve kovalamaca/free run sahneleri ise bu kategoride son zamanların en iyi sahneleriydi diyebilirim. oyunun ruhunu gerçekten yaşatmışlar. başlardaki kale kuşatması sırasındaki çekimler çok iyiydi özellikle. oyunda da uzun bir bulmaca/hoplayıp zıplamaca kısmına gelince kamera nerden nereye gideceğinizi gösterir, filmde de aynısını yapmışlar çeşitli yerlerde. müzik ve ses de gayet iyiydi, efektler falan hoşuma gitti. dagger hakkındaki detaylara oyundaki gibi sadık kalınması da iyi olmuş. beni en çok endişelendiren konu oydu filmi görene kadar. gerçekten etkileyici sahneler olmuş zamanın geri alındığı sahneler.

film genel olarak ilk oyun olan sands of time konseptine göre gitse de, warrior within ve two thrones'dan da bazı detaylar bulunduruyordu.

sağlam aksiyon ve kovalamaca sahneleri, iyi çekimler, konuyu bilmemize rağmen hikayenin iyi işlenmesi, görsel efektler ve iyi oyunculuklarla 7.5/10'u kaptı benden.
Sosyal ağlarda paylaş

4 oyundan da parçalar ekleyip baya güzel yapmışlar filmi. Iron Man 2 den daha çok beğendim bunu.

Film boyunca bi sand monster fln görelim diye bekledik. İkinci filme Dahaka'yı koysalar bari.

Free run sahnelerindede aklıma hep Altair geldi :). Onunda bir filmini görsek artık.

Gemma Aterton'da çok taş bi ablamızmış gerçektende.

Birde harbiden en iyi oyun filmi budur heralde. Aklıma başka gelmedi hani bunun kadar iyi olan.
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

kamera çekimleri açıları filan çok kötüydü. bi kavga sahnesi oluyo ne olduğu anlaşılmıyodu.
onun dışında eğlenceli bi filmdi... çok klasik olaylar vardı gerçi.

Aynen.Kim kiminle kavga ettiği hiç belli değil.Bırak kavga etmeyi kavgayı anlayamıyorsun.Fakat dedigin gibi eglenceli bir film fakat biraz daha efekt koysalardı fena olmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...